МАРТенското ни детенце сладко хапва си пюренце!

• 14 262
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Добър вечер набързо и от нас!

*Elle*
, не се притеснявай, има хиляди начини да се вдигне хемоглобинът, ще се оправи Владко  Peace Приятно изкарване утре на кръщенето /то май ще е първото кръстено бебе от отбора, а  Wink Освен да не съм разбрала, ако са кръстили някой преди него.

Срещата наистина беше чудесна, щом и аз не усетих кога е станало 19ч  Crazy
dyMa, направо се изчервявам пред комп-а, като приказваш така, чак неудобно ми става  Embarassed, Роси и тя  разни четки вчера... Embarassed
Роси, и да не си казала, че ти е плачливо детето  Laughing Такава добричка и послушна днес - за цял ден как гласчето не и се чу  Wink Иначе ние директно отидохме в нашия парк, но там пък беше само РоситаТа, та на нея предадох поздравите.Къде бяха всички други, не знам.
Хайде, чакаме снимки, че аз бях без фотоапарат.
Изобщо, всички бебчовци бяха много послушни  Peace Радвам се, че се запознах и с Вероники, много ми беше интересно и с нея да се видя наживо  Hug

Може някой път и в нашия парк да направим среща, той и без това е по път за Западния.Днес се прибрахме точно за няма и 3 минути  Grinning

Еля, кви са тия миксове,където и правиш с пюретата  Laughing  - 1-во, 2-ро и 3-то наведнъж  Crazy, яде ли го така?!?
А и друго се зачудих - защо пюре на закуска  newsm78 Имам спомени, че закуската сутрин трябваше да е млечна, ама знам ли, може и това да е остаряло  newsm78  Помня, че Никол си пиеше млякото сутрин, като поотрасна, някъде към 8-9 месец ядеше попара, но пак задължително с мляко   Peace Нали плодовото пюре не става за основно ядене?

# 226
  • София
Добър вечер и от мен!

Ние днес се спасихме от жегата, като се качихме на Малцовица. Е няма такъв кеф. Температура 20-22С, природа, мирише на бор... Комарите бяха в повече, ама се преживяват. Simple Smile
В 8:30 бяхме в София и само като си показах носа от колата и ми се подкосиха краката. Термометъра на колата показваше 29С ?!?

Утре обаче съм сама със звяра и ще трябва да си измислим нещо друго за разхлаждане....

Ох, в съседния блок има купон, излезнали са хората на балкона и пеят с пълно гърло. И така от два часа. Ако не се кротнат скоро, не знам как ще заспя  Crazy

Хайде лека ви нощ!

# 227
  • София
 Хайде и аз да се включа.
 Съжалявам, че на нито една среща не мога да дойда, но събота и неделя са ми дни за езда, пък това ми е тихата лудост, та...
 И днес ходих, ама ми се радката фамилията в тази жега. Като капах сутринта съм станала в 3,45, че Илийката реши да се нахрани по-ранко и не можах да заспя. Комбинацията неспане и жега е направо... Иначе, детето днес беше на гости на леля си на Драгалевци. Там спал четири часа и половина от сутринта, та до 14,30. Явно в София го мъчат жегите, защото тук никога не спи повече от половин час, а последните дни и по толкова не щеше. Това затвърждава мнението ми, че плачещите бебета е много вероятно просто да не обичат жеги.

# 228
jivotinche, каква е тая местност Малцовица  newsm78 Да не е Мальовица? /ама пък е далечко за един ден/. Извинете за глупавия въпрос, ама по нощите... Mr. Green

# 229
  • Варна
Явно в София го мъчат жегите, защото тук никога не спи повече от половин час, а последните дни и по толкова не щеше. Това затвърждава мнението ми, че плачещите бебета е много вероятно просто да не обичат жеги.

