А някоя от вас спряла ли е вигантола вече?Педи пипна фонтанелката и каза да го спирам.

- от 2 на 3 капки - педи каза че й поддават крайчетата на фонтанелата.

това ще ни е тренировка за пътуването до вилата, само дето до нея има бая завои, та незнам как ще е положението + изка4ване, дано не пищи от заглъхването на уши4ките
и от нас!
Иначе сладурчето ми много слушка.На ръце почти не стои,защото явно му е доста горещо.Лежи си спокойно в гимнастиката малкото ми мъжленце,обаче мама си има програма с която го забавлява и задължително трябва да си я искарам до край иначе плачкааа......Та значи пеем,говорим си/аз говоря,а той гука
.Най-забавни са му песничките от типа на "тик-так ставайте дечица"...,или пък "хей ръчички"...,явно обича жестикулирането.Иначе Илия също е много гальовен,обичка много да го лигавим и мачкаме 
,може би защото аз му го приготвям или
незнам.Може ли просто да се е метнал на тати му и затова да не обича картоф/мъж ми да не види картофи
/?

,направо като нова съм 
.Веднага ще поръчам на който трябва да вземе
,не може ли още в сайта да ти показват,че са изчерпани 
,дойдоха ли му поръчките ?
не се бях сетила за вода, но ще пробвам, 4е завои бол и баири, 4е сме на средата на прохода батак-доспат.... аз дъв4а дъвка обикновенно...
но ми се иска да имам отделна,за супички и пюренца.харесала съм си тази на Авент,но ми се вижда малка,някой знае ли колко мл е супата от кухнята? аз мисля да си минем през детската кухня
че поне да се изака,днес ще си взема нежна ябълка на Хип,да видим дали купешкото ще му хареса

,то в тая жега на къде 

Пу-пу да са живи и здрави! 
Препоръчани теми