ЮЛИ 2007

• 11 162
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте
И Ина не иска да яде от 2-3 дни - само някоя курабийка или малко сандвич и плодове хапва, но го отдавам на затоплянето  /то и на мен не ми се яде Wink/
Но пък си дивее както обикновено и си мисля че е поредния "гладен " период Wink
В петък ще я водя да и бият последния Пентаксим и от сега ми се е свило сърцето  Confused
Семирамида стискам ти палци да не е нещо сериозно при Вероничка Praynig  Hug
Ce Dim не ти е лесно, но пък имаш двойна радост   bouquet
Мая честит празник  Wine Glass
Да е здрав Малчо и много щастлив, много весели игри и белички  newsm18 newsm59 nbirthday newsm67
/уф преди 2 години как ми беше тежко и едно тегаво - само четях, че всички раждате, а аз си стоях на жегата с корема и ви завиждах  Mr. Green  Joy/

# 106
  • Бургас
Ето ви малко от манджата на кучО http://elitosb.multiply.com/photos/hi-res/12/36?xurl=http%3A%2F% … um%2F12%2F12%2336
А това е рождения ден  в снимки http://elitosb.multiply.com/photos/album/12/12

# 107
Майче, да ти е жив и здрав Малчо.
Шушонче, гледам и Ивчо е много къдрав и да те питам - поти ли се в главичката? С това потене виждам голям зар - нощем я преобличам по няколко пъти. Става вир вода.
И Буба не яде - понякога като се върне от градината хапва много добре, щото е гладувала милата цял ден.
Бубе, ти беше препоръчала някакъв хотел - ще ми кажеш ли подробности и координати?

# 108
Майче, да ти е жив и здрав Малчо! Много щастливо детство да има!  newsm59

Ели, много хубав рожден ден и рожденник  Grinning

Аз мога да се отчета, че последното ми кърмене беше на 18 вечерта. Вчера получих две мнения на консултанти по кърмене, и двете бяха "за" отбиване в моя случай. Вечерта се намазах с даум ексол,казах му, че съм пила лекарство и горчи, нямаше драми, пяхме песничката за Кая и Никола и си заспа. През нощта обаче се събуди и поиска да ходим в хола да гледаме Пипи. Това нощно събуждане не е от вчера, правил го е 5-6 пъти досега за няколко месеца, но може специално снощи това, че не го кърмих за приспиване да го е изнервило. По принцип ставам с него и гледаме, но снощи му отказах (като тръгна на работа ще ми дойдат малко в повече тези ставания). Порева си артистично 15 минути и се гушна да спи. Сутринта ми казва да си измия гърдите и се хили  Laughing дано бързо забрави и да се чувства добре. А колкото до млякото - купих на нестле джуниор едно АМ, оказа се с транс мазнини, което супер ме издразни. Въэпреки това му направих снощи, пийна няколко глътки и то само защото му казах,  че който пие такова мляко става спайдър мен (много го харесваме напоследък). След това явно реши, че може да е спайдърмен и без мляко и започна да си упражнява спайдърското катерене, съответно не пи повече

# 109
Явно моят звяр е най ящен. Онзиден преди градината изяде 4 палачинки. Като го вземах веднъж и леля Наташка ми каза "На всички дечица им разчупвам кифлите и им ги давам на парченца, а Ники си я грабва и си я яде сам, че и втора иска "  Blush. А в събота говодихме на момичешки РД, всички дечица влязоха да си играят, само нашия седна веднага на масата, още не им бяха сложили хапване. Умрях от срам.
А е 11.5 кила, няма 12 дори.

# 110
  • Асеновград
Честит рожден ден на порастналия Малчо  newsm59 , да е здрав и много весел !

Тедо го водих на консултация преди 2 седмици , изкараха го 18 кг , аз им казах , че не им вярвам.

# 111
Честит рожден ден на Малчо . newsm59
 Много сладък къдрокоско Heart Eyes
Сашко е 12 кг когато не са го хванали гладните дни щото от време на време има и такива си яде всички и с всеки Mr. Green

# 112
  • София
ЧРД МАЛЧО!
Марти,а това мазило има ли миризма и мога ли да го ползвам за отказване на бибите?Ако не ти е проблем напиши ми състава му.
Хриси,добре е че си иска още радвай се.
Цвети на мен Ради ми е вдигал Т но за една нощ от хомеопатичното лекарство.
Дани  Hug стискам палци,пиши какво са казали!
Ивчо е много готин

# 113
Честит Рожден ден на Малчо. Да е жив и здрав.
И аз имам голям напредък с махането на памперса, от една седмица и навън е така, но го изпишквам на всеки половин час, че понякога забравя да си казва като се заиграе.

# 114
  • USA
Честит Рожден ден на Малчо! Да е много здрав и весел!   bouquet

Били, според мен е невъзможно да е 18кг. Кристиан е около 12кг. От децата, които познавам е най-злояд. Просто няма интерес към храната.
Дани, дано се оттървете бързо. Измъчихте се с тези болести. 

# 115
  • София
Велина къде успяхте да се ударите?Как изкарахте почивните дни?

# 116
  • USA
Ох, засили се и се нацели в ръба на една ракла.  Sad Липсва ми безопасността на моята си къща, ама за съжаление не мога да го държа непрекъснато там. Като се изключи произшествието, изкарахме много добре, само дето така и не можах да се поразходя из Търново, защото беше 100 градуса, а и Криси след като го шиха се беше залепил за мен.

Я кажете с какво перете за децата и какво използвате против петна?

# 117
  • Бургас
Шушонче, гледам и Ивчо е много къдрав и да те питам - поти ли се в главичката? С това потене виждам голям зар - нощем я преобличам по няколко пъти. Става вир вода.
Не, не се поти. Ама той е 10,5 кг с напикания памперс  Rolling Eyes Обаче скоро няма да е с къдрава косичка, за мой ужас, че татко му иска да го подстригва  Sad   Crossing Arms
Милия Криско  Hug да го нацелуваш

# 118
  • София
Пера с течния Сано,а петната обработвам с едно спер-йче от била с жлъчка от ...

# 119
Честит Рожден ден на Малчо! Да е много здрав и весел!  

Най-накрая да си отдъхна от празници,ве4е одя на автопилот,но пък си залужава6е.Марти много слу6а на кръ6тенето и не плака. Ето мслко снимки и от двата празника
http://www.bubulechkata.snimka.bg/album.php?album_id=401935

Общи условия

Активация на акаунт