МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 14, чуй я, виж я ,наслади й се

• 32 173
  • 444
  •   1
Отговори
# 225
По едно време помислих, че ще се ... с Назъм (шофьора). Той точи лиги, тя - нещастна...
Ох,недей,дано не се налага такова нещо да гледаме. Tired

# 226
По едно време помислих, че ще се ... с Назъм (шофьора). Той точи лиги, тя - нещастна...

нека има любов бе
за една вечер нищо лошо Laughing Laughing Wink Wink

# 227
То на Нимет колко й е акъла...

# 228
То на Нимет колко й е акъла...
Права си.Оба4е с Назъм ве4е ще има проблеми.С Вайсел й се размина,ама тя стомната все някога се 4упи.

# 229
Така е, егати злобара... Какво иска от Ламия! То бива его, ама чак толкова...

# 230
А бе не й върви с мъжете на Нимет. Опита с Джемил - йок, опитва с Намък и там нищо. Поне има вкус, особено за първия  Wink

# 231
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Така е, егати злобара... Какво иска от Ламия! То бива его, ама чак толкова...
Да само седи и наднича пред къщата и

# 232
А бе не й върви с мъжете на Нимет. Опита с Джемил - йок, опитва с Намък и там нищо. Поне има вкус, особено за първия  Wink

И с Кенан опита и там не и провървя Но тя е оправна булка все ще намери някой да я утешава

# 233
  • София
Избрах опция 1.
Ех, горката Нимет. Жива да я оплачем.  Joy

# 234
Сега ходих до Босфора. Тези мъже в Турция всичките са нещастни. Все реват и ронят сълзи милите. Вече се чудя дали да не спастря някой лев и да не ида в Истамбул, може и за мен някой да поплаче и да пише опера. Тези филми направо ми късат сърцето - толкова мъка, като в реалния живот.

# 235

И с Кенан опита и там не и провървя Но тя е оправна булка все ще намери някой да я утешава
ББще намери, ще намери накрая. Партньорът на Ламия  от филма, в който играе. Ще се ожени за него и ще е щастлива

# 236
monda, гледах откъси от последните няколко серии. Моля напиши с ББ или на лични, защо така се случи накрая. И мисля, че видях дамата с виолончелото.

# 237
  • Бургас
Може ли с бб букви някой да каже какво се случва с прислужницата/дъщерята/,че...вече едвам я изтрайвам  Mr. Green

# 238
monda, гледах откъси от последните няколко серии. Моля напиши с ББ или на лични, защо така се случи накрая. И мисля, че видях дамата с виолончелото.
ББamiзащото той не се промени дори и като разбра, че детето е негово, не може да я задържи при себе си. Тя пък от своя страна разбра,ч е Джамил истински я обича , тя също го обикна и  се ожени за него от лщбов. (защото след смъртта на мъжа си, тя се жени за Джаамил, но само на хартия).Кенан си остана слаб до края.

# 239
monda  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

не ми стана по-добре, въпреки че си го знаех че е това. Защо е такъв тъпак, а каква харизма има като мъж.

Общи условия

Активация на акаунт