АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 591
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Миташки и Боян newsm59 Да са живи и здрави и много щастливи деца Hug Миташки да оздравява по-бързо Praynig
Бубче, много сили занапред ти пожелавам Hug Съжалявам, че се е стигнало дотам Confused
Блан, не можеш ли да кажеш, че искате да си ходите сами с децата? Изглеждаш ми като човек, който си отстоява позицията Hug Ти си знаеш най-добре какво и как трябва да кажеш.
На мен ми е трудно да приема баба, която сама иска да дойде на почивка, без да е поканена Thinking Спомням си, че когато водихме Деница за първи път на море, мъжът ми искаше да вземем моята майка да ни помага /за неговата изобщо даже не е ставало дума/. Категорично отказах. Като се знам каква съм, вместо помощ, ще имам още един човек, с когото да се съобразявам ooooh!

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 17:35 от albena_vlady

# 241
Албена влади, наистина е така.
А при нас с моята майка, когато мога да разчитам на нея, трябва да се съобразявам с отношението на Митко и да не ги събирам. Даже сега ревах по тел на систъра и на неговата сестра. Все пак и майка ми си има достойнство, не можем така да я размятаме. Идва ми в повече, понякога, само да преглъщам. Но важното е разбирателството и обичта в семейството.

Блан, дано успеете да се разберете.

# 242
  • София
Все пак и майка ми си има достойнство, не можем така да я размятаме. Идва ми в повече, понякога, само да преглъщам.

А защо го позволяваш бе мила? Ами спри да преглъщаш. Вярно, че сега семейството ти е той и децата, ама майката си е майка. Не бих искала никога да преживявам такова нещо с моето дете - да се чувствам нежелана заради чужд човек.

# 243
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДКИ АВГУСТИНЧЕТА, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ТЕЗИ ДНИ! ЖЕЛАЯ ИМ ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛО ДЕТСТВО И ЩАСТЛИВО БЪДЕЩЕ!
Също и тези, които са празнували годишнини, да са все така щастливи и обичани!   bouquet
Бубче, не предполагах, че имаш проблеми от такова естество, не е лесно да се вземе такова решение, пожелавам ти да си силна и всичко ще си дойде на мястото!  Hug При нас нищо ново, вчера ходихме на плаж и изгоряхме подобавъчно, особено аз  Rolling Eyes уж под една тента стояхме ама мойто диване не излизаше от водата голяма веселба беше  Party

# 244
Честит Рожден ден на Лори! Да е все така чаровна и пракрасна принцеса за мама и тати! 

Ванче да ти е жива и здрава рожденичката!

Честит роьден ден и на  Михаела  на tintin,  Самуил на melbi, Виктор на makaronite,  Андреас на Ljubica и Вики на rosetoboseto!  bouquet

# 245
Честит празник на усмихнатата Лори!Много здраве и радост Heart Eyes
   БУбче,кураж  Hug

# 246
ЧЕСТИТ РД НА СЛАДУРКАТА ЛОРИ, КАКТО И НА ГОЛЕМИТЕ ВЕЧЕ МОМЧЕТА МИТАШКИ И БОЯН! ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЦА И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ!

ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ НА ВСИЧКИ МЛАДИ ВЛЮБЕНИ!
Grinning

Боян вече наистина си изглежда като порастнало момченце, както вчера видяхме с Елфчето, а Гого и Ивчо точно се разиграха и то стана време за тръгваме. Видяхме и Сашко на Адрианска, който обаче беше с кака и тате и не осъществихме контакт. Mr. Green

Бубче, със сигурност си взела много трудно решение. Пожелавам ти много сили и дано всичко се нареди както искаш! Hug

Вчера си взехме Гого от едната вила, цяла нощ не мигна, защото явно му беше топло и утре отива на другата. А ние с татко му продължаваме да мажем с латекс... Wink

# 247
  • гр.София

Ваня,целувки за слънчевата Лори!ЧРД! Много здраве и поне още едно такова щастие в дома ви пожелавам!

Пепеджинс,кофти тревоги си имаш. Единият вариант е да ги държиш винаги на дистанция един от друг. Но сега можеш да използваш раждането на детето ви и да се сдобрят. Ще се видят на изписването,ще си честитят,ще се прегърнат ...
 ( Поне така стана при мен и майката на Любо. Доста бяхме захладнили отношенията. Не се карахме,но и почти не общувахме. А аз и нея, и майка ми, и леля ми,която ни е като майка , ги държа на разстояние от дома си, ама кой да го схване). Като се роди С. и се пооправиха нещата.

При нас,трябва Любо да се оправи с майка си,пък в краен случай вече аз да се намесвам.
 Казала съм му,че всеки си отговаря за неговата си рода Laughing

# 248
Добро утро  GrinningЕй така обичам да ми почва деня. Спя докато се наспя, после кафенце пред компа, а детенце си жужи около мен Heart EyesСнощи късно се прибрахме от Плевен. Дари беше на седмото небе като си влезе вкъщи и само каза" това е мойта къща".После оброди на бегом всичките си любими места и забравени играчки Grinning Легна си в 1 ч от превъзбуда.
Валка, честит Рожден ден на прекрасната Лори.Желая й от сърце много усмивки, щастливо детство  и само радост да ви носи  bouquet

# 249
  • София
Ванче, да ти е жива и здрава Лори! Много щастие, усмивки и здраве!

Аз рано рано пак си разбих нервната система, ревах като магаре. Този моят баща е в състояние да ме изкара от равновесие за 10 секунди. Но нямам избор...оставих детето и си ревах в колата. Докога ще изкарам така, не знам.

# 250
  • София
ЧРД на чаровната Лори, много здраве и щастливо детство!   bouquet Hug

# 251
  • София
Честит рожден ден на малкото слънчице Лори! Да е здрава, все така прекрасна, много усмихната и да радва мама и тати! Heart Eyes Ваня, честит празник!  Hug Heart Eyes  

# 252
Честит рожден ден на сладуранката Лори! Много здраве и щастливи детски игри!
Ванче, весел празник на цялото семейство!
Честит рожден ден и на Вики на Росетобосето! Много радости!

Блан Hug

# 253
Честит рожден ден на Лорка! Да расте все така слънчева и чаровна в къща пълна с много любов!

Бубче
, щом сърцето ти е казало това решение значи това е правилното, много силна да си ти желая и ще се справиш!

Относно майки и бащи, да уважавам ги, от хората съм който ако съм скарана дори за нещо дребно с тях и направо се сбърквам от вина и мъка и ми тежи на съвестта. Но много се старая да се науча, че моето семейство преди всичко. Даже после като се обяснявам или извинявам на майка ми или баща ми и те ми казват да не се притеснявам, те ме обичат каквото и да се случва, а аз да съм си гледала мъжа и семейството и да не ги мисля с тях.....

п.п. И какво ще кажете за новия ми ник, ходи ли ми  bowuu

# 254
  • София
Аз реших, че си имаме нова мама  Laughing Вал, ще кажеш ли за невежите сега и кой/коя е  Mary Malone ?   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт