АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 596
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Много е сладка Стефани ,а каква е кафява ,като шоколад,тук тена не е модерен, има прекалено много естествено черни и никой бял не иска да е като тях  Mr. Green

Аз също обожавам тортите на Неделя особено Сахера,ммм

Ембър: "много добре се е справила за непрофесионалист",край на цитата ,мъжа ми  Wink

На мен ми хареса особено ваничката от камък  Peace,но може да се добави това онова,ама с времето ще го подобрявате.
Много ви е хубав двора,стана ми интересно кое е това е село , а Вики си е бонбон просто  Heart Eyes

Ванче аз също съм на този филм напоследък,само че започва да става сериен и това вече не ми харесва  Thinking

# 211
  • София
Хайде да почерпя за мое и на Митко здраве. Днес имаме годишнина.

# 212
  • гр.Добрич
Нана, още много по толкова години да сте заедно!  bouquet

# 213
  • София
Значи правилно помня  Mr. Green Нана, още веднъж - честита годишнина!  Hug
Спинки, вие как сте?
Да питам дали само моето чАдо е в Сатурнова дупка  Rolling Eyes Голям рев, големи драми за всичко. Като го питам защо плаче - не знае, не го боли нищо.  Crazy Внимание определено не му липсва, дори се чувствам малко гадно спрямо Александър, защото не мога на него да обърна толкова внимание, добре че милото не разбира толкова и няма претенции още. Да видя хубаво ли е било на майка ми едно време, ние със сестра ми бяхме едни ревли  ooooh!

# 214
Нана, честита годишнина  Hug Още много хубави моменти заедно ви пожелавам   bouquet
Спинки, и аз  щях да питам как сте  Laughing Hug
Елфче, драматичната постановка се играе много успешно и при нас   Tired - каквото и да иска го иска с мрънкане, плаче за абсолютни глупости и вече ми омръзна да повтарям, че не е нужно да плаче, за да получи нещо, даже напротив така се лишаваот него.
Марги  Hug само здрави нерви ни трябват и да са ни живи и здрави мишлетата  Laughing Винаги съм смятала, че имам огромен запас от търпение, ама понякога Лори ме кара да се съмнявам  Laughing
Бубче, много  Hug Hug Hug и за теб. Нали знаеш, че човешкото същество е учудващо издръжливо. Понякога и  сами не предполагаме колко можем да понесем. Отплеснах се много  Embarassed но въпреки всичките трудности, които ни се струпаха през последната година, в мен още има една мъъъъничка частичка, която вярва, че все някога ще се оправят нещата, че всяко зло си е за добро  Peace

# 215
  • София
Вст, прави си - че човек може да понесе повече, отколкото е очаквал (аз самата не се познах през онзи страшен период, знаете кога...) Дано не се налага да се изненадваме от силите си!  Praynig Praynig Praynig Само хубави неща занапред да се случват! Амин!

# 216
Дано, мила  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 217
Минавам да драсна 2 реда,че имам малко време . Да не ме забравите Simple Smile
Аз съм на работа, както се досещате Crazy,тази нощ след работа тръгвам за Плевен да си прибера Дари най-сетне HugЧакам си с нетърпение  отпуската другата седмица, за да изляза в заслужена почивка.ДОвечера ще посрещаме и родата от Франция, после следват доста празници , пътувания и т.н..абе- пълна програма Simple Smile
Искам да честитя рождените дни на всички малки лъвчета, които съм пропуснала Blush Желая им от сърце много здраве, радост, усмивки и щастливо детство Heart Eyes
Съжалявазм че в такъва телеграфен стил пиша, ама мислите ми не са на вълна ежедневието на детето, поради липсата му.Обещавам да наваксам с писане по темата Wink
Поздрави на всички Hug

# 218
    Миташки!
 Пухче,да ти е живо и здраво момчето!
    Хайде наздраве и за вчера  празнувалите годишнина!

Нанче весел празник и на вас!Още много години такава радост Wink

# 219
  • София
Благодаря на всички!

Ние днес сме го ударили на голям мързел. Спахме три часа и тримата следобяд. Сега ме боли главата, ама ще хващаме някъде пътя на разходка, че Кало ще се побърка вкъщи. Само бели измисля.

# 220
Честит  Рожден ден на Миташки! Pouh да ти е жив и здрав!  bouquet

Честита годишнина на Нана! Още много години любов и разбирателство!  bouquet

Утре вече съм на работа и направо не ми се мисли как ще ставам рано-рано. Не че с Тони съм спала до късно, но все пак не стажах в 5 сутринта. Та по всяка вероятност ще се включвам тогава, ако не съм много заспала. Wink

# 221
  • гр.София
Честит Рожден ден на чаровника Миташки! Пух,да ви е жив и здрав!

Ние днес със С. двечките бяхме на една вила на приятелка,голяма компания се събра. София се държа удивително добре,чак заблуди всички,че е перфектното дете. Въобще не ми се прибираше вкъщи.

Аз от две нощи не спя,щото бабата (свекърва) иска и  тази година да дойде с нас на море. На мен ми стана зле като чух .  Пътуването,наблъскани в колата е кошмарен спомен.

Днес С. два пъти повръща по пътя,а се ширехме в колата.

Хем не ми се коментира,хем ме яде отвътре.

Нана,честит празник ! Да се обичате и разбирате!

# 222
Аз от две нощи не спя,щото бабата (свекърва) иска и  тази година да дойде с нас на море. На мен ми стана зле като чух .  Пътуването,наблъскани в колата е кошмарен спомен.

Днес С. два пъти повръща по пътя,а се ширехме в колата.

Хем не ми се коментира,хем ме яде отвътре.

blanc наистина неприятно. Пожелавам ви да отидете без бабата. Hug
А против повръщането на С. може да вземеш Вомитусхил- има капки и супозитории. Хомеопатични са и да и даваш преди да тръгнете. Не съм чела проспекта на какпките и не знам дозировката, но ще потърся информация допълнително. Кога ще ходите на море?

# 223
  • гр.София
 Кайли,благодаря ти,ще се възползвам от лекарството  bouquet
 Имаме време-на 23 август .

# 224
Ако свеки ще идва някъде с мен, щ еме притесни тя, а не драйфане.... Sick Не мога да и да си го помисля в най-смелите си кошмари Crazy Бланк, данови се размине спътницата.Ние още не сме решили нито кога, нито къде ще почиваме Grinning.Ама- ще импровизираме- то се е видяло Laughing.
След малко приключвам работа и потеглям за Плевен да си прибера детето Hug

Общи условия

Активация на акаунт