Подкрепям с две ръце!!! Вече оставаме вкъщи до късно на климатик, а днес с една дружка повършахме из МОЛ-овете (пак климатик). Еми няма такова кротко детенце и толкова сън. А като излезем в жегата и елате ни вижте ooooh!  Ама то и стая коса, дето толкова й се радвам .... Като я вдигна от количката и цялата ври и е мокра. То затова тичах днес по МОЛ-ове, да търся лятна количка, ама нищо не си харесах, повечето дори нямат легнало положение, как да спи на 45 градуса наклон  newsm78
Веси, май ще ти рева на рамото за акъл  Mr. Green

# 230
Дабро утро рано-рано и от мен. Ами така е като лягам по никое време сега всички спят само аз се разхождам на горе ,надолу...
Вчера ходехме в Северен парк. Ами много хубаво беше, направо все едно не си в София - една горичка, хубава сянка ... не разбрахме как мина целия ден. И като се върнахме изкъпах Лора, нахраних я и като заспа милата още не се е събудила. Голям сън, голямо нещо.
Ами то тез жеги са ужасно изтощителни. Към средата на следващата седмица казаха, че ще е още по-горещо. Ненормална работа 
*Elle*, дано Влади бързо да се оправя и приятно изкарване на кръщенето. Честито на бебчовците с месечинки и на онези, които празнуват с повод... и без  Wink

# 231
  • София
Добро утро!
Днес съм раннобудна и ми е едно такова свежо..! Защото Марич не е ставала вечерта сигурно. Толкова обочам сутрините, а от февруари досега не можех да им се насладя от умора.
За кръщаваните бебета- *Nikita* ,има вече кръстени. Бяха се хвалили хората ама много съм слабопаметна- кой беше- да не беше Тедсън ли....
Аз мисля днес да ходя на Драгалевскич манастир да питам правят ли и за датата.
Елле- хубаво, спокойно кръщаване и усмихнато кръщаване днес!
Браво за вчерашната среща- ще гледаме снимки!
Тони къде е забегнала- няма я от няколко дни май?
Честито на месечинковците!
Ааа-за как да спят бебетата на 45 наклон- аз съм виждала в някои седнали колички- така спят децата- но това е вече като седчт добре и явно количките нямат напълно положение.

# 232
  • София
Здравейте и от нас. Тя ДУМА хубаво е описала срещичката ни, ама да кажа и аз, че много добре ни беше, със сигурност по-хладно, отколкото "из града". Следващата среща предстои в Западен парк според прогнозата за времето (за другия уикенд евентуално) и по-следващата ще е в Борисовата градина.
Благодаря за поздравите за нашата месечинка вчера и честито на всички месечинковци   bouquet

Я да ви питам дали сте забелязали следното: около всякак месечинка Калин сякаш рязко променя някой аспект от държанието си. Например около тази започна да се отпуска и да гука пред други хора, а не само като сме насаме. Също да се смее с глас пред други хора...

За пустата декларация-ми мъжа ми снощи ми донесе същата,която им попълних и представих отдавна! Naughty(Заявление-декларация чл.50 ал.1 и чл.51 КСО)И още Декларация за обстоятелствата за изплащане на пар.обещетение при брем.и раж. на основание чл.51 ал.1 и 51 КСО?! Crazy В която отново заявявам,както в първата,че детето е родено живо,че не е дадено за осиновяване,че не е настаненто в ДЗ на пълна държавна издръжка и че не съм лишена от родителски права!Пълна тъпотия е за мен да подавам два документа,в които декларирам едно и също! Някой подавал ли е тази втората декларация?! newsm78

Аз попълвах 2 декларации, но беше през април и вече не помня какво пишеше в тях  Embarassed

*Elle*, да не те плаша, ама май 74 за хемоглобин на нашите бебоци е ниско. Калин е с нисък хемоглобин, може да е таласъмче като мен, но не помня стойността  ooooh! , май беше 100 или подобно... Само не се вкарвай в някой филм, изчакай си спокойно прегледа и така.

Окич, Тони_ст са на Пловдив  Peace

П.С. Тук вали дъжд - разкош!!!

Съобщението не може да бъде изпратено. 'nani_v' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 233
Добро утро и от мен. Ние с Ивко станахме рано рано и сега тъкмо го смених наакан нахраних го и го сложих да спи. А големите ми мъже още и не са помръднали. Бяха двамата на работа снощи Mr. Green Пепи е много доволен като ходи с баща си защото го пускат да "помага" зад бара и той е страшно горд със себе си.

Мойта количка лятната ви я бях хвалила преди няколко теми. Тя ми е от баткото и сега пак ще я ползвам че и няма нищо. Тя също няма легнало положение.Ама е една такава дълбока незнам как да го обясня. Та като се опре на страни и не му е много неудобно. А и Пепи като заспеше сядах някъде на пейка или на кафе и я давах назад, опирах я в пейката или на стола и така той пак лежеше.  Ама май нищо не ми се разбра Embarassed

Щях да ви кавам за зъбите. Има сега едно ново гелче ПАНСОРАЛ френско някакво. Ама много съм доволна. Като се разреве от зъбите става един такъв нервен и все едно ми се кара и като го намажа с гела, давам му бибата и на мига се успокоява и заспива или поне млъква.

Абе ЕЛИ и аз това се зачудих ама НИКИТА ме изпреварила. То едно че плодовото не се дава за основно ама и за закуска newsm78 Да го захраниш със захар за деня мисля че не е много добре, апък и нали това е идеята на новата система за захранване да не се започва със захар. Та си мисля че същото се отнася и за дневното "захранване". Надявам се не ми се сърдиш Hug Тя всъщност идеята ти не е грешна просто трябва да размениш храните. Сутрин да и даваш каша , а след обед към 16:00ч плодовото. А за обяд то си е ясно зеленчуково или месно по нататъка.
 Моля ти се надявам се да не ми се обидиш че малко директно ти говоря ама е с цел да ти дам полезен съвет.

# 234
 bye
Ние сме без апетит от тези зъби.И хем знам,че е от тях и пак цялата съм в нерви като почна да хо храня. Crossing ArmsАми то само си чеше венеца на бибата,млякото тече отстрани,чудо!Пюре повече от половин не ще.Вашите как ядат по цяло бурканче,че и мляко после,моето диване все наопаки да е!Уф.
А плодовото аз го давам сутрин,защото през останалото време тъй му е режима,че просто яде в сънено състояние и продължава да спи,как да му тикам лъжичките? Laughing Ама не е първото ядене за деня,а второто.Така може ли?Първото е рано-рано в 5 часа.
И как пък сега зъби като почнах да го захранвам,че апетит точно сега да няма.Е по-голям карък има ли от мен незнам. smile3515 Mr. Green

# 235
Добрутро,или добър ден-кой когато е станал.. Joy

П.С. Тук вали дъжд - разкош!!!

А у наше село-слънце! Crazy
Да видим какво ще е времето в северния парк,там отиваме дружно с Ади и тати.Ще се поразходим с чаветата,и много се радвам че ще си видя старите мами-дружки. Party Ех,парка наистина е неворятен,защо си нямаме такъв и тук..ама както се казва много хубаво не е на хубаво.. Joy

Приятен ви ден,ще пиша като се върнем. Hug

# 236
  • София - Рим и обратно
Aлекс мама, то първото му ядене в 5-6 ч. ще си остане мляко още доста дълго време, а пък в 9-10 ч. си е закуската, която по-натам ще бъде попара. Така че закуската трябва да е млечна и солидна май. Щом спи следобед и не му е до ядене, защо не го пробваш между закуската и обедното, с плодово пюре? newsm78 Незнам де, само идеи давам. Аз така й го давах плодовото на каката - като десертче между яденетата, или за следобедно ядене с 1-2 бисквити или мляко вътре.

# 237
Любима,мерси за съвета! Hug

# 238
здравейте и от нас Hug

Елле дано всичко е наред и приятно изкарване на кръщенето  bouquet

мойто момче и купено сокче не харесва,май директно ще минем на пюренца и кашички,понеже не иска сока от ябълка мисля да му давам преди обяд пюре от ябълка (няколко лъжички),за да може да се изхожда,не мисля че ще е проблем,нали  newsm78  

да ви се похвалим Mr. Green взех корито със излята стойка (от продавалника),мале много готино така Crazy поне Тео е на сигурно и няма как да падне,че то предното е обло (като бъбрек) и дъното му е по свито,а ние се къпем на спалнята,и като се мести клати коритото,а и от хавлиената стойка може да падне,защото дъното не е равно. И така,сега сме с нова придобивка Grinning
и Тео как го гледа Shocked понеже е синьо,а предното жълто hahaha

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 09:59 от baby_moni

# 239
здравейте  wavey искам да помоля ако някой знае за link където да видя бг старото захранване че педи по старо ни захранва а навсякъде пише по новото с съвсем се обърках мерси предварителноо  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт