ЮЛИ 2007

• 11 159
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Дани, наистина ще ми е приятно да съберем децата Hug На едно наше приятелско семейство детенцето също доста боледуваше и за нещастие има чест престой в болници и него така го е страх от дечицата.
Ина е страхотна Heart Eyes
Ето малко снимчици и от моят мъж. Има и от днес от терасата. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121156&pid=13626061

# 91
  • Асеновград
Марти , радвам се , че се успокои  Hug.
Нин , честито , лека бременност   bouquet.

Инка е много сладка  Heart Eyes.

Пратих Тедо на Пампорово с баба му и дядо му.По-правилната дума е пуснах , щото малко ми беше трудно , ама е само за една вечер.
Сега съм сама и трябва да пооправя къщата , която е с краката нагоре.
Пък довечера с Гошо може да си направим някоя романтична вечеря , ако успея да измисля какво да сготвя  Rolling Eyes.
Бубе , много хубав Дели , много сладко спи на ръба на леглото  Heart Eyes.

# 92
Бубе, много ти е красив сина  Heart Eyes това брат ти и гаджето му ли са?

ох трябва да махам и вечерното кърмене, но не ми стиска...все отлагам, мъчно ми е...сега съм си казала сряда, да видим

# 93
  • На края на вселената!
Моля ви да се помолите за едно новородено момченце Андрей. Родил се е преждевременно, има проблеми и съмнения за заболявания (поне най-тежкото да отпадне, чакат резултати от изследвания). Майката също е зле, получила е два сериозни гърча. Тя вече е изписана след 6 дни престой в друга болница, бебето е още в тина киркова.  Praynig

Аз утре вечер ще пътувам за морето. Ще пиша ако имам нет.

Честито на Нин! Леко и безпроблемно бременеене!

# 94
  • София
Дели е страхотен,мен не ми стиска да ги пусна на балкона с легените.Боряна кажи как го правите да имам концепция?
Дани моли се да не съм че пуша и пия бира.
Марти не се обвинявай щом са казали докторите явно има защо,мен това ми е болна тема-кърменето.
Излезнах с Ники по късно защото се тръшкаше мисля че ще му е за урок като кажем че излизаме да се облече и да тръгнем.Скъсаха ми нервите на вън Ради яде пясък,направо полудявам.С рев излизаме с рев се прибираме.Май доста съм им позволила и ми се качват на главата ама к`уту ги обичам.Утре мислим сутринта да отидем до Витоша,Мая...?
Мими ще се моля  Praynig
Отивам че ме чака една кутия мерси Mr. Green ако пак някой забременее ще се върна  Joy

# 95
  bouquetХей момичета сърдечно ви благодаря за пожеланията още веднъж и особено на семирамида Laughingсамо живот и здраве до тогава.

# 96
Благодаря за хубавите думи Hug
Марти, да това са брат ми и приятелката му. Много ги обичам и двамата Heart Eyes Разбирам те за кърменето. Сигурна съм, че много ще ми липсва. Но при теб е основателно, а и плюс това две години са си време Laughing
Лека съботна вечер Hug
А, Иве, забравих да ти кажа. Пълня му на Дели един леген с вода и той с кофичката си вади, разлива. Давам му пълна свобода Laughing Но и аз седя при него.
Моля се за мъничето и неговата майка Praynig

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 23:06 от borianna

# 97
 wavey
как сте в този прохладен неделен ден  Laughing
Мерси, че ми харесахте "циганчето" Wink Голям кеф е да джапа боса навън  hahaha
Вкъщи всичко е на кули могили - оставила съм Ина да "подрежда" Joy
Аз вися във форума, мъжа чете списание и детето се забавлява  Mr. Green
Бубе, в нас пада същата веселба  на балкона с легените и кофичките  newsm10
имаше още нещо, но забравих  Embarassed
Хубав и красив неделен ден на всички   bouquet  bouquet

# 98
привет и от нашата лудница!
Та кой е бременен? Simple Smile Бравус! Честито!
У нас днес е кошмар - Владимир изкара 4 дни с Т, днес за пръв път няма Т, но пък е толкова кисел #Crazy. Не признава никой освен МАМА, глези се, хленчи, тръшка се... Не ходи на ясла от сряда, че ухапа няколко деца и сега е на 'домашна терапия' - чакаме да подейства и хомеопатията. Т сигурно беше от зъби, че му остават да вади задни кътници. За капак и иначе спокойното ни бебе хвана да не му стига кърмата и да му излизат май горни зъби, та като суче яко ме хапе... Абе АМАН! Идеше ми днес да хвана единия и да тръшна другия! И пак - къде да си го излея.. вие поне винаги изслушвате  Heart Eyes
Жегата няма какво да я обсъждам - черешката на сладоледа!

Приятен и прохладен ден, спокойни дечурлиги и помагащи татковци пожелавам!

# 99
Пуснах тема в хомеопатичния - Ако Ива и/или някой друг се интересува, може да погледне.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413874.0

# 100
  • USA
Привет и от нас. Вече сме в Русе.
Преди 2 дена Криси си сцепи веждата и сега е с 2 шева. Иначе, се чувстваме добре. Нямах интернет няколко дена, сега ще гледам да наваксам.

# 101
Марти, Нин, честито и леко бременеене - бъдете оптимиски и всичко ще е наред и ще гушкате малките бебоци.
Веси, не можах да видя твоето циганче, само снимките на Дели видях. Много сладък този малък мъж.
Мими,  Praynig
Все се каня да ви питам - за хомеопатичните лекарства - в едни оранжеви и сини шишенца ли са? Аз такива и взимам.
И Буба има подобна пързалка - от Кауфланд за 50 тина лв -определено и е голяма занимавка. стария басейн се спука и аз зор да купя нов - взех от тези с твърдия борд -ама той излезе огромен - за 1 куб вода  Sick
От вера я загледах и ми се струва,че и е паднал свода на крачетата  newsm78
Дайте идея за сравнително спокойно местенце по морето
Честито на всички малки и големи рожденници,които съм пропуснала тези дни
Ce Dim , не съм забелязала до сега подобно нещо - за Т и давах пирогениум и след 2 приема през час не е вдигала

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 07:47 от Мама_му

# 102
Честит рожден ден на Малчо  bouquetНека расте много, много здрав и щастлив Heart Eyes Този ден преди две години си го спомням по часове Laughing
Лек и приятен ден на всички Hug

# 103
  • София,
БУбе благодаря за поканата, ще дойдем някой ден, но кой знае кога ще е.  newsm78
Вчера се прибрахме от провинцията със страшна екстра - Температура  #Cussing out, цяла нощ 39 и не спада, ужас три свещички ефералган и сложих и пак нищо. НЕще да яде, повръща всичко. СУтринта я излъгах с триста зора да изпие една доза Нурофен,  аз досега не съм и давала, че е противопоказен за деца с астма, но сега и дадох Embarassed и о, чудо Т спадна доста и сега спи омаломощена от безсънната нощ, а аз я чакам да се наспи и да поемем пак за пореден път по болниците. #Crazy Нямам сили - никакви вече, вярвате ли ми.  Sad
За капак вчера записах и кухня Ози и сега чакам да я донесат, а те ги няма още - обадих се да питам, но ми казаха че евентуално към 11 - 11,30 Embarassed, а ние трябва да ходим на лекар. И защо ли я записах тая кухня като тя не ще да яде и повръща #Cussing out - ОМРЪЗНА МИ!  Tired
Иве разбирам те, и аз не смея да я оставям да играе с вода, и на басейн я водих и не посмях да я съблека дори, та камо ли да я пусна в студената водата, и уж я пазихме толкова и тя пак е болна. #Crazy
Този път несмея да гадая какво е, засега некашля, но едва ли е от зъби толкова висока Т и да не пада, явно някой вирус пак я пипна! Crossing Arms

# 104
  • Бургас
Честит рожден ден на Малчо, много здраве и щастливо детство му желая   bouquet
Честито и на миналите рожденици, само весели моменти   bouquet

Болничките да се оправят бързо и дано да е само от зъб.  Hug
И Ивчо от 2-3 седмици отказва да яде, най много крема от кухнята да изяде и то добре че е бавачката да го излъже  Embarassed Чакам кътници, аман вече да излизат. Е това не му пречеше да изяде на кучето купичката с манджата от тортата. Като кача клипчето ще ви го пусна да видите как му облиза купата  hahaha всъщност и на снимки го има

Общи условия

Активация на акаунт