Гука и се смее МАЙското дете, а мама е на седмото небе. Тема №9

• 13 876
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
МИНОЛТИЧКА златна си  Hug Hug Hug newsm44 newsm68 newsm44 много съм щастлива,а аз се мъчих 100 часа Господ здраве да ти дава  Joy Joy Joy
Роси честит ви малък празник само да те радва малката кукла Еви   love001  love001  love001
Ние сега спинкаме пуснах климатика и се живее и на бебоците им е горещо,душички малки  Heart EyesХайде отивам да гладя 1ironing

# 181
Честит празник Waterlilia! Много здраве, усмивки и късмет!   bouquet

За Пентаксима не е нужна рецепта  Peace

Не мажа Калин с нищо слънцезащитно. Не го оставям на слънце, винаги му е сянка. И вит. Д да си събира  Grinning

От една седмица седи все обърнат на лявата си страна и пъшка, недоволства,рита с крака...голяма мъка. Аз непрекъснато го обръщам по гръб и след 10сек. той отново е на една страна.
Чак сега ми просветна, че той се опитва да се обърне по корем  Shocked Около месец по-късно би трябвало да го прави.
Като му помогна да се обърне е много щастлив, като го върна обратно започва отново с напъните. Това му е единственото занимание когато е буден и мисля, че до ден-два ще го овладее  Grinning

# 182
Здравейте мамчета и бебчета  Hug
Добре дошли на новите мамчета,да са им здрави и много послушни бебчетата  newsm51
Честит празник на всички празнуващи  Tada
Аз от хойкане нямах време да се похваля че се запознахме с Платина и Бубчето и с малките им сладки госпожици Яна и Ели. А на всичкото отгоре с Бубчето се оказахме даже и съседки и аз всяка вечер се разхождам по тяхната улица и нито веднъж не съм я видяла нито пък тя мен  newsm12 .Представете си какво разминаване е било  doh Е сега вече ще се оглеждам  smile3506
На вечерната разходка малко се поизложихме пред Ели,нашият юнак не спря  да плаче,но след това като се прибрахме и го изкъпахме си заспа много доволен.
Е похвалих се  Peace
Лек следобяд на всички   love001

# 183
  • София
Waterlilia, честит рожден ден!  Hug newsm59 Много здраве, щастие и любов!
И на малката тримесечка също честит мини рожден ден!   Grinning
Много жега, хем у нас е по-хладно. Пропуснахме сутрешната разходка, че да се понаспим. Вероятно ще излезем по-късничко вечерта.
С моята диета съвсем се замислям вече какво да ям, за най-сигурно нагъвам хляб Crazy и се надявам в козето сирене на ЕлБи да не са сложили някоя добавка от краве мляко.
Много ми се иска да изведем бебчо някъде на по-хладен въздух, дали да отскочим до Витоша или нещо такова... Но ми казаха, че сега било пълно с хора там, а и по кое време да е - не може да откараме от ранна сутрин до късна вечер, пък в останалото време ще се сварим, возейки се в колата.

# 184
открих нещо хубаво .....

# 185
Охх,да-Minoltichka - една моя много добра приятелка беше ми го изпраила това, преди да родя, и си спомням, че седях в офиса си и ревях от умиление Simple Smile))))))))

# 186
Здравейте Майски мами. Аз пак да се оправдая че не пиша често, но всеки ден почти постоянно чета. Трудно ми е да пиша на кирилица само с едната ръка, а при нас от коликите детенцето неможе да заспи бързо и се налага люлюне с едната ръка.
Eли, благодаря ти много на Инфакол-а, страхотно му действа на нашето момче. Аз имам едно питане обаче, мога ли да го давам целодневно или не е хубаво? Аз за сега му давам само вечер от 6 до сутринта в 6, после целия ден не давам и после пак само вечер. Много е спокоен вечер, но през деня много  го мъчи коремчето милото, едвам заспива, ако изобщо се случи да заспи.
Покрай всички съвети които дават Айла и KayRenn успешно давам кърма вече цяла седмица, без нито едно хранене с АМ.   bouquet и даже имам малко запаси.

Хубав ден на всички, пазете се от жегите.   bouquet  bouquet  bouquet

# 187
ЕТО ТУК МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ МНОГО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИНФАКОЛ-а http://infacol-bg com/ добави точка след БГ

Колко често може да се използва Infacol?
    Infacol може да се използва толкова често, колкото ви е необходимо, преди всяко хранене, без значение колко пъти на ден храните бебето си. Активната съставка на Infacol – симетикон, не се абсорбира в тялото на бебето.

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 18:10 от MINOLTICHKA

# 188
vpd,мисля,4е не може да навреди ако го даваш и през деня,нали е добавка.
Защо не запо4неш да даваш през деня по една пипетка преди всяко хранене , а ве4ер  две пипетки преди последното ядене?Щом през ноща е спокоен..
Аз така давах и вси4ко беше ОК.
Сега давам само една ве4ер,май ве4е му минаха коликите...

# 189
Мале, днес такава жега, горките деца  #Cussing out
Абе то верно от бирата много кърма има, ама пък кога я пиете? Все се чудя ако е преди кърмене не е ли опасно newsm78
Аз инфакола в началото съм го давала преди всяко ядене, не мисля, че е проблем Peace

Ето малко нови снимчици от нас - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=394042&pid=13335424

# 190
Мами нямам време но за малко да се включа. Всичко е супер на морето. Ще ви разказвам тази вечер. Искама да ви кажа, че утре не смве на Албена а на Кабакум, Варна. Мамчета от Варна хайде да се видим после към 12.30-13ч. или по-късно в морската. Аз имам там среща с морската ми сестра и искам много да се видя и с вас. Загубих телефона на Минолтичка. Шантава съм много. От слънцето е. Пуснете ми някое телефонче на лични, мамите които утре ще излизат на разходка,аз вечерта пак ще вляза. Хайде че ме чакат за добричлийска разходка...

# 191
Dendri точно по обед  е направо самоубийство мила.
Вечер може би, би било по-добре. Днес с тази висока влажност на въздуха в 10 сутринта вече беше нетърпима жега.
Дечицата ще се сварят. Ако искаш може да си направим среща в мола на климатик вместо в Морската.
Аз ще взема Минолтичкаако и тя има възможност и с колата ще дойдем.За сутрешна среща това ми струва най-разумно.
За съжаление идваш в най-големите жеги до сега  Hug Hug Hug
Ето ти телефона ми 0896 855 690 а Минолтичка сигурно и тя ще се свърже с теб ако не го е направила вече  smile3503
Другия вариант е да ми дойдете на гости.Аз живея близо до централния вход на Морската и може да се съберем у нас на студено мляко с нес и пъпеш  newsm47

# 192
УХХХАА срещи горещи Simple Smile Аз сега се прибирам от морската, засякохме се там с Bellaa .. Голям кеф е по това време, особенно ако се вредиш и някъде за по биричка  newsm44

Нашата фамилия съвсем лудна Blush Утре се каним да излезем още по- рано за да се поразходим повечко по хладното иначе излизаме 7 и 30 и се прибираме към 9  а утре ще опитаме още преди 7 да видим какво ще стане Simple Smile)) , че сме много голяма навалица - деца, колела, колички, кучета.... Rolling Eyes

# 193
 Shocked че как ще се изсипете толкос рано бре Минолтичка  newsm78 На мен чак такъв ентусиазъм май ми е непосилен . Макар че с тия температури май нямам много избор Thinking ... Дендри дай сигнал какви са опциите за утре  Hug
Щом на крака си ни дошла трябва да го измислим  newsm03

# 194
Момичета супер мили сте. Ами да, прави сте че си е жега доста. Може би наистина най-добре е в мола или някое приятно заведение с климатик. Аз ще си запиша телефона ти Фелинка... на Минолтичка вече го записах. Чакам още една варненска мама по обяд около морската, но ще дойдем на всякъде където кажете. С таткото и колата сме. Неудобно ми е във вас, въпреки че много благодаря Фелинка. (((-: Разчуства ме и сериозно ме изкуши с пъпешовите шейкове... Grinning но все пак по добре е за един-два часа в някое приятно заведение (ще ти дойдем много). Кажете къде момичета и ние ще дойдем към обяд. Но наистина ако не успеете, а и заради жегите няма да се разсърдя и дори ще ми е неприятно ако ви форсирам нещо да излизате.

Ако искате помислете заведение или мол Варна до обяд и аз ще ви се обадя като взема сестра ми и мамата с варненски бебчо Детелин. Ще ми е приятно за по кафе и снимка с вас и децата. (((-:

Общи условия

Активация на акаунт