АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 973
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Елфче, да ти е живо и здраво усмихнатото слънчице  Hug А как само прилича на батко  Heart Eyes
Ембър   bouquet Hug Цветенцата са от моделин фимо - правих си ги, не са готови  Laughing Голяма играчка беше  Crazy

# 61
Честит 3-ти рожден ден на красивата Али  bouquet Валка, честит празник и на теб Hug
Миленка, ЧРД  bouquet Бъди много здрава и много щастлива  bouquet
Елфче, малката усмивка е точно като голямата Heart Eyes, много си приличат твоите момчета Grinning Честита месечинка и на Алекс Hug
ВСТ, недей така Naughty Който види нещата ти, ще те опровергае Peace Ръцете ти може да са леви, ама са златни Wink Дано и Лори наследи тези ти умения Praynig Hug
Нана, съболезнования за свекър ти Sad
Шефката от днес е на работа и ми взе здравето още от сутринта. Засипа ме с една камара задачи ooooh!, добре че излезе за обяд, та да видя какво става тук Wink

# 62
Момичета,ужасно мноооого ви благодаря за милите пожелания!!!
Хайде на градинско парти

# 63
Леле,Миленка на тази маса не мога да и устоя Mr. Green Embarassed Пожелавам ти само щастливи мигове и най вече много здраве!

Елфче,да нацункаш малкият месечинко от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 64
  • София
Записвам се  Embarassed

# 65
Миленка Честит рожден ден и от мен! Желая ти да си много здрава, щастлива, обичана и все така лъчезарна!   bouquet Честита месечинка и на малкото Елфче Simple Smile  Hug

# 66
  • София
Честит 3-ти рожден ден на малката Али, Валка да ти е жива и здрава и много да ви радва!   bouquet 
Милена, ЧРД bouquet Всичко хубаво ти желая!
Елвинг, честита месечинка и на Алекс Hug Големи сладури са!

# 67
  • София
Прибрах се, но не мога да говоря, камо ли да пиша. От петък вечер съм спала общо четири часа.
Утре съм и дежурна.
Дано оцелея без щети  Mr. Green

# 68
  • В ЛЮтеницата
Честит 3-ти рожден ден на една малка приказна фея - Али! Да е жива и здрава и лъчезарна като майка си!  bouquet

Много е хубаво да си мама на 3 годишно хлапе - вече по всички правила не е бебе, а е едно малко приятелче, което засега винаги прощава всичко и търпи всички лудости на понякога много истерична мама.

Честит РД Миленка! Бъди здрава и щастлива и обичана!   bouquet  

cvetyab дано Марио вече да няма проблеми след операцията и да забравите за неприятностите!

Марулка   bouquet   bouquet   bouquet  за теб и за малката принцеса! Ама много лъвски разказваш за перипетиите ви с малката боркиня - недей така, де - дори и лъвовете трябва да се показват слаби понякога и да се пооплачат малко  Hug Hug Hug!

ВСТ и Блу, е не ви ли омръзна да ги правите тези красотии само за удоволствие? Аз в момента, в който видя, че нещо мога да го правя и губя интерес - забавно ми е само докато схвана как става... Блазе ви и за таланта и за търпението!

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 23:20 от Pepper

# 69
Честит рожден ден на Али! Порасни така красива,чаровна и умна като мама и вземи нейното огромно сърце!

Миленка честит рожден ден и от мен,бъди все така позитивна,енергична и чаровна !

Елфче честита месечинка и на Алекс! Да ти е жив и здрав!

# 70
Елфче, честита месечинка на Алекс, да ти е жив и здрав! На патерица се получи, но нямах време днес....
Ти как се справяш сега? Свикна ли вече с двамата?

Честит рожден ден на Али!

# 71
Ех че са ти сладки момчетата а ти си толкова елегантна,как го правиш този номер на знам, а и другите, толкова сте слаби всичките,аз  още се боря  Rolling Eyes Blush
И другите дечица са просто прекрасни както винаги,стават все по сладки и по сладки ,душици просто !

Ванче ти ако имаш две леви ръце ,значи аз нямам никакви ,браво за търпението и фантазията  Peace

# 72
Ехо, къде сте всички?

Надявам се да сте по плажа или на хлад в планината.
Тони днес е на ясла и аз си почивам докато пералнята изпере. Имам още 2 седмици отпуск и от август пак съм на работа.

Ванче ти ако имаш две леви ръце ,значи аз нямам никакви ,браво за търпението и фантазията  Peace

Peace Добре казано. Hug

# 73
  • София
Честита месечинка на малкото Елфче Алекс на патерици   bouquet

Елфче много си приличат двамата малчугани  Hug

# 74
Мерси много момичета за приказните пожелания, смс-и и всичко....
Вие сте виновни за щастливото ми настроение тия два дни....
Обичам ви!!!   love001  love001  love001

Елфче
, двамата ти сладура са адски красиви!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт