ЮЛИ 2007

• 11 166
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
  • София
морски привето от мен
ЧРД на Дели, Бубе! Да бъде много здрав и радост на мама и тати!
ЧРД и на всики други порастнали юлчета тези дени!
Марти видяхте вече сърчицето нали? Целуваме ви тримата!
Коки дивее и ни прави диви и щастливи тука Simple Smile Днес ходихме на басей защото моренцето беше малко бурно, но времето е бонбон, без да е много жега Simple Smile
Пак накратко, но поздрави за всички вас и довеера ще ви пратя виртуална наздарвица Simple Smile

# 151
Здравейте  Grinning Hug
Много ми липсвахте, по-късно ще ви прочета и ще пиша как сме изкарали  Heart Eyes
Бубе, честит празник, все така щастливо детство на Дели и много любов   bouquet
Честито и на всички порастнали юлчета  Hug

# 152
  • София
Честит рожден ден на Дели!!! Много здраве и радости му желая!!!

Честито и на всички рожденици от последните няколко дни!

# 153
Бубе, да ти е жив и здрав малкия калпазанчо и наистина скоро да стане батко.
Милата Дани и малката Вероничка  Praynig Дано скоро престанат тези болести да ги мъчат.
Аз пера с течен Ариел ( лилав) - и петната третирам с него - много съм доволна и на 30 гр излиза всичко мръсно
Отивам да си прибера детенцето.
Мъжа ми забегна на един язовир, ама не ставало за нас и затова сме си в къщи  Sad

# 154
Ками, добре дошла Hug Как изкарахте? Доволна ли си?
Деличка спи, като стане се оправяме и отиваме да празнуваме. После ще пусна снимки.
Още веднъж- благодаря на всички за пожеланията Hug

# 155
Честит рожден ден на Дели!Да е здрав и щастлив! newsm59
 Hugза Вероничка и Дани
и аз се посмях със сладураната Нелия Heart Eyes

# 156
4естит рожден ден на Дели!

# 157
бързо да оздравява Вероничка и да си се прибират вкъщи Hug

Ками, привет, давай снимки  Hug

Иве, това е добре с яслата. Видях Мария сутринта в БТВ  Peace

# 158
  • Sofia
Здравейте и от мен, ние се завърнахме вчера, почивката мина, и варицелата мина с малка изненада в допълнение - моя мъж също не беше карал варицела (въпреки че майка му твърди обратното) така че и той си мина по реда   Twisted Evil  Много се измъчи, така че съвет от мен, ако има пораснали като него които не са да се замислят за имунизация ЛМ   Peace  И понеже Мати подчерта, че аз съм виновна, защото съм го завела на срещата, баща му каза че за втори път го подреждам така благодарение на форума (първия беше прегледа при Томова  #2gunfire  ) ако имало трети можело и да не го преживее.   Joy
Тръгнах да слагам снимки но се отказвам, нещо с фотоапарата ми сигурно не е наред и са с лошо качество - ако все пак на някой му се гледа  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=389916&pid=13689312
Честит рожден ден на Дели, да бъде много здрав и щастлив му пожелавам.   newsm67
Спирам, отплеснах се, а купихме IPod на Мати и трябва  да му кача игри   #Crazy 

# 159
Деси, къде се изгуби  Hug
много са пораснали Мати и Макси. Макси изглужда дивчо  Grinning варицелата ми е болна тема, ако имаше ваксина в БГ за нея досега да съм се ваксинирала сто пъти

# 160
  • Sofia
Макси определено е дивчо, по скоро е Фют и половина  Laughing  Сега се сещам, че преди малко пропуснах да ти пожелая една малка принцеса след няколко месаца. При нас не се получи, а много исках. И като го гледам Макс с тези коси, сега е на черта и още повече прилича на момиче, ще трябва вече да се простим с косата и да му спретнем по мъжка прическа.
За варицелата, би трябвало все някакъв вариант да има, ти не си ли карала? Ако в Германия я има мога да помогна.
Преди малко ми се обади баба ми, на 83г. е, обади ли и се и казали че внучката и е тежко катастрофирала и е в болница, а тя им теглила една сочна. А този на телефона чак се въмутил и казал ама как ми говорите, аз се обаждам от полицията  Mr. Green  а тя му затворила. Добре че не се е вързала, обаче нямат грам съвест, не са  и никак малко годините. Абе нямам думи, но веднага се сетих за BOOTY.

# 161
  • Бургас
цопппп, моя мъж пак денонощна, аман вече...

Да не забравя да честитя на малък сладък Дели рождения ден, да расте здрав и чаровен, весело и щастливо детство   bouquet

А Макси направо е огън момче   Hug

Вероника да се оправя бързо и да и е за последно  Hug

Спи ми се ...  Tired

# 162
браво на баба ти Laughing
не съм карала, но ми е късно за ваксина. Да не дава Господ варицела
Преди малко Галена ми пише в скайпа, че й е много забавно как всички ми пожелават момиченце, а аз искам момче  Laughing шегувам се, искам живо и здраво бебе  Praynig

# 163
  • Варна
Преди малко Галена ми пише в скайпа, че й е много забавно как всички ми пожелават момиченце, а аз искам момче  Laughing шегувам се, искам живо и здраво бебе  Praynig
Честно да ти кажа от няколко дена се каня да питам защо всички ти пожелават момиченце, като ти отдавна си поръча Георги, ама си замълчах  Blush HugЖиво и здраво ти желая, каквото ще да е  Hug
Моля ви дайте изпитана рецепта за махане на блажна боя от дънки. ConfusedИзпратих Преслав с чисти дрехи онзи ден и се върна целия в блажна боя. Боядисали им всички люлки и пързалки в двора на детската градина и вече са захабени две тениски и едни панталонки.Ще умра от яд  Rolling Eyes
Забравих да кажа , че четох в нета за терпентин, обиколих 10 магазина и накрая си купих. Ами файда никаква. Само дето вкъщи замириса на бензиностанция. Sick

# 164
пробвай с ацетон, трябва да я разтвори, но не съм го пробвала, така ми беше казал свекър ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт