АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 607
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • варненка от София
Цвети, да ти е жива и здрава принцесата! Да расте безгрижно, да е щастливо дете с много незабравими мигове, луди игри и веселие!

Пропуснах и Марти на Елена, желая му всички хубави неща на тази земя  Hug

# 181
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИНА!ДА РАСТЕ УМНА И ПОСЛУШНА, ДА Е ЛЪЧЕЗАРНО И ЗАСМЯНО ДЕТЕ!

Bubcheto15, да ви е жива и здрава!  bouquet

# 182
Честит рожден ден, на Ина! Пожелаваме й от сърце да е много здрава и усмихната, радост голяма на мама и тати  Hug Бубче, честит празник, мила   bouquet

# 183
  • София
Честит рожден ден на Ина! Да расте здраво, весело и щастливо дете и много да радва мама и тати!   bouquet

# 184
  • София
Честит рожден ден на Ина! Бубче, честит празник! Да ви е жива и здрава, все така чаровна и да е много щастлива!   Hug Heart Eyes

Велмар, честита годишнина!   bouquet Мир и любов в семейството!  Simple Smile
Ние днес се видяхме със С. и мама й.  Simple Smile Голям зор да накараме двете Лъвчета да застанат един до друг за снимка  Crazy Единият вика - тя да дойде тук, другият също не склонява  Laughing Ама не знам кога ще успея да ги покажа  Crazy Blush Александър се държа прилично.

# 185
  • гр.София
Честит Рожден ден на Ина! Бубче,да ви е здрава,палава и щастлива! А на теб-душевно спокойствие и сигурност,за да й се радваш пълноценно!

Мда,днес имах късмета най-сетне да се запозная с братчето на Ивчо!

Велмар,щом имаш повод-честито! Любов и разбирателство в семейството ви!

Нямам си работа и си правя малко статистика. Има отчетни (февруарки,септемврийки), чиито сегашни теми са започнати още през април-май. 

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 18:03 от blanc

# 186

Нямам си работа и си правя малко статистика. Има отчетни (февруарки,септемврийки), чиито сегашни теми са започнати още през април-май. 

Това значи, че ние сме добре.  Wink Все пак не се отказваме да пишем тук. Hug
Аз лично усещам липсата на доста мами, а ми е приятно с всички. Надявам се сега покрай започващите рожденици да сме още по активни. За това давам идея за името на новата тема. Grinning Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

# 187
Честит рожден ден на Ина! Да расте здрава, да гушка мама и тати, да е истинска чаровница, която да покорява мъжките сърца!

Бубче, честит празник! На теб пожелаваме спокойствие и щастие, с което да изживявате всички истински ценни мигове заедно!

Днес станахме сутринта рано, закарахме тати на работа и големи обсъждания за градината днес, решихме да се гледкаме. Разходихме се хубаво сутринта, играхме си и наобяд едвам се прибрахме за папкане и спинкане. С Даниел си легнах и аз да почивам, защото вчера изобщо не успях да полегна и вечерта здадох багажа. Добре, че тати излезе с Дани и аз се прибрах да си полегна. Ми така е, вече съм в деветия и съм огрооомна, но глеам да се разхождаме.

Хубава вечер

# 188
  • София
Честит трети рожден ден на Шушето! Силве, да ти е жива и здрава прекрасната дъщеричка! Много щастливи моменти на порасналото ви семейство! Весел празник!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Вст, на вас - честита годишнина! Само щастие занапред!  Praynig Hug Heart Eyes
Ето едно питие и за нашата годишнина

Да видим и мъжО дали ще се сети  Twisted Evil

# 189
Елфче, честита ви годишнина Hug Само щастие, любов и разбирателство да цари във вашето семейство  bouquet

# 190
         Шуше!
 Да е много здрава и послушна кака
   Поздрави и на дечицата,които пропуснах тези дни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Елфче,честита годишнина!

Правихме  прощапулник на Ники и той категорично отказа да ходи NaughtyДо предният ден си се разхождаше из къщи,но сега вече само на четири крака като паяче Mr. GreenТо и без друго сега ми е по спокойно,че поне нама да падне,но пък се катери по леглото .
Хайде дано после успея пак да се включа Heart Eyes

# 191
  • варненка от София
Благодаря ви ранобудници от името на Шушел Hug Днес ще има празник с аниматор в градината и вечерта сме на заведение с приятели, утре ще кача снимки, надявам се.
Ето една тортичка да се почерпите по случая:

Елфче, бъдете живи и здрави, обичайте се много. Уважавайте се и се ценете. Нека децата ви порастат сред много топлина и домашен уют.  Hug

# 192
Честит рожден ден на сладкото ни Шушенце  Heart Eyes Марулка, да ви е жива, здрава, усмихната и много игрива каката  Hug

Елфче, добре че си ти  Hug Толкова съм зле, че въобще бях изключила  Embarassed Май започнах да не обръщам внимание на празниците вече, все очаквам нещо лошо  Tired
Честит празник, миличка   bouquet Желая ви нестихваща любов и само хубави и незабравими мигове заедно  Hug

Хайде и нещо скромно от мен  Laughing

# 193
  • София
Силве, да ти е жива и здрава голята кака, много усмивки, здарве и късмет, да е отговорна и грижовна, палва и любопитна и да ви носи много гордост и поводи за хвалби!!!

Много ви благодаря за вчера, да взема и аз да почерпя, макар и със закъснение Embarassed
Довечера ще кача и снимки от купона, но не искам да пиша повече, защото не е в том с празничното настроение Confused

# 194
  • София
Честит рожден ден на Шушето  newsm59

да расте здрава и красива  newsm67  кака и много да помага и слуша. Марулка честит празник   bouquet

Елфче честит празник и на вас - любов и разбирателство ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт