Отговори
# 135
  • София
Ако дадете направо линк към някой онлайн магазин, ще е супер!

# 136
Деси, коя е другата тема?
Цвете съм. Laughing
Грешката е моя, темата е за седмокласниците, ама там може и да не пишеш, само няколко пъти е писала. Peace

# 137
hetera, така е - ехографа се заплаща. Ние платихме 30 лв. Иначе по здравна каса минава самият преглед с опипване както ти казваш (или палпация по медицински) и рентгенова снимка. Но не е препоръчително да се облъчва толкова малко бебе с рентген и затова повечето хора си плащат за ехограф. Друг е въпроса, че като е по-удачно да се види с ехограф трябва този преглед да мине по здравна каса, а не рентгена, ама ........умните глави така са го измислили. А и нали все пак докторята трябва да печелят  Laughing .

Мартеничка
, имам въпросче към теб. Ти нали беше с количка Чико. Сложи ли летния вариант вече и как се чувства Дарето в нея? Аз до сега се мъчих като грешен дявол да сглобя лятната и сега като я сложих нещо не ме кефи много.... newsm78 Може би не съм свикнала да я гледам така, но все ми се струва по-тясна в горната част и май ще си постоим със зимната докато се побира Крисенце в нея.

За Т и Ч аз съм една от тези дето проявиха съжаление. Но то това си е болест това и трябва да се лекува доколкото е възможно. Сериозно, нормален човек не може да се вживява до такава степен в лъжите си, дори да го прави за развлечение. Боя в случая няма да оправи нещата! Жалко, но има много хора дето не са в ред напоследък и голяма част от тях си ходят свободно по улиците. аа
Аз искам да сменим паролата и на албума, моля ви, атмосферче, ти така и си се заела - сменяй и пращай на лични новата.

# 138
Хахаха,много сме забавни,как сме се насъбрали при декемврийките да им гледаме реакциите,а те..нищо.

Joy  Joy  Joy

Същото си помислих...Ама всъщност близка неблизка преди броени дни им се е хвалила,че докторът й казал,че пак може да започне бебеправенето! Rolling Eyes

Доре,образцово поднасяне на информацията-тип "протокол от разследването"... Laughing

Коте,на същото пюре-същата реакция първия ден,но аз не го бях стоплила...нали дадох само 2-3 лъжички.На следващия ден хубаво го стоплих на водна баня и то стана по течно и по-добре се прие...т.е. изяде го!

# 139
Влизам аз ей така да видя какво става с мойто майчинство и каква изненада,ГОСПОД е българин newsm44всичко ми е преведено за май и юни.сега ще ви черпя аз исках на закуска да ви нахраня ама ще е следобедна,че ками по ранобудна е от мен Hug
ей заради такива работи дето правя милото от 75кила(като се запознахме )сега е 104 Mr. Greenайде дами няма да се слабеее
Сватя тенкю за съветите,ша та послушам.
даримка,дозаторчетата са акто кутийки и си слагаш във всяко по отделно точно толкова сухо мляко,колкото ще ти трябва за едно папане.те са удобни за разходките по цял ден Peaceмен сега не ми трябват ама ако не си купя нещо поне 1 път на ден се чувствам прецакана Laughing

# 140
  • София
Малеее, Алхимиче, баницата ми е любимата храна, потекоха ми лигите! Crazy

Момичета
, според вас това има ли смисъл:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5632

Хаха, толо, мерси! Laughing

# 141
Сферичке,моето скромно мнение е,че това е поредната изгъзица... Joy Значи ще мазотиш да пресипваш пюрето от бурканчето в контейнерчето или кашата от купичката,в която я бъркаш...ще стане мазало.. newsm78

# 142
autumnsphere  Joy  Joy  Joy Ако има как да иде до магазина за пюре и се напълни сама щастието ще е безгранично  hahaha

# 143
  • София
Мисълта ми е, че като му я тикнеш в устата, изстискваш и той не се омазва.... Или съм идеалист? Laughing

Смених паролата на албумчето.

# 144
  • София

Да ви питам сега коя от вас е захранила с карфиол вече и с нещо различно от ХИП. Че днес на Венци реших да му дам пюренце на Хип с карфиол и картоф и детето, горкото, за пръв път имаше позиви за повръщане като голям човек Sad Нали знаете, като ви е гадно от храна как точите врат и аха да повърнете. Е, същото беше! #Crazy Милото, толкова ми стана смешно и жално  Tired
И сега искам да му дам карфиол, защото го има навсякъде в смес от зеленчуци, ама се чудя какво пюре да взема. А това на Хип наистина е ОТВРАТИТЕЛНО!!! И на вкус и на мирис. За майките опитали пюрето на Сампер от картоф - 1000 пъти по-гадно е!!! Sick

Коте същата история само където Алекс му се пригади няколко пъти и наистина повърна.След известно време му дадох на Хип различни зеленчуци(там също има карфиол) .Не му е от най-любимите, но го яде.И наистина някои пюрета са освен  много гъсти, а и лепкави(Семпер) .От тях повече няма да купувам  Naughty

# 145
  • Sofia
Хахахахахха, Дорееее, момчетата разменят лиги, ние с теб - мисли!  Joy hahaha
Точно същия въпрос щях да задам, ама си отговорих сама. Според мен не е много удачно още, защото азкато му давам на Венци пюре загребвам по половин лъжичка. А тази ще пуска откъм горния край и ще се пълни цялата. Съответно Венци ще изплюва поне половината количество и ще става мазало Simple Smile

А аз нямам превод  Crossing Arms #2gunfire #2gunfire

Силве, аз май няма да пробвам пак. Запратих го вече в коша. То и на мен ми се догади, като го опитах Simple Smile

# 146
  • София
Коте Joy

Намерих я за 5 лв. същата на вашта фирма Фарлин!

http://smehurko.com/catalog/product_info.php?products_id=1388

# 147
Лелееее,малеее, малеее.... сега разбрах за Тифани!  ooooh!  УЖАС! Аз съм толкова доверчива и вярвам на всичко на  100 %  Confused ! Загубих и ума и дума!

Аз още съм на старата тема, довечера ще я прочета и ще ви пиша!  Hug

# 148
Атмосферче, ще се омазва и с тази лъжица. Те отначало не са си изградили навика да гълтат като голям човек и избутват с езичето пюрето навън, защото правят движението като при сучене. Дано ме разбра.

Ние сме с тези лъжици, аз съм доволна, но гледам и вашите са много хубави. То поне в днешно време има голям избор, стига пари да има.

# 149
Привет, привет! Grinning
Ама се скъсвате да пишете и все едва-едва наваксвам с четенето. Ние и днес с Яна мерихме улиците. Бяхме и на консултация, резултатът е 6400(повишение 400) и 64(тук не съм съгласна с лекарката, мери я със сгънати крака почти).

Не мога да взема отношение по въпроса Тифани-Шерил. Мисля, че има много болни, отчаяни и самотни хора, които си нямат приятели и си измислят нови самоличности, за да се чувстват значими.
Доре, дай една парола за файла с личните, а ако може- добави ме и мен.

Планирам и аз да се включа в захранващите майки, ама другата седмица, чакам да станем на 5 месеца. Ееееех, как лети времето.
За Чилингира - гледката е уникална, ама не е за бебета. А и в ресторанта има яки чалгии.
Но няма време вече, накрая ще останем с планирането, все пак е отпускарски сезон.
Ние във вторник или сряда заминаваме за 20-тина дни във Варна.  newsm44 Нямам търпение вече, изчаках си чакането за тази почивка.

Инче, честито ново бебе в семейството!
Червеношийка,  cheers, за твое здраве на патерица!
Лукресиана, да си жива и здрава!
Честито и на всички месечинки и месечинковци!

Лъжици съм си купила на Авент 2 комплекта за начало, като прояде пюрета, ще видим дали това й е най-удобно, а ако не е - просто ще сменя. Сега, слава богу, има всичко поне.

Мами, как сте за вторник за един Народен театър пак?

Общи условия

Активация на акаунт