Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 78 984
  • 663
  •   1
Отговори
# 330
Днес направих руска слата и пълнени тиквички.

И понеже руската салата е много, една час я завъртях на чешки рулца.

# 331
  • София
Страшно ги обичам  чешките рулца, а твоето zaika baika изглежда невероятно вкусно .

# 332
kafenceto искам и аз рецептата за картофките и тортичката Praynig

# 333
Здавейте. Снощи късно ви четох и се вдъхнових да правя бърканата пица. Направих я, пече се, мирише вкусно.
Тестото на шупли ли трябваше да стане? Моето стана такова и по-меко.

Допълвам. Докато  се завъртя, и пицата станала готова. Наистина е много вкусна, тестото си е тънко и хрупкаво.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 16:16 от Разкошница

# 334
  • София
Кремче Ванилия може ли рецептата за оранжадата, а Гелева ще помоля за лимонадата.  Simple Smile
Лимонадката е много лесна. За една чаша слагам сока на един лимон, една каф. лъжичка мед/захар/, няколко резанчета лимон, много лед и вода. Разбърквам и е готово. Ако искаш по-голямо количество, съответно я приготвяш в кана, за горещините е перфектна.  Hug
Kafenceto , снимка с разрезче на тортата имаш ли и съответно рецепта? Flutter

# 335
kafenceto, и аз на опашка за рецептата на тортичката.  bouquet  Кафенце сама ще си направя! Grinning
Разкошница, радвам се, че пицата ти се е получила и ти харесва. Рецептата наистина е сполучлива. Не съм записала на кого е, май Marielita  като че ли писа такава........но, все едно, благодарности на този, който я написа!  bouquet
zaika baika, много вкусно рулце! Heart Eyes

У нас продължавам с тиквеното меню от вчера, най-много да ме бойкотират довечера, ама ще видя какво ще се яде.... Grinning

Кюфтенца от тиквички

и кекс (не е с тиквички! Naughty) а  лимонено-лимонов, направо двойно лимонов. Много обичам лимоновия аромат и вкус. Heart Eyes

# 336
labrex, ама страшно пухкав изглежда този кекс Thinking. Мога да доловя и лимонките вътре Blush.
пеп-4о, Hug, доматките станаха убийствени просто, не съм очаквала и аз Crazy.

Днес готвих заек с картофки на фурна, не съм снимала, и отново бисквитките на Йоли - разкош Laughing:

# 337
labrex, ама страшно пухкав изглежда този кекс Thinking. Мога да доловя и лимонките вътре Blush.

Днес готвих заек с картофки на фурна, не съм снимала, и отново бисквитките на Йоли - разкош Laughing:

polin_a, пухкав е, маслен и, понеже се прави със заливка от лимонов сок и захар, когато попадна на нея, е разкошно усещането. Ама за любителите на лимоновия аромат и вкус. Моя приятелка му казва киселия кекс и предпочита шоколадовите. Grinning Подскажи, моля те, къде е рецептата на тези страхотни бисквитки, рових из темите на Йоли, но нещо не ги намирам. Мисля, че и пеп-4о ги хвалеше........ newsm78

# 338
labrex, eто ги бисквитките на Йоли . Аз нямам боровинки и ги правя само със семки, а днес замених краве маслото с маргарин, че нямаше кой да бяга до магазина, а трябваше спешно да ги направя, че много ми се хапваха Laughing.
Този много лимонов сладкиш най-вероятно от киселината така цъфва. Има ли я в любимите ти да погледна?

# 339
  • В сърцето на живота!
Едни кюфтета от тиквички ми се мернаха пред очите,скоро не съм правила Crazy Идва им реда и на тях Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 17:53 от ۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊

# 340
labrex, eто ги бисквитките на Йоли . Аз нямам боровинки и ги правя само със семки, а днес замених краве маслото с маргарин, че нямаше кой да бяга до магазина, а трябваше спешно да ги направя, че много ми се хапваха Laughing.
Този много лимонов сладкиш най-вероятно от киселината така цъфва. Има ли я в любимите ти да погледна?

polin_a, благодаря ти!  bouquet И аз нямам боровинки, но ще ги заменя с нещо. А рецептата не съм я писала, но ще я напиша, всъщност този "кисел"кекс ми е един от любимите. Заливката се прави след изпичането, но и в тестото има малко лимонов сок.

# 341
  • В сърцето на живота!
От мен едни бързи ролца от раци Heart Eyes

# 342
  • Географският център на България-Габрово
Ето тази вечер мусака от тиквички и икономично реване

# 343
Невероятно готвите!  Hug
от мен нещо скромно-

# 344
Здравейте и от мен  Hug
тази вечер и аз като iguanka (само , че мама ми е на гости и тя ги прави  Mr. Green)

а това са няколко нещица от тези дни :
1. катрофено пюре:

2. мини кюфтенца

3.  топчета от сиренце

Лека вечер от мен  Hug и добър апетит  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт