ЮЛИ 2007

• 11 165
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на Дели .  bouquet
Много щастливо детство му желая.
Честит имен ден и на Илко на малка патеричка.  bouquet

# 136
  • Варна
Добро утро  Hug
Честит рожден ден на Дели ! newsm59  ura Да е жив и здрав, все така чаровен, с пожелание скоро да стане батко и от мен! Тогава мама ще има няколко щастливи дни в живота си, а не само един  Laughing Честит празник , Боряна  Hug
Честит рожден ден на Малчо на патерица   bouquetДа е жив и здрав!
И на Илко честито му имен ден!
Кой се терзае за гърнето  NaughtyИ у нас няма напредък, ама и аз хич не препирам. За рождения ден на Нелия и бяха подарили една кукла с всички аксесоари на бебе вкл. и малко гърне. Онзи ден я виждам- съблякла я гола и я сложила  на гърнето. Клекнала до нея , подпряла си с ръце главата и чака.През 10 секунди я вдига да види има ли нещо в гърнето и накрая отиде си намери шишето с водата върна се изля няколко капки и с най-доволната физиономия на света се изправи взе да ръкопляска и да вика браво. SickВидях себе си отстрани и си представих колко съм смешна с този театър, щом детето ме имитира така сполучливо  Laughing
Аз пера със Сано/детските/ и Персил сензитив- нашите.Саното ми вече свършва и няма да купувам повече, минавам само на Персил. Исках да попитам тези които са с по два броя перат ли вече детските дрехи на двете деца заедно/без бельото/.Аз още пера отделно на Преско и Нелия и се чудя дали да не ги омесвам вече  Thinking
Уинкс, много неприятно това с Крис. Дано не е нещо сериозно и да зарасне бързо. И при Боряна е неприятна ситуацията. Винаги вдигам ръчната и аз, като обица на ухото ми е, за разлика от мъжът ми който все я забравя, че и редовно не заключва колата  Wink
Дани  HugНе знам вече дали ще те утеша с думи.Само пожелавам да не е сериозно и да не се стига до болница  Hug
А Цвети и Дани много сладки и много си приличат. Даже на моменти ги обърках  Heart Eyes
Във Варна вече настъпи непоносимият сезон. SickОсвен жегата е претъпкано с хора и е кошмар да се шофира из града. На мен ми се налага непрекъснато и съм все по изнервена. smile3511
Честита бременост и на Нин от мен!
Олях се. Личи си, че не съм писала няколко дни  Blush

# 137
Честит 2-ри  Рожден  Ден на ДЕЛИ  party006 bdbaloni  happy bd
Бубе честит празник   bouquet  bouquet Hug
после пак  Sunglasses

# 138
Честит рожден на Дели   bouquet

Иве, напредък с бибата няма в общи линии, малкото диване ни върти на пръста си. КАто не сме у дома не се сеща изобщо. Обаче приберем ли се и като се сети висва пред шкафа, в който ги държа, и почва да сочи нагоре и да се дере театрално. Вчера сколасахме по рано на работа  и поседяхме на двора. Бях купила хляб, изяде една трета от него, тъпче в устата си все едно цяла седмица сме го държали гладен Embarassed.
С гърнето напредък също няма особен, снощи си сочи дупето и вика "ака", слагам го на гърнето, но резултат няма. А в градината  вършел работа вътре, но и отвън понякога. От тая седмица съм занесла гащи и повечко дрехи за преобличане, да видим съвместните усилия до какво ще доведат.
Вчера ударил някако детенце в ДГ  Confused

А, и да ви питам, някой водил ли си е детето на логопед, да ми препоръчате някой? Ориентирала съм се към Пумпелина, но ако имате опит с някой друг...

Имам една молба към Уинкс и Айка. Понеже сега гледам сайта на ACCA и евентуално ще се регистррирам тая година, вие откъде купувате учебниците ? И колко изпита ви признаха точно? Аз съм завършила Икономическия университет във Варна, магистър, Счетоводство и контрол и според официалния сайт това означа, че се освобождавам от F1, F2, F3 и F4. За едногодишната специалиазация в УНСС нищо не ми излезе  newsm78
Извинявам се на другите за отклонението   Hug

# 139
  • USA
Рокси, като работех в одиторска фирма, те ни купуваха учебниците и плащаха регистрациите. След това сама съм си ги купувала, за последните няколко изпита Айка ми даде нейните учебници и материали, за което съм и вечно благодарна. Провери дали фирмата ти не спонсорира подобни инициативи, поне регистрацията и изпитите да ти платят. Учебниците се купуват от BPP и Kaplan. Ако имаш познати в одиторска фирма, ги помоли да ти дадат техните.
На мен в началото ми признаха 3-4 изпита, не си спомням точно, отдавна беше. Те оттогава смениха имената на изпитите, та не мога да ти кажа точно кои бяха.
Защо искаш да го водиш на логопед, не му ли е рано?

# 140
Дани, пиши как сте  Hug

Рокси, да, защо логопед? Никола произнася много бебешки думите, някои само аз си ги разбирам. Това причина ли е за логопед?

Бути, много се смях с Нелия  Laughing

# 141
Привет и ЧРД !!!  bouquet
Една хубава сестричка пожелавам на Дели тази година  Grinning (Дано не ми се сърдиш)

Оказа се, че Влади е изкарал 'Екзантема субитум' или '3-дневна шведска детска треска' или още по-народно казано '6-та шарка'... Нищо общо нито с хомеопатията, нито със зъбите, нито с бъбреци - прост вирус!!! За поред път да ми е за урок да не си изкарвам акъла за нищо.

За гърнето - покрай яслата се научи да сяда. Върши работа основно след хранене. Сега заради високата Т просто ТРЯБВАШЕ да махнем памперса. Първите ден-два се напишкваше в гащите, но сега пишка по-рядко и повечето пъти в гърнето. Пак се случва да намокри гащите, но връщане няма - да свиква Mr. Green То май въпроса беше аз да се реша, че ще сменям гащи, а не той да се научи да сяда на гърне. Ако иска и до WC да ходи - важното е да е без 'компрес' вече на онази работа, че да не му повредим 'потентността'  Wink

# 142
Хриси наистина защо ти е логопед  newsm78
BOOTY много е сладка Нелия  Heart Eyes А и ти как хубаво разказваш  Laughing
Иве къде си  Hug

# 143
  • София
Веси тука съм.Имам да пиша.Яслата ни се отменя че имало болни много и ще сме в къщи до другия вторник поне докато Мария е при нас после ще му мислим.Като дойде време да ходят и хоп появява се нещо и мен ми е спокойно на майчината душа,после почвам да се оплаквам определям дата за следващо тръгване и тн и тн. Laughing
Дани с Вероничка пак са в болница,херпангина повръщала и била обезводнена, Praynig Praynig Praynig надявам се да им е за последно и да излезнат от омагьосания кръг.

# 144
Сега в обедната почивка отидох да видя брат ми и детето му/ на 3 г./, но мъжа ми спретнал изненада и бяха там с Дени, а той с нова прическа. Няма му ги къдричките вече, но пак си е сладичък. Заиграха се децата и по едно време ги гледам много близо един до друг и Дени му казва " Айде бате имам пиш" с един толкова жален гласец. Горкичкия кой знае колко време го е молел да го изпишка, аз докато чуя. Та вече се е научул и да стиска явно, че досега ако не реагирах на минутата се напишкваше.

# 145
Еееее, развали ми се настроението Sad Милото човече, милите му родители Praynig

# 146
Ооо, милата Вероника  Hug
Рокси и аз да питам защо ви е логопед? При нас има и е много добра и с много опит, но според нея няма нужда да се работи с много малки деца, освен ако няма конкретен проблем, а не само родителски амбиции.
В Пумпелина мои познати ходят при Нина и са доволни. До колкото знам се използват и Монтесори методи. И няма да те върнат и да ти откажат парите  Wink

# 147
  • USA
Ох, милата Вероничка  Cry. Дано да ги израстне тези болести по бързо  Praynig. Ужас направо.

Буути, да я нацелуваш Нелия каква е практична.  Laughing Много се смях на случката.

# 148
О милата Вероничка измъчи се с тези болести ,а Дани сигорно е срината Hug Hug

# 149
Честит рожден ден на Дели    ura Да е здрав и щастлив. Бубе, весел празник   bouquet
Майче, да ти е жив и здрав порастналия Малчо. Много да ви радва  Hug
Много прегръдки за малката Вероничка. Дано бързо се оправи  Praynig
Тези дни явно нещо съм в дупка и нямам никак настроение. Ама другата седмица като трябва да се върна на работа сигурно ще ми дойде  Laughing Свеки ще гледа Мариянко за 5 дена, а аз съм намислила с колежки да пийнем след работа, че нещо много ми се насъбраха нерви.
Видях страхотни снимки. Всичките ни децича са прекрасни  Heart Eyes
Да споделя едни сладки, които намерих във форума и направих- лесно и интересно  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=292227.0

Общи условия

Активация на акаунт