Отговори
# 150
Доре,браво Hug Hug Hug
Аз нещо не виждам реакции при декемврийките..ама  мен ме засегна тази луда личност #2gunfire
Коте,мерси получих паролата Hugако някой я иска да казва Peace
Момичета тук са почнали намаленията,еее готино  Laughingаз за мен си купих малко парцалки..и на Ивко също.
Довечера за първи път ще ходим на ресторант с Ивко,пу пу дано не ни мине котка път Laughing
Толо,искат ги на кирилица и не всички са така простички..има и някой типично немски ...

# 151
  • в гората
  ooooh! не мога да ви прочетаааа  Crossing Arms, спрете се малко за да наваксам  Praynig.

Ето една снимчица от моя акробат, а аз отивам да четааа...

И ако може някой, който знае новите пароли да ми ги метне на лични  Praynig Hug.

Ха - ха, Деска супер бърза си благодаря Hug.

# 152
  • София
Коте, намерих перфектната играчка за Венци!
Кърпа с десет различни етикета:

Предназначени са освен за стандартна употреба на хавлиените изделия, за стимулиране на мускулната памет на детето, тъй като съдържат етикети и апликации от 15 различни материала.

http://smehurko.com/catalog/index.php?cPath=35_110

Те хората са видели, че децата си падат по етикети и са го измислили! Joy

Малеее, m@m@, наистина акробат!

Айде и аз сега като Тифани-Мишел да се похваля с тривиалните си покупки:

http://www.autumnsphere.com/pazar.jpg

# 153
  • София
Малеее, Алхимиче, баницата ми е любимата храна, потекоха ми лигите! Crazy

Момичета
, според вас това има ли смисъл:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5632

Хаха, толо, мерси! Laughing
има, има..
На мен много ми я похвалиха и аз съм решила с нея да сме навън... имала си капаче и била идеална
А за вкъщи ще сме с Авент-ските, че имам вече 6 от тях /от всеки комплект контейнерчета по 2  ooooh!/ - имайте предвид, обаче че Гея беше казала че с тях е по-трудно, отколкото с другите, защото са вдлъбнати

А за кърпата с етикети - плагиатствам веднага Wink

мама, бях те питала искаш ли микро-среща да си направим като с взимаме тениските? Simple Smile Ако ти твоята ще си я вземаш от "носителката" за "Надежда"

# 154
Ако може и на мен парола на л.с.

Ние си купихме столче за хранене на Чико - снимки после!

Мама,страхотен акробат!

Атмосферче,ами кърпичката що я няма сред покупките  newsm78 И на мен много ми хареса!

# 155
  • София
Йойо не е чак такъв фен на етикетите като Венци... Пък и семейният бюджет ще ме санкционира... Confused Embarassed

# 156
  • в гората

мама, бях те питала искаш ли микро-среща да си направим като с взимаме тениските? Simple Smile Ако ти твоята ще си я вземаш от "носителката" за "Надежда"

Joy ти хубаво,че ми казваш щото вие така бързо пишете, че аз до онази тема дето я пропуснах заради липсата на нет май скоро няма да се добера  Blush.Ами тя идеята е добра, но аз съвсем ги забравих тениските  ooooh!, кога ще ги раздават?Ти откъде ще си ги вземеш?Охх отивам и там да чета, че трябва да тичам да си храня кучето....

П.С. Леле съвсем съм изперкала  ooooh!, Надежда - имаш предвид квартала ли?Ти там ли си?Аз съм от там по принцип  Mr. Green.И ако е така там ще си ги взема, че ми е най-близо.

# 157
Е, започнахме захранването Crazy! И блудкавата оризова каша май много й хареса или  беше толкова гладна, че услужливо си отваряше устичката! Дано да нямаме проблеми и скоро да заменим едно хранене че с това кърмене... #Crazy По колко каша или пюренце давате на хранене като е изцяло заместено?

# 158
  • sofia
ne sum chela ,samo kazvam zdraveite.Moiata teoria za Tiffani e sushtata kato na povecheto ot vas.Golemi ste mashinopiski ei,ne moga da vi smogna da vi izcheta,che niamam NET i sum pri nashite ,ta kato doida i sviat mi se izviva ot chetene .Chestito na vsichki praznuvashti i praznuvali.

# 159
 Коте, същата работа с карфиола + картоф на Сънвал  Sick Смърдии... И аз като Толо сипах в купичка и стоплих, ама то не се трае. Детенце 2 поредни дни го мъчих, ама и то си има вкус все пак. Резултатът е, че на мама манджите още по-вървежни станаха  Mr. Green

Червеношийка, минахме на летния вариант преди 2 седмици някъде и на Дара й е доста интересно. Ама и на мен ми е по-криво някак си. Една такава дълга става количката и си мисля, че това е защото съм я обърнала с лице към мен, ако е с гръбче става много по-компактна. Ианче има пълно легнало положение, което много ми допада (само дето като е така все едно бутам лимузина и отдалеч вземам завоите Crazy). Ама да ти кажа свиква се доста бързо, а и е доста лека - като гледам другите колички в парковете чак жал ми става за колежките с тия бицепси  ooooh!

# 160
Ха-ха и аз това си мислех- че много дълга изглежда количката. И аз съм я обърнала към мен. Днес след като толкова си играх да я сглобя така , накрая не ми хареа много, но вече не ми се занимаваше да връщам обратно другия кош и излязохме така, но пък на Криско май му харесва. А пълното легнало на мен ми изглежда малко с главата надолу  Confused и все ми се струва, че бебето може да се изсули отт там, та повдигнах леко облегалката (то май става на около 30 градуса).

# 161
  • София
Може ли и на мен паролките на лични.
Явно вкуса си идва от карфиола  Sick

# 162
И аз искам паролка на ЛС.
На мъжо днес съм му подписала градски отпуск. Изкъпах едното чаве и го строих в хоризонтално положение, сега ще къпя другото, а после ще дойде Часът на мама. Mr. Green Дано поне се върне докъм 00 часа, че да го видя преди да се трупясам, днес се видяхме само за около половин час. Sad

# 163
ееее сватя няма ли и на мен да пратиш някоя друга парола Wink
айде и аз да си кажа как да се нареда и аз в личните данни че ме няма нали съм от късната реколта.
ЗА СРЕЩАТА другата седмица викам в южния да я направим ама с резервация за кръчмата,някой дето се разхожда там по често може да я направи пък и там се събираме повечче и някои мързеланки дето не идват на народня ще ги видим Hugняма да ги посочвам те си знаят Whistlingкажете си думата и ако сте ЗА да хуква някоя мама да резервира една масичка на дебела сенчица за вторник например Wink

# 164
  • Sofia
Ееееее, Доре, жива да си! Егати въодушевлението ще настане!  Joy hahaha Ще се чуди от кой етикет да почне! Само жалко, че няма да успея за морето да я осигуря, ама като се върнем задължително ще му взема! То, детето, за едно нещо се бори - за ЕТИКЕТИ! Joy

Миленче,честито ви столче! Много манджички да излапате в него! Hug

Галчеее, как сте? Цял ден ви мисля. Дано всичко е минало леко и скоро да сте забравили! Praynig Hug

М@м@, егати акробата имате! Страшен е! #Crazy А ти очи на гърба имаш ли си? Щото ще трябват май... Hug

Общи условия

Активация на акаунт