МАРТенското ни детенце сладко хапва си пюренце!

• 14 279
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора

А някоя от вас спряла ли е вигантола вече?Педи пипна фонтанелката и каза да го спирам. newsm78
Аз! Но само за 1 месец и после пак продължавам да давам!

# 136
Здравейте от Плевен bye
Тук е адската жега, аз си мислех, че в София е горещо, но тук е направо непоносимо. Виждам, че термометърът показва 35 градуса smile3555
Да ви кажа, преди малко ходихме да изписваме едно бебче от родилното, леле като се сетя какви емоции бяха направо ми се доплака от умиление. То бебчето 4 килца, не е хич малко, ама си прилича на бебче, а Алек вече си е човече малко.
За завиването - завила съм го, че сега спи по памперс и потник, а тук в къщата на свекрите е по-прохладно (добре, че е така, има къде да се скрием, че иначе не се живее). Преди обед нали излизахме и като се върнахме Алек беше толкова горещ, та му направихме един разхлаждащ душ, че горкото не можеше да диша.
За болките - и мен ме боли кръстът като се навеждам над повивалника, а в колената какви болки имам...ама то това според мен си е от килцата.
Честит имен ден на Марина  и на всички, които празнуват днес  bouquet
Алек вече редовно си лапа едното краче, даже в интерес на истината сега се пробва дали не може и двете заедно да ги налапа,няма да ви разправям колко е смешен така, целия извит и все се напъва, хваща ги и двата, почва да ги дърпа, междувременно успява да изпусне единия и хайде пак наново. Даже любимата му поза за кърмене вече е с едната ръка хванал ц...цата(да не му избяга), с другата си хванал пръстите на крака и си го държи така във въздуха Joy Joy Joy
Решила съм, така и така ще изкараме около месец тук, май да изкарам шофьорски курсове, така че ако някой има идване на тук да ми пише да му дам кога и къде ще карам, за да може да избягвате тези маршрути smile3521 newsm01

Вигантола - нашия не само, че не го спряхме, но и го увеличихме newsm78 - от 2 на 3 капки - педи каза че й поддават крайчетата на фонтанелата.

И така, като гледам, в края на месеца тук ще се съберем повечко, така че ако искате може една среща да си организираме - Ваня 76 мисля, че си беше от тук, Шуши каза, че тогава ще идват, Айрис е в Ловеч (ако може да се организират да дойдат)...естествено приемат се и още желаещи - колкото повече, толкова по-весело Peace

Роси, Алекс-мама, Кикоикрис(още не мога да ти свикна с новото именце Rolling Eyes), както и всички мамита с ревливи бебоци - пращам ви силни прегръдки и се надявам и вашите слънчица скоро да почнат да раздават все повече усмивки Hug

# 137
  • София
отпадна ни разходката днес, решихме утре да се метнем до ст.з. да видим прабабата и всъщност тате ни е на работа за някой 4ас, та  и ние да намажем малко извън софия. та сега багаж ще събирам и дано няма ексцесии по пътя  Crazy това ще ни е тренировка за пътуването до вилата, само дето до нея има бая завои, та незнам как ще е положението + изка4ване, дано не пищи от заглъхването на уши4ките  Confused

Някъде четох, че като се возят бебетата със самолет, при кацане е убаво да им се дава вода да пият, помагало срещу смяната на налягането. Дали пък и на тебе няма да помогне по завоите?

Аз използвам на Бочко препарата за миене, много приятно мирише и ми лъснаха шишетата...

Животинче, ние с малката в 11.30 вече си бяхме вкъщи. А излязохме 8.45 и пак беше топло

Кикоикрис, аз на малката и мятам на крачетата една пеленка от хасе, че постоянно се отвива, а е боса

# 138
  55 и от нас!
Ние пак бяхме за два дни на вилата,че много жега в града,направо ад Twisted Evil.На Илийката много добре му се отрази балката и мисля пак да идем.Само че този път ще стоим поне една седмица WinkИначе сладурчето ми много слушка.На ръце почти не стои,защото явно му е доста горещо.Лежи си спокойно в гимнастиката малкото ми мъжленце,обаче мама си има програма с която го забавлява и задължително трябва да си я искарам до край иначе плачкааа......Та значи пеем,говорим си/аз говоря,а той гука Mr. Green/,смеем се Joy.Най-забавни са му песничките от типа на "тик-так ставайте дечица"...,или пък "хей ръчички"...,явно обича жестикулирането.Иначе  Илия също е много гальовен,обичка много да го лигавим и мачкаме Laughing
Зеленко,аз искам ако може от адаптираната за деца класическа музика/сега ще ти пратя скайп нейма наЛС/.Аз захраних Илко с пюре от моркови,много му харесва Peace
Днес опита пюре от  брокули на Гербер-горе долу му хареса.Обаче за картофчето не ще и да чуе милия Sick,може би защото аз му го приготвям или  newsm78незнам.Може ли просто да се е метнал на тати му и затова да не обича картоф/мъж ми да не види картофи Sick/?
Момичета какво готвите в тия жеги??? Дайте малко свежи идеи Hug
Иначе аз готвя на два,три дни и пак хвърлям много ядене.То това на нищо не прилича,а готвя в най малките съдове Mr. Green,и на всичко отгоре моичкия си ги харесва манджите ми newsm78
Бодливка и аз се подписах Peace Praynig
За болката след раждането-аз родих секцио със  спинална упойка,за сега се чувствам перфектно,нямам абсолютно никъкви оплаквания Hug,направо като нова съм Mr. Green
Препарат за миене на съдове ползвам Бочко,но сега като споменахте за този на Surecare,мисля другия път като взимам да е такъв Peace
Ели,хубави идейки ми дате за подаръци  smile3508.Веднага ще поръчам на който трябва да вземе Mr. Green
Честито на всички,които са имали повод за празнуване тези дни!!!
Честити месечинки на всички бебоци, на които не съм успяла да честитя!!!
Честито и на днешните месечинковци!!!
Честито и на всички именници!!!

# 139
Аз използвам на Бочко препарата за миене, много приятно мирише и ми лъснаха шишетата...

Животинче, ние с малката в 11.30 вече си бяхме вкъщи. А излязохме 8.45 и пак беше топло

И ние така даже още в 8 и 15, но сутрин е супер,не е такъв мор,даже е прохладничко има слънчице и в 12 към вкъщи ,че на 35 градуса не ми допада идеята да вися навън..

Бочкото ми харесва,сега взех Шуркеър -като чистота е едно и също ,май Бочкото е по икономичен

# 140
glafira  Hug не се бях сетила за вода, но ще пробвам, 4е завои бол и баири, 4е сме на средата на прохода батак-доспат.... аз дъв4а дъвка обикновенно...

# 141
уффф много се ядосвам на тоя май тойс,харесах си пак купища неща,отивам на касата и хоп няма ги артикулите  #Cussing out,не може ли още в сайта да ти показват,че са изчерпани  Rolling Eyes,та сега пак обатно,аман  ooooh!
кой щеше да си поръчва от вас  newsm78,дойдоха ли му  поръчките ?
Да това за водата и аз го знам ,за да не заглъхват ушетата,също помагало и биба,цица,кой квото има  Joy
вигнтола да си призная го бях забравила май цяла седмица  Embarassed Embarassed Embarassed,дано не е фатално
Вили_ст,пиши ме със старото ,както ти е по-лесно  Peace

# 142
  • София
glafira  Hug не се бях сетила за вода, но ще пробвам, 4е завои бол и баири, 4е сме на средата на прохода батак-доспат.... аз дъв4а дъвка обикновенно...

Да не забравиш и на Стефчо да дадеш малко дъвчица Joy

# 143
мамите купили си термочанти,споделете каква марка имате,колко са големи и доволни ли сте,моля ви ?

че искам да си купя термочанта,не знам дали въобще има смисъл,тъй като на количката ми е термочанта newsm78 но ми се иска да имам отделна,за супички и пюренца.харесала съм си тази на Авент,но ми се вижда малка,някой знае ли колко мл е супата от кухнята? аз мисля да си минем през детската кухня Rolling Eyes

забравих да напиша,че моето зверче не харесва соковете,нито ябълка (няколко вида продвах),нито морков,всичкото го плюе,едвам му натиквам от ябълката ooooh! че поне да се изака,днес ще си взема нежна ябълка на Хип,да видим дали купешкото ще му хареса Thinking

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 15:55 от baby_moni

# 144
Беба,ние като пътуваме за да не заглъхват ушите на бебо ползваме бибата Peace
А пък ние днес още не сме излизали Close,то в тая жега на къде Twisted EvilГрях не грях и аз съм пуснала климатика Mr. Green
Вигантола и аз го забравям понякога,направо съм за #Sniper
А и да ви питам вие мислите ли да взимате храна за бебчетата си от детската кухня??? Като му дойде времето де newsm78

# 145
ГЛАФИРА, за бебо дъвка от зелен4ук трябва да му търся кикикикикики

мами, за планината ще се заредя и с биби и води4ка, много Ви благодаряHug

baby_moni моята е ето тази http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-309_641-products_id-5963.html, само 4е е 4ерно-сива. много съм доволна, вси4ко нося в нея!
http://www.x-lander.bg/akcesoria/xbag3/

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 16:08 от беба

# 146
А и да ви питам вие мислите ли да взимате храна за бебчетата си от детската кухня??? Като му дойде времето де newsm78

Мисля и още как,само че тука ни искат 30 бурканчета от старите с винт и 60 капа4ки,нямам си и на идея от къде да ги намеря,сега това умувам,а за Събота и Неделя смятам да взимам от частна детска кухня,че готварските ми способности са под всякаква критика.. Mr. Green

# 147
  • Варна
Здравейте! Аз напоследък имам някакъв напредък със заспиването на Симона, но не смея да се хваля, пък и разбиранията ми са малко по-различни от мнението на мнозинството за гушкането.....В смисъл, че през останалото време аз достатъчно си гушкам детето, но като дойде време за сън, не искам да бъде зависима от прегръдките ми и да се изнервя, когато не съм на разположение.
Тук във Варна от неколко дни има ужасен вятър - силен и горещ като в Сахара. Вчера се наложи да водя каката на градина сутринта и заради вятъра за първи път извадих найлона на количката (през юли Shocked)
За болежките - и аз се чудя кога ли ще се наведа да сменям памперса на Симона на леглото и няма да мога да се изправя.
Да не забравя да се разпиша в албумчето на 4-месечните бебоци: http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13606451

# 148
Да не забравя да се разпиша в албумчето на 4-месечните бебоци: http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13606451

Е много са ти хубави дечицата! Hug Пу-пу да са живи и здрави! Heart Eyes

А по повод бурканчетата- на коя марка капачките с винт могата да се използват повторно? Щото от старите и аз нямам , но тези новите (само  на Ганчев съм пробвала ) не стават май.

# 149

А по повод бурканчетата- на коя марка капачките с винт могата да се използват повторно? Щото от старите и аз нямам , но тези новите (само  на Ганчев съм пробвала ) не стават май.

не стават,не стават.има само едни -АМ АМ, но те са с много малък асортимент,децата трябва да са захранени , за да го ядат това нещо,много са гадни на вкус-не знам дали ще ги харесат и имат подобаващо количество сол и захар   Sad

Общи условия

Активация на акаунт