ЮЛИ 2007

• 11 163
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Иве, не мога да ти напиша състава, защото изхвърлих кутийката, помня само екстрактът от люти чушки. Пишеше, че е безопасно. Мирише много гадно и общо взето веднъж пробват ли го след това само по миризмата ще го познават

Целувки на Крис  Heart Eyes

Лошото на приспиването без кърмене е, че не мога да го приспя когато аз реша, а трябва да чакаам да му се доспи. В резултат на което днес заспа в два и половина

# 121
  • София
четох че мирише на ацетон?Питам заради хомеопатичните да не антидотират
Хриси вие напредък с бибата имате ли?

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 15:25 от Ива&СиЕ

# 122
да, на ацетон мирише  Confused може и да не става за хомеопатия

# 123
  • София
лошо,значи няма с това да стане.
Оставих ги по къси панталони,ами май нямат готовност зза отказване Ники се рдва като се напишка и се опита да се пързаля Mr. Green Ради нищо напишка се и гледа тъпо той може и да каже.Толкова съм нетърпели и нервна че няма на къде каква майка съм незнам

# 124
Здравейте и много благодаря за поздравите за малчо  Heart Eyes
Ние днес изкарахме деня в разходки. Не беше някакво специално празнуване, но пак се получи хубаво  Grinning
Да почерпя с любимата торта:

Да пиете по едно тази вечер за наше здраве  Wine Glass
Честит имен ден и на Илко  Hug

# 125
  • Асеновград
О , верно бе ,
Честит имен ден Илко   bouquet !

Иве , стига бе , и аз се дразня , че Тедо не загрява за гърнето.Затова и се отказах , да не си го изкарвам на него , след няколко седмици ще пробвам пак и ако пак не чатка изобщо , пак ще отложа , само да удържа бабите , че изгарят от желание да ги оставя да се оправят с това , ама горкичкия Тедо ще откарва по цял ден на гърнето.
Днес станах в 5,30 сутринта да поработя , прибрах се от работа в 19,50 и май е крайно време да се насочвам към леглото , само да изпере пералнята , че да просна.

# 126
Честит рожден ден на Малчо!
Честито и на другите рожденици който съм изтървала!newsm59
да са здрави и весели!
 Честит имен ден на Илко!
Ивчо и Марти са големи сладури!
Дани, Hug как е Вероничка?
Велина,за петна използвам вениш,а прах с какъвто пера и нашите дрехи с Ariel.Целувки за Крис.
Ние бяхме за 3 дена в Китен и си изкарахме добре,ето малко снимки от нас:
 http://www.vasilevastoqnova.snimka.bg/album.php?album_id=402256
Нин, честито и лека бременност! Hug
за гърнето-когато сме в къщи няма проблем,но ако ака е голям зор(не знам защо),а навън понякога се напикава,но рядко,но започнах късно да я слагам на гърне(от две седмици) или по точно тя сама реши че трябва да се ползва,а не когато аз исках

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 22:47 от dess76

# 127
Добър вечер!
Честит имен ден на Илко  bouquet
Мама му, ние бяхме в Лагуна бийч, намира се в Созопол, всъщност е до него. http://www.lagunabeachresort.net/ Ние сме много доволни. За семейство с малко дете е супер. За цени не мога да ти кажа, ние бяхме началото на юни и тогава за двойна стая, ол инклузив беше 950 лв за седем нощувки. Ако те интересува нещо друго- питай.
Аз на Дели дрешките преди перях със Сано прах, сега пера с Персил Сенситив, доволна съм и от двата. Петната ги боря с Вениш. Имами белия и розовия, дори не знам каква е разликата Embarassed
Лека вечер на всички Hug

# 128
Добро утро  Hug
Честит рожден ден на Дели  nbirthday Да расте здрав и силен  Hug Бубе   bouquet

# 129
Бубе, да ти е жив и здрав Дели, все толкова красив и умен!  bouquet Целувки

и аз пера с персил сенситив, петна с вениш

Никола пък вече иска да сяда на гърне, което много ме устройва, защото не се налага да го вдигам за тоалетна. Имахме непробудна нощ, не съм вярвала, че ще доживея такова нещо  Grinning

# 130
  • Асеновград
Добро утро ,
Честит рожден ден на сладкия Дели  newsm59 , да е много здрав и весел! Весел празник , Бубе !

# 131
Честит рожден ден на Дели. Да расте здраво и весело детенце. Бубе честит празник.

# 132
  • София
Боряна да ти е жив и здрав рожденника много да ви радва!

# 133
Благодаря ви, момичета!
За мен днешният ден е най- щастливия в живота ми Laughing Ето почерпка и от нас

# 134
  • USA
Честит Рожден Ден на Делянчо-сладуранчо! Да е много здрав и весел и скоро да стане батко!  bouquet newsm59

Общи условия

Активация на акаунт