ЮЛИ 2007

• 10 803
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Eй Нин, страхотна новина  Laughing кога ти е термина, да не би да си и ти март, струва ми се, че те мернах в един списък Hug пиши ми

Ходих при Чалманов, видя отлепването, промени ми терапията (увеличи дуфастона и ношпа и включи магне B6). Каза да лежа  и в петък пак ще ме види. Направи ми добро впечатление. Каза ми също, че  в рамките на следващата седмица може пак да прокървя, даде ми зелена светлина да му звъня при всяко притеснение...Каза ми освен това да не вдигам тежко и да престана с кърменето (то вече е само веднъж за приспиване). Вдигането на мен ми се свежда до това да сложа Никола на тоалетната и да му измия дупето, той не ще да сяда на гърне, а не може сам да се качва на тоалетната...

# 76
  • София
Марти  Hug
Честито на днешните Рожденници!!!

# 77
Nin честито  Hug Желая ти лека бременност и здраво бебче като му дойде времето.
Аз вчера след всичкото мислене на служебното ми положение отидох в офиса да си оставя служебните джаджи и се заговорих с колегите. Увериха ме, че няма нищо лично и е само моментно положение докато приключи трансфера. След няколко месеца ако аз имам желание щели да ме назначат отново  Mr. Green

# 78
Аз си мисля, че Ивчо е рожденник днес, а то вчера 17 ти било Честит ти рожденник, Ели! Да расте здраво и щастливо дете.  Hug твоето раждане си го спомням много добре, както и на Мая и Бубето.Бяха едни дни в очакване...

Честито на днешните рожденници!  bouquet

Майче, хубаво е, че си оставяш вратичка, току виж обаче хич не ти е до връщане след няколко месеца. Как върви Смехурко, рекламирате ли го някъде? На Малчо харесва ли му да стои там?

# 79
  • София
На моите им харесва много в Смехурко.
Направо не се диша,такава жега само за море и басеин Sad

# 80
 wavey
Честито на празнуващите днес   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Марти радвам се, че си се успокоила  и че си попаднала на добър лекар Hug
Нин честито и  на теб  Hug  bouquet
М@я и при теб хубави новини Simple Smile
Бубе неприятна случка  Sad Представям си уплахата ви  hug Всичко е минало, а ти си чудесна майка   bouquet
Много жега днес  Rolling Eyes
Да ви покажа едно бяло циганче  Mr. Green

# 81
 HugБлагодаря ви момичета.Дано всичко е наред при всички бременни.Знам, че това е голяма радост, но аз отлагах за разлика от съпруга ми защото съм много страхлива и още куп неща си имах като причина,но в крайна сметка обещах че ще си помисля след нова година и април месец реших да опитаме и така третия път успяхме.Сега ще е много трудно,защото Ева е още малка т.е. не е изцяло самостоятелна и все има нужда от мен ама няма как ще се справим.Желая на всички хубав ден и да са ви здрави дечицата Wink

# 82
Мариса,забравих да пиша че съм в мартенската тема на 10.03.ми е термина

# 83
Привет.
Nin,4естито и на теб,дано вси4ко мине по вода.
Бубе,ло6а работа,добре 4е сте се разминали леко.Аз винаги имам едно на ум,за6тото едно време така подкарах на6та кола в едни кофи,а съм била на 3-4 .Ба6та ми си изкара акъла ,ама той си бе6е виновен.

Оф и да ви се опла4а онзи ден на Вито6а ходих със сестра ми и племенниците и някакво досадно семейство като се лепна за нас,одеалото до на6то,седнаха ми на 6ейзлонга дето го бях мъкнала,ужас,така се изнервих.Толкова семейство няма как само да си се забавлява,ами трябва да досажда на хората  #2gunfire

# 84
  • София,
ЧЕстито и на днешните рожденици!   bouquet ДА са весели, здрави и палави!  Hug
Nin леко бременеене и от мен и каквото си си намислила такова да ти е бебенцето  Hug
Мариска   Hug радвам се, че си намерила добър лекар и че си останала доволна, сега остава да спазваш всичко за което те е посъветвал и наистина да полежиш поне две седмички та да се закрепи добре бебенцето, дано всичко да е наред  Praynig Praynig
Бубе не се упреквай понякога всичко става толкова неочаквано и колкото и да ги пазим и да внимаваме, за всичко има първи път, просто си закачаш още една обица на ухото и напред.  Whistling ВАжното е, че сте добре и уплахата ще мине. Hug
ВЕси много ти е сладко бялото цигане, моят синковец много я хареса Blush, въпреки че е доста малка за него Joy
Аз незнам дали се похвалих, то още не е за хвалба де, ама и ние от една седмица вече тренираме без пампа - учим се, даже вчера и навън я изведох и нямахме никакви поражения. ВЕчерта малко се изложи само пред баща и като си дойде, но то явно беше от еуфорията, чене го е виждала цяла седмица, а аз толкова я хвалех, но тя взе че се напишка в гащите и татко и много се смя Joy. Иначе аз дори невярвах, че ще стане толкова лесно - единствено първия ден имахме пет напикани чифта гащи и това е, на втория ден я държах с памперс гащи, кога ги напишка, кога каже, на третия ден още от сутринта почна да казва преди - а не след Mr. Green, на четвъртия цял ден стоя с едни памперс гащи и накрая и се обри цялото дупе от жегата, но останаха сухи. Blush Вчера даже и на разходка беше само по гащички, цял ден без пампи. СЕга слагаме само като спи, но го ползваме от вчера, защото тя като спи и не пишка. От две вечери през нощта обаче бълнува, че има пиш, но сутрин пампата е суха, стиска милото и сутрин пълни яко гърнето, ошашави се, но явно има резултат.  newsm78
Иве ти да не ни зарадваш и ти с някоя новина newsm78

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 17:00 от Семирамида

# 85
Честит рожден ден на чаровния Ивчо  bouquet
Марти, много се радвам, че си се поуспокоила. Още малко и тази тревога ще отмине Hug
Нин, честито и на теб! Лека и щастлива бременност. Явно ще сте си заедно Wink
Ние ще излезем чак към 6, навън просто не се живее. Напълнила съм леген на терасата и става чудна веселба. 
Дели също получи пързалка за рождения си ден. На Владая му се заформи голям детски кът. Поръчах си и тази люлка, за която писа Хриси от Кауфланд.
Дани, честито махане на памперса  bouquet

# 86
Какво цигане, Веси, тя си е скандинавче направо  Grinning Одрала ти е кожата Инката, много е хубава  bouquet

Нин, видях те  Wink

Дани, бравоо на Вероничка. Когато са готови децата за махане на памперс, става бързо. Никола сега много ме учуди колко бързо свикна да си казва "пиш" и "афо" (като ака обаче ме кара да излизам от банята  Mr. Green), а преди два-три месеца като пробвах, беше трагично положението. Аз обаче за спане слагам памперс, защото  пишка докато спи...

# 87
  • София,
Аз също слагам нищо че не пишка, за подсигуряване, знае ли се може и да се напишка, иначе тя от много отдавна си казва, но предимно за акото. ПО принцип вика на всичко "АКО" - не казва пиш, а "АКО" и за двете неща, няма значение де. Аз я бях понаучила и преди два месеца  пак можех да ги махна, но нали бяхме пак в болницата и там от уплахата ли незанам почна пак да си пишка в пампата без да казва. ДА се надявам, че сега ще свикне вече и че ще е окончателно.  ooooh!
СЕга остава само да я науча да яде нормална храна и филии. Naughty Омръзна ми  да пасирам всичко. ТО при нея всичко е на избирателна пропускливост newsm78 месото го хаваща с ръката и го гризе и го дъвче и го гълта без да се дави и да го повръща, ама нали е месо, всичко друго трябва да е пасирано  #Crazy
Иначе и тук е страшна жега 38 градуса, ние сме пуснали външните щори и сме затворили всичко за да не влиза жегата, все караме дядо им да сложим и един климатик, ама той недава човека, щели сме да се разболеем Joy. Утре се прибираме в СОфия и се надявам там да е по хладно. Thinking
Борянче а ние може ли с ВЕроника да се самопоканим на вашата пързалка и детски кът Blush ВЕроника изпитва страх и ужас от дечица колкото нея, особено момченца Confused, това е последния резултат от болницата, тук като я изведа при дечицата и неслиза от колелото, недава на малките да я доближат, почва да реве, ще ми се да преодолее този страх, Crossing Arms но пък с големите батковци и каки много си играе, те и угаждат - дават и всичко и я развеждат насам натам и тя е много щастлива Blush

# 88
Здрвейте
Иве позна че ще има още бремени .
Честито и на Нин .  bouquet
Марти радвам се че си се успокоила дано скоро всичко бъде само спомен от притесненията ти.
Бубе не си лоша майка просто много са  ни палави чедата ама нищо де нали това значи че са ни умнички Heart Eyes
Дани браво на Вероника . Hug
А Инка ми е слабост много си я харесвам .
Ние днес бях ме на село ама си забравих фотоапарата да снимам дацата в басйена и голи в градината.голям кеф беше. Mr. Green

# 89
Ина ми озари деня... тази снимка, на която е босичка ме разтопи направо  Heart Eyes
И на нас ни е много жега. След малко сигурно ще излезем, че не се издържа.
За работата... не съм сигурна, че ще ми се връща  Mr. Green но си е друго да знам че може ако искам.
За Смехурко - на малчо много му харесва. Сутрин стои готов пред вратата и ме чака да излезем Laughing Няма много клиенти, но това се очакваше за начало. Според мен родителите които инвестират в децата си са им планирали вече лятото и се надявам есента да има раздвижване.
Да ви разкажа /като съм почнала за Смехурко/ хванахме се да правим занималня за ученици /няколко родители дойдоха да ни питат/ Ходихме до близките училища да говорим с директориките и се ужасих. Сега ми се стори страшно, а като дойде време за нашите не ми се мисли. Бяхме в японското училище и там са препълнени и имало занималня само за 1ви клас /това е най-елитното в раьона/. За сметка на това едно друго училище с ромчета основно има задължителна занималня от 1ви до 4ти клас и сборни групи за 5ти и 6ти клас.
Оказа се, че там печелят много проекти и европейски пари. Не ми се мисли къде ще записвам малчо като му дойде времето... Ще е по-зле и от детските ясли и градини   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт