АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 646
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Днес още никой не е казал добро утро, а то половината ден мина Laughing

Само аз ли съм на работа и съм пред компютър newsm78  Днес е едно спокойствие и затишие /което май не е на добре newsm78/, че се чудя какво да правя.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 14:10 от albena_vlady

# 76
  • София
И аз съм на компа естествено, ама много работа.

# 77
  • София
и аз, и аз

няма много какво да пиша, освен, че вчера моя синковец вечерта ни обясни, че не искал да гледа Нова телевизия ( ние бяхме пуснали за фон на вечерята - престъпни намерения и той явно познава знака на телевизията, защото ни заяви в прав текст, че "не иска Нова" ) ами искал да гледа Перла  #Crazy ....с баща му щяхме да паднем, защото не гледаме филма, ама се оказа, че той го гледал с баба си.....та така изгледахме една серия - поне си изяде яденето под заплахата, че спирам Индже  Joy ( явно му е любима героиня, щото и името й знаеше  hahaha )

# 78
Пух, ние Перла не гледаме, но така гледахме за Шехерезада, под строй - аз и двата броя деца на масата Crazy
Хванах цаката на пускането на картинки, най-накрая и след няколко проби в темата за тестване ooooh!

# 79
  • гр.София
 Албена,честито първо пускане на картинка Simple Smile    bouquet !

Аз съм си харесала сериала по Нова "Сълзи край Босфора".
 А за вечерта и Нова тв. е излишно да казвам,че вече и София знае кой е "чичко Хорейшио" Laughing Нарочно я карам да го повтаря,понеже много смешно звучи от устата й.
 Но иначе я зарязвам за час при баща й и си го гледам сама филма.
 А на " Престъпните намерения" рядко съм свободна. Но тези серии съм ги гледала.

Валка,ще чакаме снимки на Али от РД,става ли?! Hug

# 80
  • София
Хубаво беше, когато имаше Хаус - и аз и Миташки го харесваме, мъжът ми също....Ники Кънчев - също е любимец, ама свършиха и двете ....засега

# 81
И ние гледаме вечер Нова тв. Но Тони само обръща внимание когато се стрелят и това е.

Днес отиде с повече мрънкане на ясла, но все пак не плака. Аз се разходих да платя някои сметки и сега се хванах да готвя. Напоследък Тони не иска да яде нищо готвено и кара само на филии и мляко. Направо ме побърква, но може и от жегата да е.

Валка,ще чакаме снимки на Али от РД,става ли?! Hug

Peace Hug

# 82
  • София
Напоследък Тони не иска да яде нищо готвено и кара само на филии и мляко. Направо ме побърква, но може и от жегата да е.

Същата история и у нас. Тъпче кренвирши, кюфтета и кашкавал, ама манджа не ще.

# 83
Аз пък се опитвам да спра на Деница нощното мляко. Засега безуспешно, заради баща й Confused Аз почвам да й обяснявам, че няма мляко, а тя като писне "Искам макото" и татко й става да й направи. В същото време заради млякото не мога да й махна нощния памперс, че не може да стиска цяла нощ. А не дава да й слагам памперс, била кака вече Laughing Май е навремило да се отделим с нея за няколко дни в отделна стая и ще се оправим Rolling Eyes
А на "От местопрестъплението" нови серии ли са, или повторения? Напоследък не ми се отдава вечер да седна пред ТВ-то, пък и много често гледаме някое детско  ooooh!
Блан, благодаря Hug

# 84
  • гр.София

Ами нали си имаме лъвчета,от семейство коткови-лочат мляко като невидели. ( Да кажат майките на рачета и деви -същото ли е). Аз не обичам пр. мляко,само в кафе го слагам.
 А С. го пие по три пъти на ден. Вече слагам и какао за разкош.
 За манджите-имаше такъв момент. Филия с мед или кренвирши. Толкоз.Сутрин,обед и вечер.

Албена,не съм ги гледала тези серии,нови са за мен.

# 85
  • София

Ами нали си имаме лъвчета,от семейство коткови-лочат мляко като невидели. ( Да кажат майките на рачета и деви -същото ли е). Аз не обичам пр. мляко,само в кафе го слагам.
 А С. го пие по три пъти на ден. Вече слагам и какао за разкош.
 За манджите-имаше такъв момент. Филия с мед или кренвирши. Толкоз.Сутрин,обед и вечер.

Кало пък не ще какао, все чисто си го лочи  Mr. Green

# 86
Деница още пие АП, не иска прясното. Познава го диването и не мирясва докато не й направя от нейното си мляко Rolling Eyes
У дома само таткото не си пада по прясното мляко, и по млякото въобще Peace

# 87
Мойто пък откакто се отби не пие мляко всеки ден. Обича кисело мляко, прясно пие от чаша, но не всеки ден и не по едно и също време. За манджите няма избор- аз сервирам каквото преценя за ядене, сядаме на масата, който иска яде. Ако не яде остава гладен до следващото хранене. Но пък Алекс определено предпочита манджите пред сухоежбините.

Албена, а не може ли да създадете ритуал-преди или след нощното мляко да пишка задължително? Струва ми се, че ако пишка (след като така или иначе е будна) ще може да издържи до сутринта.

Да се похваля- Дими вече има 2 зъбчета, вчера за първи път двамата си "играха" заедно Simple Smile Сложих Дими седнал в скута ми на тревата отпред, а Алекс му показваше как дупчи тревата с отверка  Grinning Алекс се радва че има публика, а Дими зяпа с интерес Simple Smile Скоро ще им е още по-интересно заедно Simple Smile

# 88
  • София
Я, добре че е Албена, да сложи кафето, че да стане раздвижване в темата  Grinning  Hug
Ивайло от раз спря млякото  newsm78 , а до скоро пиеше и той по два-три пъти на ден. Но така е по-добре, и без това гастро-то каза мах 100мл на ден да е, за неговия проблем. За храненето - нон стоп е така - сухи храни само, ако яде манжда е събитие  Tired ooooh!
Янаст, честити ви зъбки!  Hug
И да ви кажа, какво иска големия дзвер - двама татковци  Mr. Green Кой ще е като мен  Whistling Crazy

# 89
За отказването не мога да дам съвет, не ми се е налагало, но определено не е необходимост а навик, така мисля. Моето дете не пие прясно мляко,( и аз не обичам) отвреме на време се излъгва да пие мляко с какао, но пък всякакъв вид кисело яде и пие също и много сирене и кашкавал. До 9мес  го кърмех  и през ноща по веднъж, след това през ноща не съм му давала нищо. Като спрях да го кърмя на 1,5г пробвах да му дам, но не му хареса нито адаптираното нито прясното.  Rolling Eyes А за ТВ-то в нас само Дисни канала се гледа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт