Здравейте!Оф, всеки момен чакам нашия батко да се прибере от почивка с баба си и дядо си. Егати, много е гадно като си изпратиш детенцето някъде, първите дни ревах , после кротко страдах , а от вчера нямам настроение. Но вече нещата се оправят до 1-2часа пак ще го гушкам (ако ми разреши де, щото взе да ми вика да не му се лигавя вече
).Ели, кажи къв е тоя Панадол гел за зъби, който ползвате? Аз като пратих мъжо да го търси и в аптеката го гледали
и взел нещо друго , ама ще го видя довечера като го донесе. Айде вземи ела на срещата и ти де! 
И ние сме с голямото стъклено шише на Нук. Мале , е такова нещо не съм предполагала , че може да има разлика в мл.
И ся кво ше правиме. То да не казвам , ама може и от това да сме се спекли.Дез- мисля че не ви е нужна такава люлка. Аз малко съжалявам , че взех нашата (на Фишър прайз - дъждовна гора) , ползваме я вечер за кратко и то само като столче , колкото да му приготвя банята , а иначе сме все на вън . Но ако вие си седите повече в къщи по става. Сега бих взела такава като на Ради на Бела и на Тони и мисля, че Русана ( ох сори ама забравих как беше новия ник) също имаха такава. Струват ми се по практични май.
(със сигорност ще се ползват по дълго време , поне и догодина )Честито на празнуващите днес бебоци!
/ама не съм сигурна, де, може и да греша/

тежи ужасно вече.... и като е будна рядко издържа да е на столчето или в шезлонга или на активната гимнастика или на спалнята... все иска да е на ръце... от няколко дни я пооставям да промънкоти малко, преди да я взема, че наистина не може така.... "кофти" периодът трае вече повече от месец и направо откачам, честно... лошото е, че и през деня не мога да легна с нея - спи по около 35 мин 

. Следобяд нали спя с бебека, че иначе не иска, та се събудих плувнала в собствен сос
. Утре ще събирам багаж като за световно, а в неделя същата процедура.