ЮЛИ 2007

• 10 784
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Ей страхотна новина тази сутрин. Честито Марти, лека бременност и едно красиво бебче догодина.
Честит рожден ден на Кати, да е здрава, палава и весела.  nbirthday hbday

# 16
  • Бургас
Честит рожден ден на Кати, весело детство и всичко което си е пожелала майка и да се сбъдне   bouquet

# 17
Честит рожден ден на сладката Кати  nbirthday Да е здрава и щастлива и все така да ви радва   bouquet

# 18
Лелеееееееее какви хубави новини  newsm44
Марти много красива и приятна бременност   bouquet  bouquet
Честито и на малката калпазанка Кати  nbirthday  newsm59 Мими имаш невероятни деца  Hug
Отивам да работя - после пак
 Hug

# 19
Хей момичета много ме развълнувах те днес  Blush
Честит рожден ден на малката палава Кати да радва много всички около нея  bouquet
Марти честито и на теб желая ти много лека и безпроблемна бременост и през март най сладкото малко момиченце . Hug
Лека бремоност и на сестра ти .Март е чудесен месец -ох върнах се девет години на зад през март когот гушнах Пешко.

# 20
Ох тъпия ми компютър тук не ще да ми поправя поста и пиша нов че се сетих че това си е повод за заглавие на темата.
"Наше Юлче сладко март ще става батко"

# 21
  • София
Честит Рожден Ден на Кати,много здраве и безгрижно детство!
Моите днес са ужасни качват се на скрина на масата кошарата снощи я раздърпаха и отвориха още повече дупката и сега Ники изкача сам посрещна ме сутринта пред банята.Ще вървим за нова довечера но се чудим с цип или без

# 22
Пускам ви снимка на силистренската бяла лястовичка за късмет
http://mail.dir.bg/Session/161375-HYym6BXJO305ddc73ULx-aormkka/M … /in%20i%20yan.jpg

# 23
  • USA
Марти, честито! Чудесна новина!  Grinning Много лека и успешна бременност ти желая! Дано да нямате повече притеснения. Колко е хубаво, че със сестра ти ще бременеете заедно!   bouquet Hug
Честит Рожден Ден на Кати! Да е много здрава и все така усмихната!  newsm59

Ние утре ще пътуваме пак. Този път за любимото ми Велико Търново. Ех, много ми харесва лятото в България.  Laughing

Бубе, айде! Ще чакаме вести от вас и от всички, които са на тази вълна.  Hug Започнах да чета книгата, която препоръча. Много приятно е написана. После ще ти кажа повече впечатления.

# 24
  • София,
Честит рожден ден на КАти! ДА е много весела, здрава и щастлива и много да радва всички в къщи!   bouquet

# 25
Winx да отнесеш поздрави и от мен на Търново  Grinning
Ей в този град си прекарах 3 от най-щастливите години  Party
Аз уж работя  Mr. Green видна спамърка днес Wink

# 26
То и аз уж работя, но едното око е насам хвърлено.

# 27
  • Варна
Обичам да влизам в темата намусена и да излизам развеселена. Laughing Любимо ми е  Wink
Честит рожден ден на малката, сладка Кати!   bigdance2 nbirthdayДа е жива и здрава, да расте умно и добро дете, весело и бегрижно детство  HugКато порасне съм сигурна , че ще стане майчина отмяна, а ти Мими с две щерки те виждам излегната и почиваща  HugЧестит празник!
Марти честито радостна новина  HugДано всичко върви по мед и масло и при теб и при сестра ти. Praynig Специално ли го избира месеца на раждането?  Mr. Green Сега едно притеснение по-малко- кой ще гледа Никола.Тъкмо баба ти се нави и .. Wink

# 28
Честита ти рожденничка, Мими! Все така красива и жизнена да бъде!   bouquet

Бути, аз си се връщам на работа пре август, живот и здраве. Мислех го вариантът да не се връщам, но реших, че малко множко ще ми дойдат толкова години вкъщи, а и финансовата страна на нещата я има. Иначе не съм си го избирала месеца  Grinning правихме опити, аз ги виждах нещата да станат към края на годината, предвид това, че Никола доста дълго го правихме. Сега пък взе че стана бързо...А пък със сестра ми историята е много интересна - тя доскоро не искаше бебе, май месец след "фал" пие някакво хапче от рода на постинора, но по друг начин се казваше, минават няколко седмици, официално решават, че искат да имат второ дете и се оказва, че тя вече е забременяла през май, въпреки хапчето  Grinning

Момичета, благодаря за милите думи, много ви прегръщам Hug

# 29
  • Асеновград
Познайте кой е още на работа ?
Иде ми да се хвърля от някъде. Close

Общи условия

Активация на акаунт