АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 598
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честит рожден ден на Стефания!   bouquet

Честита годишнина Елфче! Да се обичате и уважавате!

Днес пък моите двама първи братовчеди са рожденици  Mr. Green Това е любимият ми месец - прайдът пораства  Joy hahaha

# 196
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Шушето!  bouquet

# 197
Честит Рожден ден на кака Шуши! Да е много здрава, весела и да слуша мама и тати!  bouquet

Честити годишнини на Елфчето и Ванчето! Още много години да се обичате!  bouquet  bouquet

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на СТЕФАНИ!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, УСМИВКИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Marulka_s, весел празник!  bouquet

ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ на Elwing, Vst_80 и на Velmar (със закъснение)!Любов и разбирателство!  bouquet

Аз качих малко снимки на Вики пак. Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397732&pid=13896885

И не мога да не се похваля  Blush
готовия вече мини алпинеум:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86201&pid=13896833
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86201&pid=13896834
и пейката с нова премяна  Simple Smile :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86201&pid=13896832
Мисля, че Mama Margo искаше да види алпинеума, мъжа й май се занимава с нещо такова. newsm78

Това лято се разсипахме от работа, но всичко което си бяхме набелязали по двора и в къщата вече е готово.Снощи приключиха сглобяването на кухнята.От утре започваме голямото пренасяне на багаж, всичкия багаж от апартамента ще го пренасяме на село (там ще сме и зимата), а в апартамента започваме ремонт. Crazy

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ШУШЕТО bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА bdbaloni /със закъснение/
Елфче, ВСТ, на вас Честити годишнини  bouquet Да сте живи и здрави и да се обичате с половинките си Hug
Аз днес съм сама на работа, колежките ми са в отпуск. И като начало, сутринта в 7.00 ч шефката ми се обажда, дали мога да дойда по-рано на работа. Чак сега вдигам глава от документи и реших да видя какво става тук Simple Smile
А как ще изкарам до края на деня, не знам Rolling Eyes Егати натоварения петък ooooh!

# 200
Честит рожден ден на Стефани!
Да е жива и здрава, да расте умна и засмяна кака
 помощничка на мама!
  bouquet  bouquet  bouquet

Бубче, на патерици честито ти пораснало момиче!
 Да ти е жива и здрава Инка и все такава гордост!

Честити годишнини на Елфчето и Ванчето!

Ember, направо ми падна шапката, много хубаво е станало направо приказно и си е за повече от гордост! Давай още снимки да ти дойдем на виртуално гости Simple Smile)))

# 201
  • гр.София
Честит Рожден ден на прекрасната Шушелия! Марулка, да ви е здрава, усмихната,послушна!

Ембър,впечатлена съм, МНО-О-О-ГО! И аз искам още  да гледам Simple Smile.

Честито на Вст и Елвинг и техните половинки. Винаги да се обичате и разбирате!

Бубче,недей така. И радостите , и нерадостите са част от живота ни. Ако имаш време и желание, пиши!

Кайли,супер си. Засега имаме запас от заглавия, но ако не стигнат... Laughing

# 202
  • варненка от София
Много, много ви благодаря момичета! Наистина успявате да ме развълнувате Hug. Партито за празника предстои днес вечерта, за сега мина купона в детската, на половина с веселие, на половина с рев, че тати е там и си тръгва, но все пак децата са били много доволни от анимацията. Ето снимки от празника в детската. http://picasaweb.google.fr/maruli065/3#

Емберче, СТРАХОТНА градина, много подреденко, много изпипано, личи си, че  е направано с много любов  Heart Eyes А милото Вики така е нахапано от комари, че ми дожаля. Тази година и Стефи я смилат.  Tired

# 203
  • София
Благодаря ви, милички! Hug Heart Eyes
Ембър, страхотно е станало!  Hug Peace Heart Eyes А Вики винаги ми е изглеждала по-голяма, много умно гледа  Heart Eyes
Рожденичката е прекрасна  Heart Eyes  Hug
Да ви питам, какво ви е мнението за тортите на Пчела?  Rolling Eyes

# 204
  • гр.София
 Елвинг, определено съм им фен.
 Е, 100 гр. сладки са ненадминати,но и цената е подобаваща. А пък Неделя ги намирам за ужасни.Лучано са ми далече...
 Няма да сбъркаш.( но не съм поръчвала детска торта. Отивам и купувам при повод)

Марулка,грее детето на снимките Peace

# 205
Честит рожден ден на една пораснала Шушелия Стефани! Да е все такава чаровница, късметлийка и щастливо дете!

Честит празник и на мама! Много радости!

Почнаха купонитеее!
Ще успеем ли да се съберем на общ рожден ден, преди да родя?

Честити годишнини на Вст и Елвинг! Много обич и разбирателство ви пожелаваме!

Ембър, направо приказка! Оттдава ти се! Много харесвам такива подредби от камъни, корени и зеленина. Чудесно е!

# 206
  • София
Честит рожден ден на Стефани! Да е жива и здрава и много послушна!  bouquet

# 207
  • София
Честит рожден ден на Миташки! Пухче, да ви е жив и здрав, умен и все така чаровен!    bouquet Hug

Нана, честита ви годишнина! (ако помня правилно Blush) Любов и разбирателство!   bouquet
Блан, мерси за инфото за тортите. Клубчето, което обмислям работи с тях, та се чудех добри ли са. Аз само веднъж съм яла от тортите им, но нямам спомен.  Crazy А явно нямам и вкус, щото и от Неделя не отказвам  Blush Embarassed Laughing
Пепеджинс, едва ли - общия рд го правим обикновено септемрви - за да са пораснали всички вече, а и да не се падне на нечия дата Rolling Eyes И всъщност - ще правим ли общ рд? Би било хубаво.  Simple Smile

# 208
Благодаря ви за хубавите пожелания   bouquet

Честит рожден ден на Миташки  Hug Пухче, честит празник, мила. Много да ви радва порасналото момче   bouquet

Ембър, чуден двор сте си спретнали  Peace А Вики и Шушето са истински принцеси  Heart Eyes Hug

Днес Лори ми направи такава сцена на улицата, че направо не можах да си позная детенцето  Tired Искаше да й купя книжка и се бяхме запътили да търсим такава с Мики  Mr. Green. По пътя видяхме една приятелка  и докато си говорихмеЛори се спусна сама към книжарницата. Направих й забележка и й казах, че ако не ме слуша няма да й купя нищо и просто не е за разправяне какво последва.  Тръшкане по земята, викове, бутане - направо останах втрещена  Shocked  Shocked Цял ден ме цепи главата, а малката хитруша даже се похвали на баща си, все е дно е извършила най-голямото геройство на земята  Crazy

# 209
Честит рожден ден на двете ни малки принцеси Ина и Стафани! Да растът здрави,красиви ,умни и послушни!

Честит рожден ден и на Миташки! Да порасне голям,умен и все така чаровен за радост на мама и тати!

Честита годишнина и на Велмар,Елфчето и Ваня! Пожелавам ви любовта ,разбирателството и взаимното уважение никога да не напусне домът ви!

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 04:28 от MamaMargo

Общи условия

Активация на акаунт