МАРТенското ни детенце сладко хапва си пюренце!

• 14 456
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • София
 Сега, с малко закъснение, черпим за именния ден на моето бебе Влади Grinning

Честит рожден ден на СЗА  bouquet
 Честит имен ден на адашката Никита  bouquet

# 16
,и аз много исках да не го свиквам на ръце,ама просто нямаше как.То нашето не е рев,то е дране до посиняване.И то не само сега,защото видиш ли така е свикнал,а си е тъй от самото начало.Като си го взех вкъщи след родилното имаше 2 седмици,в които беше кротък-яде и спи.после почнаха коликите и настана адския рев.Просто не става да го оставиш,не мога да му дрънча с играчки,той просто не ме отразява по никакъв начин-не го ли гушна,не знае къде се намира,нито дрънкалки чува,нито памперси.А да го къпя-е тогава вече може и да събера комшиите пред дома да гледат какво го правя,да не го дера жив случайно. ooooh!

Просто от дете до дете-балкан разлика.Въпрос на нервна система и характер според мен. Peace
smile3521 все едно аз съм го писала 

Русана, взе ми буквите от клавиатурата Laughing
Joy охх аман от ревльовци  Joy
но да се оправдае като послушно бебе,спи от 8  Whistling
оо не знаех,че Владовците имат имен ден,ха честит да им е,да са живи и здрави всички,които празнуват днес   bouquet

# 17
Здравейте!

нагтревателите - ползвям на авент iQ - страхотен е  и съм много доволна - загрява за 2-3 мин. храна, мляко каквото сложиш има опции дали слагаш храна от хладилник , физер , стайна темп., много ме улеснява и ще го ползвам дълго време...а като съм някъде на гости или на почивка с бебка ми е незаменим защото не съм зависима от МВ фурна..

утре сме на 2ра ваксина, дано всичко е наред, след това в парка заимов ще се разхождаме с 2ма кавалери Joy

лека нощ!

# 18
  • София
пльос и от нас, отивам да спя  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 19
Здравейте пак и в новата тема!

Катерина, ние пътувахме миналия месец до морето и изкарахме страхотно, нямаше никакъв проблем за бебка, чувстваше се прекрасно.А каката ни е голяма и с нея пък никакви грижи нямаме.Нищо им няма на децата, летищата са пълни с бебета  Wink Стига да са добри условията там, където отивате...нали във Велинград каза? Не би трябвало да има проблем  Peace Ние къде ли не пътувахме вече със София.А и наистина, щом сте на кърма е още по-лесно. Тя София и вода не пие, та нищо не съм изварявала и носила  Peace

И да ви се оплача, и София днес имаше малко Т - 37.3 Не е висока, ама достатъчно да ме притесни.Не знам дали не се претопли в тая жега, а и явно зъбите започнаха да я мъчат.Както си седи и е весела, изведнъж пъха ръката в устата и започва да пищи.Особено днес беше ужас - такива писъци не са били до сега.Не съм и давала нищо, защото под 38 няма смисъл, изкъпах я в по-хладка вода и после я смъкна.Сега спинка, ама аз сигурно няма да мога да спя спокойно и ще я проверявам, дано не е нещо сериозно  Praynig

# 20
честито на именниците smile3525

Роня77 много кофти мила,но всяко зло за добро,понякога така се стичат обстоятелствата,поне си имате собствено жилище-без значение къде.

Еля честито ви гласче,ха сега да оглася целия апартамент с викане Mr. Green

беба и аз това съм забелязала,само че с Авентските,мислех си че съм луда Crazy

*Nikita* добре си направила с Т-рата,че не си й дала нищо(не че ти давам акъл Wink ),на нас доки ни погледна венците и ми каза че може да очаквам Т-ра,по принцип се вдига когато растат кътниците,но при някои може да се вдигне Т-ра без значение кои зъби растат.

ние у дома имаме котка,при това многооо космата,не ни е проблем,защото сме я обучили да не допарва до стаята с детето Mr. Green и до сега не е имало проблеми.

зеленко дано скоро оправите проблема с асансьора Praynig

АлЕкС-мама все на някого трябва да се метне Whistling

това е от нас,лека на всички Hug

опа сега погледнах че станало 16-ти,време е да почерпим,имаме си малък рожден ден Hug

по едно шишенце за децата и кафенце за майките им Laughing

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 00:32 от baby_moni

# 21
  • Ловеч
Привет и от нас, от вчера чета и няма изчитане - много сте активни. Ние се устроихме временно в Ловеч и едва вчера сколасах да си прекарам интернет. Голямо благоденствие е малкия град, само че ми е кофти без мъжа /чакам си го с нетърпение да дойде в петък/.
На Косьо добре му се отразява чистият въздух, а на мама тишината и спокойствието. Не може и без негативи, но се преглъщат на фона на всичко останало. Зверчето тази вечер ми спретна едно заспиване с рев до 12 и се надявам да е еднократно, че не ми се мисли иначе.
ЧРД на СЗА /вече на патерици/ и на имениците /пак така/.
Случая със Запряна го следя отдавна, даже наскоро се присетих и теглих една на Мазнейкова профилактично/че я хвалеха в една тема/ яд ме е че не гледах предаването..... Подписвам петицията и се надявам да има справедливост и най-малкото да я лишат от правото да практикува, а защо и да не закрият прехвалената и клиника. Жал ми е за малкото детенце и съпруга и, а като знам че има още много такива случаи  Cry как спят тези хора лишили децата от майчина ласка от чисто безхаберие

# 22
Добро утро. TiredНие не мигнахме почти тази нощ.До сега все по-зле ставаше съня,ама да го разнасям по нощите на ръце и да се дере,е вече в повече ми иде. no И не знам вече от какво реве-колики ли от захранването,зъби ли,само се мята из леглото и като се опитам да го обърна да заспи се почва рева.Аман-сега каквото и да стане-все на захранването ще го отдавам с моята параноя. Tired
То бива нервак,ама...

Честито на месечинковците днес!!!Да са ни много весели и здрави дечица!И все така сладко и разтапящо да се смее порастналия Тео на Бейби Мони! Heart EyesА почерпката е супер! Mr. Green
Приятен ден,майчета!

# 23
  • под кривата круша
Именно! Ей сега пак излових, че сме спали на течение щото мъжо решил да отваря врати и прозорци:2gunfire: Ми аз мога ли нон-стоп да следя кой какво прави, да не съм пъдарин! Хич не съобразява, че това е бебе и се простудява по-лесно от него. Ако го оставя, ще я държи на течение мокра след баня. Писна ми да се разправяме за отворените врати  bash:
Ха сега дубрутру  food010

# 24
baby_moni да ти е жив и здрав следура  Simple Smile
весел ден на вси4ки малки и големи с повод днес  Hug

днес го дават 31, ама утре 35 градуса  Shocked за днес няма да се организирам, но утре замислям разходка в гората на Борисовата градина, след 1 4аса, 4е да избягаме от обедните жеги, а и след пюретата на обяд. Ако някоя мама има желание да се вклю4и може заедно да се помотаме из парка на сянка  Peace

аааа, забравих и аз съм на половина от Ст.З.  Laughing по бащина линя Simple Smile))) под аязмото (жабките) на Боруйград... Simple Smile))

Хайде весел ден от нас  baby_neutral Blush

# 25
Добро утро и от нас  Hug Писах писах и го изтрих без да искам  Успях да наваксам с четенето.
Вили, от 1 август ще сме 3 седмици в Плевен, та ако сте там с Алек ще се радвам да се видим. Дано успеем да си пуснем там някакъв кабелен нет, че иначе ще ви изпусна тотално.
Оня ден се оказа, че съм закъсняла със записването на час за кръщене на Мария за 15 август  Cry Ще я кръстим на 23 август на Ресиловския манастир.
Подписах и аз петицията. Жалко за момичето, а тая Мазнейкова се налапа с пари и съвсем се самозабрави. Напоследък все лоши отзиви чувам за нея като лекар и човек.

# 26
  bouquet
Вашият подпис е потвърден успешно
http://www.bgpetition.com/Zapriana/index.html

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 09:07 от The_light_2008

# 27
здравейте и от нас,
Аз леко беснея- първо бабатката ни събуди, че щя ли да проверяват водомерите, после тази за водомерите се раззвъняла като на пожар. Ей побеснях  #2gunfire
 Бейби мони- мерси за гласчето. Много сладка беше.

Сега седи и ме гледа как пиша, голяма е скица.

Хайде от нас усмихнат ден  Hug

# 28

Сега седи и ме гледа как пиша, голяма е скица.

дай й малко да ни попише Wink

# 29
Добро утро и от нас  Hug
Вече съм с нов ник,след една година пребиваване,реших да не съм с името ми  Crazy Mr. Green
Бейби_мони,честито ви малък рожден ден   Gift,много да те слушка Тео и на тази снимка с кърпата е много сладък  Heart Eyes
Алекс-мама,милата,защо така този Алекс  newsm78,да не са нещо ушички  Thinking,ние много плакахме от тях или викаш да са си ревливи  Thinking Laughing
Голяма жега е при нас,каква ще я мъдрим днес    33uu
Някой от вас сменил ли е вече бибите с 3-6 ,аз му я смених оня ден и много я хареса,сега не иска другите  Rolling Eyes
Каяна,като вадихте паспорт на Яна,искаха ли да пресъства  newsm78,сега ще вадя на Криси и се чудех,малко неудачно ми звучи,ама знам ли ги  Thinking

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 10:09 от kikoikris

Общи условия

Активация на акаунт