*Elle*, не се притеснявай, има хиляди начини да се вдигне хемоглобинът, ще се оправи Владко
Приятно изкарване утре на кръщенето /то май ще е първото кръстено бебе от отбора, а
Освен да не съм разбрала, ако са кръстили някой преди него.Срещата наистина беше чудесна, щом и аз не усетих кога е станало 19ч
dyMa, направо се изчервявам пред комп-а, като приказваш така, чак неудобно ми става
Роси, и да не си казала, че ти е плачливо детето
Иначе ние директно отидохме в нашия парк, но там пък беше само РоситаТа, та на нея предадох поздравите.Къде бяха всички други, не знам.Хайде, чакаме снимки, че аз бях без фотоапарат.
Изобщо, всички бебчовци бяха много послушни
Радвам се, че се запознах и с Вероники, много ми беше интересно и с нея да се видя наживо 
Може някой път и в нашия парк да направим среща, той и без това е по път за Западния.Днес се прибрахме точно за няма и 3 минути

Еля, кви са тия миксове,където и правиш с пюретата
, яде ли го така?!?А и друго се зачудих - защо пюре на закуска
Имам спомени, че закуската сутрин трябваше да е млечна, ама знам ли, може и това да е остаряло
Помня, че Никол си пиеше млякото сутрин, като поотрасна, някъде към 8-9 месец ядеше попара, но пак задължително с мляко
Нали плодовото пюре не става за основно ядене? 
Ама то и стая коса, дето толкова й се радвам .... Като я вдигна от количката и цялата ври и е мокра. То затова тичах днес по МОЛ-ове, да търся лятна количка, ама нищо не си харесах, повечето дори нямат легнало положение, как да спи на 45 градуса наклон

(Заявление-декларация чл.50 ал.1 и чл.51 КСО)И още
Ами то само си чеше венеца на бибата,млякото тече отстрани,чудо!Пюре повече от половин не ще.Вашите как ядат по цяло бурканче,че и мляко после,моето диване все наопаки да е!Уф.

Ех,парка наистина е неворятен,защо си нямаме такъв и тук..ама както се казва много хубаво не е на хубаво..
искам да помоля ако някой знае за link където да видя бг старото захранване че педи по старо ни захранва а навсякъде пише по новото с съвсем се обърках мерси предварителноо