. 
. И все измислям причини да не я давам
П.С. Свеки живее на 100 метра от нас 
Голям ми е ужас. А и като не знам как качва още повече се тормозя, а е рано да ходим да се теглим
Възможно ли е със сукане най много 10 мин., ама най много, щото и по по малко стои на гърдата, да се нахрани едно бебе на 2 м. и половина
? Вашите бебета по колко сучат? Оф .... вече се отчаях и мисля че няма да устискаме много с кърменето 
Благодарности за темичката! 

за всички, които имат нужда, чувстват се в дупка или на ръба на възможностите си...

) я успокоявам, че това ще премине
Та като седнахме........ Борис се скъса да плаче
, защото му беше много топло и направо
Махнах му боденцето и го оставех гол, та успя да се поуспокой и да поспи малко
А направихме резервация за море
.......как ще се справя там с горещините направо незнам 

Аз мислех да правя, но майка ми, ми вдигна кръвното предварително и им казах тогава никаква погача
И аз заминавам в събота, за две седмици, на Дунава.

Голям ми е ужас. А и като не знам как качва още повече се тормозя, а е рано да ходим да се теглим
Възможно ли е със сукане най много 10 мин., ама най много, щото и по по малко стои на гърдата, да се нахрани едно бебе на 2 м. и половина
? Вашите бебета по колко сучат? Оф .... вече се отчаях и мисля че няма да устискаме много с кърменето 

направо ме побърква на моменти - започвам да се плаша, че не й е достатъчно, нямам представа наддава или не... освен това май "стачкуваме" - вечер, обикновено, а напоследък, на обществени места - ме бута, плюе цицата, реве и папка не повече от 5 мин. общо. някоя от майките беше писала, че има същия проблем. Айла, Кай ренн - помогнете, какво означава това? какво е правилното поведение? аз продължавам да й бутам ту едната, ту другата цица, докато не се разплаче още повече... а това става обикновено или в градинка, или в заведение, и тя дърпа шала/чаршафа, с който я прикривам, борейки се с мен - така че, не се шашкайте, май-чета - ние се кърмим и в такива условия
и така 2-3 последователни хранения - направо не знам какво да правим - а на пробно кърмене преди 2 седмици изсукахме 130 грама за 10 мин. от двете цици - може би подценявам нашия млекопиец? 
и, най-накрая, ще кача снимки и на бебе Ани за колажа. Кремче, Фелинка, с коликите мсе на моменти - ту са безумни и ми идва да ви се обадя мигновено за капките, ту нямаме с дни - явно напипах номера с изакването - гушвам я в мен и й опирам коремчето я в моя корем/цица или в рамото ми и така се изакваме бързо и безпроблемно 
имаме с баби, лели, мами, сами, с баткото, с таткото...
извинете за дългия пост, но като не влизам, се натрупват въпроси и тревоги.
Има страхотно отношение към децата - не просто като към пациенти. В частния си кабинет им пуска разни дрънкулки с мелодийки да ги разсейват, докато съвсем нежно им оглежда ставичките с ехографа. Моите изобщо не разбраха, че са били на преглед, че им е разлепян памперса и т.н.... Успех на прегледа и да се върнете с хубави новини! 
Живи и здрави да са само!
Ще чакам с нетърпение снимки и евентуално разказ.Весело изкарване 
Ако,можеш да намериш някой,който да ти помага ще е много добре и за теб и бебето 

Ама Калинко е готин 
за теб и Еви.
Та по повода,ако имам някой бих ги оставила и двете с удоволствие,ама такъв филм нЕма.Бавачката взима само Божидара за сутришна разходка и то не всеки ден.
С тях няма ли да се оправи по бързо?Имам доста приятелки,чиито даца ходеха по месец-два и се оправиха.А имах преди години една позната,чието дете пък беше с едно колани от горе-до долу
ама се оправи де.Та мисълта ми е,че щом ортопеда ги е изписал 

Биха ни пентаксима и да ви кажа детето доста си поплака чак до вечерта. Милото ми то

но има време .