АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 590
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ох, Блан,  Crazy наистина дано нямате компания. Въпреки че аз не мога да се оплача от моята напоследък, друго си е да има още един чифт ръце  Blush Embarassed
Това л-во и на нас ни го препоръчаха миналата година на морето, като Ивчо кара вирус с повръщане. Но докато докарат свещичките в аптеката не него вече му мина  Crazy Помня, че давах Деган, 1/3 от ампулата, по лекарско предписание.
Ех, искам и аз на море.... Ама не смея да продумам на мъж ми, че и без това говореше нещо да идем тримата, а Алекс да го оставим на бабите.  Stop Не си го представям.  Rolling Eyes

# 226
  • София
Блан, къде ще сте? Ние сме от 24-ти на Лозенец. Колкото до бабата - то всеки различно действа ама тактиката право куме в очи не е за пренебрегване. Вярно е, че може да има сърдити, но пък картите са свалени.

Елфке едва ли ще му стане нещо на бебето, ако го гледа някоя баба за пет дена. Това в случай, че ти се ходи, разбира се.

# 227
  • София
И така момичета - ето обещаните снимки от рожедния ден на Ина -

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=406637&pid=13926826&view=1

Беше много весело за дечицата, а какви танци му хвърлиха - вие сами ще видите Laughing
По другите въпроси, както някои от вас вече знаят, взех решение да се разделя със съпруга си. Това е в следствие на много мислене и колебания, но съм твърдо убедена, че е правилно. Коства ми много, а последствията от решението ми към момента са потресаващи що се отнася до реакцията на родителите ми и най-близките ми роднини. Не искам да навлизам в подробности, защото вече нямам сила да се връщам към последните 2 седмици. Утре с Ина се изнасяме на квартира и се надявам от дъното  на душата си нещата да се подредят, да потръгнат и всичко да е за добро.
Нана, Вст, мерси Hug

# 228
  • гр.София
 Бубче,браво за решението Peace Стискам ви палци,дано е с минимум щети занапред (емоционални,финансови). И много сила ти пожелавам.

Нана, и ние на юг.

ПП. Много ми хареса бялата рокля на Ина.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на БОЯН на Цветенце!

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 08:30 от blanc

# 229
  • у дома
Мацки, влизам набързо, че трябва да стягам багаж и да потегляме.  ooooh!

Ще предам на pouh поздравите за Миташки  Grinning за съжаление той вчера вдигна висока температура и нямаше парти, но всички се надяваме бързо да се оправи. та сега няма да пътуваме заедно, а ще ги чакаме на моренцето след няколко дни  Praynig

bubche  Hug Hug

много  Hug за всички малки и големи  Hug

# 230
  • гр.София
 Блу,много сте окъсняли с тръгването. Лек път!
 А на Миташки-да оздравява! (много гадно,бе)

# 231
  • София
на Боян! Да е здрав, щастлив, умен и послушен! Цвети, честит празник!     bouquet Hug
Бубче, не предполагах, че става дума за нещо подобно  Rolling Eyes Желая на теб и Ина само щастие от тук насетне!  Praynig Hug Hug Hug
Блу, приятно изкарване!  Hug
Нана, знам че няма нищо да му стане на детето, ама аз сигурно ще полудея, достатъчно време бяхме разделени.  Rolling Eyes

# 232
  • София
Нана, знам че няма нищо да му стане на детето, ама аз сигурно ще полудея, достатъчно време бяхме разделени.  Rolling Eyes

Мдаа, явно аз съм тотално лишена от майчински инстинкт  Mr. Green

# 233
Честити рожденни дни на Миташки и на Боян! Много да са здрави, да слушкат отвреме-навреме, палаво детство и много веселие!

Нана, чесита годишнина! Много разбирателство  и обич!

Бубче, смело решение! Ние винаги ще те подкрепим и ще сме с теб във всеки труден момент.  Hug
Преди повече от година и при нас имаше такъв период, но решихме, че ще сме заедно и ще се обичаме. Оттогава отношенията между Митко и майка ми изобщо не са никакви, даже не иска да се срещнат. Мен това много ме тормози, защото когато е в София, винаги трябва да мисля варианти.
Абе, живи и здрави, обич и много здрави деца.

Хубав ден от нас. Отиваме на Панчарево при рибките

# 234
  • София
ЧРД на Миташки!   bouquet

ЧРД на Боян!  Hug

Блу, лек път!

Ние тази година не празнувахме РД на децата, само вкъщи с бабите, но нищо, надявам се другата година да е по- добра, важното е да са здрави.

Бубче, не те познавам лично, но винаги ми звучиш като смела и силна жена, стискам палци всичко да се нареди.   Hug

Елвинг, а защо не пътувате с малкия, ние заведохме Криси като беше на 2 месеца и беше супер.

# 235
  • София

Мдаа, явно аз съм тотално лишена от майчински инстинкт  Mr. Green
Ааа, не знам, диагнози поставям само на себе си  Whistling Laughing
Елена, вие нали бяхте на кърма по това време? Така бих тръгнала, но сега - няма как. Къде ще търся МВ за стерилизиране? Сложно е.

# 236
Здравейте  Hug
Честит рожден ден на Боян!

Блу, лек път, мила и да се изкъпете и за нас един път  Hug /вие сигурно вече пътувате, ама  Embarassed/
Бързо оздравяване и на Миташки  Praynig Hug много неприятно  Rolling Eyes

И аз съм от болните - за 3 години с Лори сме се разделяли за 1-2 часа и то е била с баща си. Като залепени сме  Mr. Green Не мога да си представя да отида някъде без нея  Embarassed На погребението на баба я бяхме оставили при едно от приятелчетата й и направо се побърках - това й беше първото оставяне някъде  Laughing Абе луда работа, но нали знаете хората са различни  Laughing
Елфче, а нямаше ли някакви таблетки за стерилизация  newsm78

# 237
  • София
Вст, има, но миришат на белина  Rolling Eyes И все ще се притеснявам дали съм ги изплакнала добре, а да си натровя детето заради едно море...  Crazy Laughing

# 238
Ужас  Sick не съм ги ползвала и не знаех. Освен да си вземете микровълновата тогава  Whistling Mr. Green Аз нали помъквам цялата къща като тръгнем някъде, та една микровълнова не ме стряска  Joy

# 239
  • София
Да вземете микровълновата е вариант, също може да наемете апартамент някакъв или студио, където има котлони и да вземеш тенджерка и в нея да ги изваряваш, пък и той вече не е съвсем малък. Но вие си знаете най- добре, аз много не ги мисля нещата, ставам и тръгвам пък всичко винаги се нарежда.

Общи условия

Активация на акаунт