ЮЛИ 2007

• 10 799
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
 Hug

Бубе, дава ли да му вдигаш клепача, за да видиш дали има нещо?  Heart Eyes

Иве, мерси, ще прочета за него - пия по предписание на моя лекар (нарочно не пиша името му, въпреки че още несе е обадил и съм му ядосана) 3по 1 дуфастон и 3 по 1 ношпа. Леля ми каза, че за "залепване" трябва да взимам и естроген (дуфастона е прогестерон). И аз мисля да го взимам, защото на нея специалността й е патологична бременност, а и поради липса на друг лекар, който да ме е гледал, ще й се доверя. А иначе на Св. Лазар му се носи славата на скъп хотел с не много добри неонатолози, ама знам ли...моят доктор като е добър и не мога да му видя очите

# 61
Честит рожден ден на Ивчо и Марти. Да са здрави и весели, за радост на всички Tada
Марти, виртуална подкрепа и от нас  Hug Дано повече нямаш такива притеснения.

# 62
Честита бременност, Марти, всички притеснения да останат зад гърба ти  Hug

Едвам избутах днешния ден, направо кошмар. Една по една ми се нанизват задачки закачки....
Били,  Hug припомняй си, че всичко е временно..

# 63
  • София
здравейте момичета
морски привети от нас
намерих си тук една  мрежа и веднага седнах да пиша.
тук е супер, и е адска жега, спасява ни климатика и сянката в кръчмата  Laughing
марти, виждам че си писала за бебо, радвам се че нещата са по-добре, ще гледам да звънна тези дни да те чуя Hug
само толкоз време имам преди мъжете да разберат че лаптопа функционира  Mr. Green изчезвам и до скоро!

# 64
  • Асеновград
Купих пързалката , като си навия нещо на пръста и трябва да стане веднага.Тедо много я хареса , ама сега е у съседите.От няколко дена влиза там като у дома си , даже шкафовете им отваря и вади играчките и ми казва чао доброволно.Те имат момченце на 7 , той умира за него , прави му номера , танцува пред него.

Освен да ви кажа наздраве , друго не ми остава.

# 65
  • София,
Честито и от нас на порасналите момчета Ивчо и Марти, да са весели, здрави, усмихнати и по маблко белички да правят!   bouquet

Марти честито и лека бременност ти пожелавам.  newsm78 А не те ли посъветваха да пиеш Утрогестан, аз го пиех в продължение на около два месеца, и може би благодарение на него сега я има Вероника. Аз те съветвам да лежиш повечко, да не се нервираш или поне да се опиташ, да не се притесняваш и страхуваш, само позитивни мисли много е важно това в този момент. МИсли за това как март месец ще гушнеш една малка и прекрасна госпожица, пожелавам ти го от цялото си сърце  Wink и смени си лекаря, веднага, в този момент имаш нужда от добър лекар, който да е до теб и да те следи. Успех  Peace

Страхотни подаръци за децата! Peace

# 66
Заведох Дели във Вита на очен. Много съм доволна от вниманието. Докторката ни каза, че на годинка е трябвало да минем на профилактичен. Днес ни го направи този преглед. Това, което бях забелязала се оказа слънчев конюктивит, предизвиква се от алергия от слънцето и не е заразен. Предписа ни капки. Каза, че не е опасно и няма да му навреди на зрението. Иначе всичко друго му е наред и на три да идем за преглед, който по принцип си се правел.
Но днес да ви кажа каква случка имахме. Аз съм за убиване и се чувствам най- безотговорната майка. Вили слезе да купи риба, а ние го чакаме в колата. Дели винаги в такива случаи минава отпред уж да кара. Върти си той волана, прави си бръм, бръм, но аз изобщо не съм видяла, че ключа е там. Естествено запали колата и от един метър от бордюра си се качихме на него, като и закачихме спряла кола. Няма такъв ужас. Имах чудството, че пътувахме 20 мин. След това треперех с часове. На колите нищо им няма. И Слава Богу се разминахме с уплаха и с това, че не спирам да се обвинявам Embarassed

# 67
Ужасна историия:(
На мен ми е втора природа, спра ли колата и вдигам ръчната. Без значение дали паркирам и слизам, или просто спирам за малко, задължително я вдигам.

# 68
  • На края на вселената!
Много неприятно, Бубе. И аз вдигам ръчна, щом гася колата. Радвам се, че няма нищо освен уплаха. И не си безотговорна. Децата правят бели, без да питат може ли. Не винаги можем да ги опазим.

# 69
Аз винаги оставям колата на скорост, сега и мъжа ми беше направил така.
Мими, благодаря ти, но знам, че нямам оправдание. Не мога да се доверявам на две годишно Sad

# 70
  • София
Боряна споко веднъж на морето едно германче подкара колата на баща си на задна и то в стръмна улица и в края на нея пропаст Балчик.Спако случва се важното е че няма пострадали коли и вие сте добре.
Аз ям халва и пия бира Shocked нещо става

# 71
Цитат
А не те ли посъветваха да пиеш Утрогестан
Дани, аз пия дифустон, то е едно и също  Peace

Бубе, не се обвинявай, с малкото зло сте се разминали  Hug и аз се каня да водя Никола на очен, но ми се иска да отмине малко ревливия период...

Утре ще ходя в Шейново, при Чалманов, стискайте палци. Моят човек така и не ми звънна днес, сигурно ме е забравил  Confused

# 72
Мерси, момичета Hug
Марти, аз тази седмица бях при доктор Кълвачева във Вита. Страхотен човек, невероятно отношение. Решила съм вече да ходя при нея, тя да следи втората ми бременност и при нея да раждам. Има много добри отзиви за нея.
Стискам палци Praynig Пиши утре.
Аз пък мисля да пийна половин чашка вино, че да поотпусна малко нервите  Crazy

# 73
  • Асеновград
Пийни , Бубе , и не се терзай толкова.Живи и здрави сте , другия път ще знаеш.
Марти , стискам и чакам да ни кажеш как е минал прегледа.

# 74
 HugЗдравейте момичета...само ви чета,нямам много време за писане,но сега да се похваля че и аз съм бременна Wink много съм щастлива,но се притеснявам.Честито на Мариса  bouquetлека бременност.Ще ти пиша на лични и аз пия дуфастон и нош-па та по този въпрос

Общи условия

Активация на акаунт