ЮЛИ 2007

• 10 780
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
  • Асеновград
Много съм загубена  ooooh!.
Честит рожден ден и на Марти  bdbaloni !Много здраве и весели игри !

Ще ходя да я търся тази пързалка.И без това бабите и дядовците на Тедо му дадоха пари , аз да му купя подарък , пък аз още не съм.

# 46
Честит рожден ден на Ивчо и на Марти .  bouquet
Да растът здрави и да са радост за всички в къщи.

# 47
  • София
Честит рожден ден на Ивчо и на Марти

Голяма жега,бяхме от 9-10,3 навън ама не се дишаше.Незнам какво ще е другата седмица.Хубаво време за море ще е

# 48
.......................
Незнам какво ще е другата седмица.Хубаво време за море ще е
Да за тези,които са там  Mr. Green Wink
А другите ще си се пържим  sweating

взех си първата поръчка от редута - не са лоши нещицата Simple Smile

# 49
Честит рожден ден и на Марти  nbirthday
Аз днес пак се събудих в лошо настроение. После обаче имах малко работа и се срещнах с едно момиче, което така искрено се радваше на едни съвсем малки и глупави/според мен/ неща... и малко след това разбрах, че скоро е имала лична трагедия.
Направо ме удари с мокър парцал. Аз тука се жалвам за някакви идиотщини, а тя освен че е преживяла ужасна трагедия е намерила сили да се радва на дребните неща.
Много съм засрамена от себе си  Embarassed Абсолютна лигла съм!

# 50
  • Бургас
Много съм засрамена от себе си  Embarassed Абсолютна лигла съм!
Hug не си. Човек отвреме на време изпушва и има нужда от отдушник за проблемите си.  Hug

Морееееее, утре отивамммммм преди обед, че следобед гости ще посрещаме.  Twisted Evil Трябваше на плажа да го направим РД-то, барбекю има, бира има... чиста работа 2 в 1.  Joy

# 51
  • На края на вселената!
...другата седмица. Хубаво време за море ще е
шшшшт  newsm73 Ако не ми мине котка път, се надявам понеделник, вторник да тръгвам за там. Шушонче, може да се видим на ваша почва за по кафенце  Simple Smile Все още водя преговори с мъжа ми дали да ходя сама с децата, но май ще ме пусне на края.

ЧРД, Марти! Честит празник, Теди! Жив и здрав да е!

# 52
  • Бургас
Да не забравиш да се обадиш  Peace

# 53
ЧРД на Марти! Да е здрав и много щастлив! Hug

сега ще ви оспамя малко, ама това е така, защото си ви обичам и знам, че ще ме разберете
сутринта пак имах зацапване, тоя път тъмна кръв. Обадих се на моя доктор, с който по принцип се бяхме разбрали днес да се видим,най-накрая, защото от миналия петък, когато прокървих не ме е гледал на видеозон, изписа ми хапчетата по телефона. В сряда ме гледа леля ми,която ми каза за отлепването и ми изписа по-различна терапия (още един хормон), който аз не си купих, за да съм коректна към моя доктор. Исках да видя какво той ще каже...та идеята ми беше, че му звъннах,той каза даму звънна в 13 ч, тогава пак му звъннах, каза, че изражда и ще ми се обади. Сега ми минават някакви мисли дали да не си сменя лекаря. С Никола нямах проблем с него, но тогава се виждахме веднъж месечно, нямах такива проблеми...обадих се и на леля ми и тя каза, че това днес било стара кръв, която се чисти, "изхвърляло откъснатото". Супер изнервена съм от положението и побърквам всички около себе се, включително и на детето се карам за щяло и нещяло (а той само ме дебне да ми скочи или изрита в корема)...продължавам да чакам, дано звънне, ако не ще мисля за друг лекар. Ако избера леля ми трябва да ходя в Св. Лазар, което не ми се иска много

Иве, на въпроса ти - много бяхме щастливи, но сега сме повече предпазливи в радостта си. Десо е по-голям оптимист, непрекъснато повтаря, че всичко ще е наред. На мен ми се иска да мисля позитивно и понякога даже успявам. Сложих си линийка и съобщих на всички за бременността, за да не бъда фаталист. Надявам се Господ да е с нас и да преодолеме трудностите  Praynig

# 54
О, Марти  Hug И аз съм сигурна, че всичко ще е на ред! Дано скоро се видиш с доктора и се успокоиш.

# 55
  • София
Какво пиеш Марти?
На мен ми слагаха сутрин и вечер инжекции нош па магнерот хапчета.
Марти ако ще сменяш препоръчвам Сигридов прочети във форума за него.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 15:18 от Ива&СиЕ

# 56
  • Асеновград
Изобщо не е спам това , Марти  Hug.Всички мислим за теб , даже щях да пиша да не ни забравиш сега и да абдикираш от нашата отчетна.Нормално е да си изнервена , ще мине и всичко ще е наред.Дано по-скоро се свържеш с лекаря.
Какво те притеснява в Св.Лазар ?/ако е удобно изобщо да питам де /

# 57
  • Бургас
Марти, аз мисля че леля ти е права - това е стара кръв. На мен ми го обясняваше навремето моя лекар. Аз нали изкървих силно в края на 6-тия месец тогава и той ми каза че известно време ще имам такива ръждиви петна (стара кръв). Казваше ми също че е страшно ако кървиш с алена кръв и количеството, което ми показа беше колкото шепа. Определено моето количество беше колкото 20 негови шепи тогава, но пък резултата днес празнува 2 годинки. Така че не се притеснявай, всичко ще мине и замине, само си почивай повечко  Hug

# 58
  • На края на вселената!
Да не забравиш да се обадиш  Peace
Ще се обадя, само остави едно телефонче на ЛС  Hug И да ти е все така палав и весел Ивчо!

# 59
Марти Hug Hug Hug Март месец ще имаш страхотно здраво бебче Heart Eyes
Днес забелязах в очето на Дели нещо като замъгляване. Все едно е бил под вода или се е ударил. Има и лека червенина. Малко се притеснявам. Ако не мине, разбира се ще го водя на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт