МАРТенското ни детенце сладко хапва си пюренце!

• 14 257
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • София
 Hug  bouquet

# 31

Някой от вас сменил ли е вече бибите с 3-6 ,аз му я смених оня ден и много я хареса,сега не иска другите  Rolling Eyes

аз купих 6-18 на НУК и направо го изнасилих с нея и отново я върнах в опаковката Joy

# 32
според вас кое бънджи би било по-удобно  newsm78
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=586329&cat=fav това
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=659450&cat=fav това
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=646280&cat=fav или това
за сега клоня към това музикалното  Thinking

Някой от вас сменил ли е вече бибите с 3-6 ,аз му я смених оня ден и много я хареса,сега не иска другите  Rolling Eyes

аз купих 6-18 на НУК и направо го изнасилих с нея и отново я върнах в опаковката Joy
Joy hahaha  ти пък,горкия Тео  Laughing

# 33
Привет! Hug
Днес ставаме на цееели 4 месеца - ха почерпете се по този повод -  
Честито на именниците на патерица и на всички други малчовци родени на 16 март!   bouquet  

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 10:31 от dobro_nastroenie

# 34
Честити месечинки на Марти и всички родени на 16-ти! smile3504   Hug baloni

Благодаря ви за окуражителните думи,но за съжаление от вчера сме на АБ!

Изписаха и Оспексин на 8ч.и прахчета Хидрасек,да не се обезводни с това дрискане. Confused Ади нали лъжица не бе виждала през живота си,а и двете така ги давам,та беше голям шок за нея първите пъти.Така страшно гледа,хем не допирам лъжичката до устата,само изпивам вътре ама пак..До вчера поддържаше Т 38-38.8,а зачервеното и гърло окончателно отхвърли възможността всичко това да е от зъб!И педи каза(аз си знаех,ама все се надявах да е зъб) че Т до 37.5-6 би могла да е от това,но толкова висока си е показател за вирус! Tired Е така ще е от тук-нататък.Каквото "донесе" каката,ще го минава и Ади.Надявам се поне така да изгражда имунитет,че като дойде време за ясла/градина почти да не боледува!Дарина скоро ще я спирам от градината,та поне тази зима двечките да са по-здравички! Praynig
Адриана вчера се храни едва-едва,то бяха песни и на ку-ку се правих(това поне ми се отдава  Mr. Green) но от сутринта успях само АБ да и дам-виждам че е гладна,но сигурно я боли гърлото като преглъща и затова не иска. Sad Педката каза да не я насилвам,и да спаднат грамчета тя е ячка и ящна-бързо ще ги навакса,но ми е мъчно така като знам как тъкмо си беше увеличила колич.на 200мл...Поне няма Т вече,че на два пъти не я смъкваше със сиропа,та надянах оцетените чорапи.
Та така,днес ще си останем в къщи-много е кисела.Дано поне поспи повече-в къщи е хладно,че днес пак ще е жега!Пазете се мами и бебоци!

Айрис защо се преместихте?Аз нещо съм изпуснала.. Blush  Ето прадаването на Венета за Запряна: http://vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D … D0%B4%D0%B8%D1%8F

С молба към мамите,ако пишете в други форуми да разпространите петицията(долу в подписа ми) и там!   bouquet

Благодаря на всички,които ми отговориха относно шарките при каките и батковците! Hug

# 35
  • София
Добро утро!

Мами, да ви питам, с какви термометри мерите температурата на бебоците? Аз имам един електронен на Омрон, ама нещо хич не го бива - моята Т с него излиза 35.2, а с обикновен, спиртен - 36.9 ?!?
Сега ще търся да купувам нов, обаче не знам какъв. Препоръчайте ми моля нещо.   bouquet

Лек ден на всички, и бързо оздравяване на болните!

# 36
Добро утро!

Мами, да ви питам, с какви термометри мерите температурата на бебоците? Аз имам един електронен на Омрон, ама нещо хич не го бива - моята Т с него излиза 35.2, а с обикновен, спиртен - 36.9 ?!?
Сега ще търся да купувам нов, обаче не знам какъв. Препоръчайте ми моля нещо.   bouquet

По хубав от живачния нема,ама трябва да внимаваш.Всички видове имам и се ядосах един ден и ги изхвърлих-за нищо не стават!

# 37
  • София
Каквото "донесе" каката,ще го минава и Ади.Надявам се поне така да изгражда имунитет,че като дойде време за ясла/градина почти да не боледува!

Не се съмнявай, че ще е така. Моята кака така изкара всички детскоградински болести, докарани от баткото до 2 години и после в яслата беше най-редовното присъствие. А се бях стреснала първоначално що е такова болнаво детето.

# 38
  • Варна
Здравейте! Вчера изживях такъв стрес - давах с лъжичка осцилококцинум на Симона (че пак е сополива) и като я задавих.... Детето се изцъкли, зачерви се, а аз изпаднах в паника и бях готова да хукна по етажите по бельо. Слава Богу бебката се оправи, но мамата без малко да откачи. Краката ми омекнаха, цяла вечер ме избиваше на рев...Съвсем съм изперкала.
За термометрите - и аз много се нервя на нашите (включително на Омрон за ухо), защото всеки показва различна температура. Но доколкото знам живачните се изтеглят от употреба.
Бодливка, и аз изживявам тежко, че бебката  започна с болестите от толкова малка, но Дъртата маймуна много ме успокои, че има надежда занапред малките да са по-калени. Hug

# 39
  • Ловеч
Бодливка,лоша работа с АБ - за успокоение ще споделя че има и по-тежки случаи - големият ми син от срив на имунната система всеки зъб му излизаше с гнойна ангина, а горните и с конюктивит. Сега се надявам Косьо да е по-лесен със зъбките. Вируси досега не е лепил, че всички се изредихме с нещо. Благодаря ти за линка - като се приберем от разходка ще го гледам. Не си пропуснала нищо - ще погостуваме малко/2месеца/ на свекъра и свекървата преди бати да започне първи клас.
После ще гледам пак да се разпиша

# 40
Добро утро!

По хубав от живачния нема,ама трябва да внимаваш.Всички видове имам и се ядосах един ден и ги изхвърлих-за нищо не стават!

и аз имам на омрон, същите проблеми, питахме при един вносител - в бг внасят само старите модели, които не са то4ни  #2gunfire
най-добре е ако можеш да си поръ4аш инфра4ервен, само се допира и мери, жива4ните са то4ни, но са опасни  ве4е са забранени, затова не искат да ги продават по аптеките, за малко са пуснали спиртни, които са то4н, но са изграбени и за момента няма нос. аз меря с жива4ен, но таткото ни с4упи единия на пода и да не обяснявам за какво иде6е ре4  ooooh! ако ползваш жива4ен си вземи и сяра на прах, само тя събира живака  Peace (дано не се слу4ва де)

kikoikris
за бънджитата, ние сме само с бънджи гащи, без плот, избрахме го защото ни казаха, 4е когато запо4нат да ска4ат децата махат и с ръ4и4ки и много се удряли, нали не са като в проходилка мирни  стабилни. Бебо много си гледа кра4етата и юрган4ето, което съм му сложила отдолу, за да му е топло на кра4етата, с плота немогат да си гледат кра4етата. А 4естно казано незнам  до колко с играят дкато ска4ат, то е интересно самото движение.
Но, само гащите имат друг недостатък - коланите на които виси бебето са доста близо до лицето му, бебо бая се върти и затова се наложи да ги изолираме, за да не се нарани (издере). Peace

Бодливка дано бързо оздравеете, аз не съм лекар, но знам, 4е е хубаво да се дават пробиотици 6том има антибиотик, най-малкото за да не си докарате гъби4ки, а и отделно са полезни за имунната система, за стомах4ето....  Peace

# 41
kikoikris
за бънджитата, ние сме само с бънджи гащи, без плот, избрахме го защото ни казаха, 4е когато запо4нат да ска4ат децата махат и с ръ4и4ки и много се удряли, нали не са като в проходилка мирни  стабилни. Бебо много си гледа кра4етата и юрган4ето, което съм му сложила отдолу, за да му е топло на кра4етата, с плота немогат да си гледат кра4етата. А 4естно казано незнам  до колко с играят дкато ска4ат, то е интересно самото движение.
Но, само гащите имат друг недостатък - коланите на които виси бебето са доста близо до лицето му, бебо бая се върти и затова се наложи да ги изолираме, за да не се нарани (издере). Peace

беба   bouquet сега ще разгледам само гащите,вие с Линдам ли сте?
на всички болни бебчета бързо да оздравяват  Praynig
на месечинковците честито   bouquet

# 42
# 43
# 44
Привет и от мен  Hug
Слънце   bouquet
Ей, бахти жегата  Whistling рано-рано се прибрахме, с пот на челото. навън се не диша, а като си предсатвя, че при нас по принцип е по-хладно...предтавям си по Пловдив и Ст. Загора как пукате от жега  ooooh!
за термометри направо не ми се говори - купихме някакъв електронен, маса пари дадохме за него и същата работа, мойта температура според него е 35 градуса. Абе живачния си е най-добре  Peace
Честити месечинки на бебковците от днес!!!
А на всички болни - бързо оздравяване   Hug

Общи условия

Активация на акаунт