Отговори
# 45
  • София
А може би наистина не е в ред? И е малко шизо?... Shocked

# 46
Добро утро, детективки!

Ламтурниче  smile3501

Честит имен ден на Юлия /Лукресиана/ и на всички носещи това име!

Ние вече сме на долното ниво на кошарата, че напоследък Плами прави опити за летене ........ сега се търкаля там и не може да разбере каква е тази преграда между мен и нея  hahaha

Хайде до после, че мама трябва да зарежда млекоцентралите ....

# 47
Добро утро Hug

Ламтурник,ти си инспектор Дюдю,признавам те...
Все се надявах съмненията ни да са безпочвени,ама гледай какво се оказа..То бива развинтено въображение,ама чак толкова..Леле,чак се чувствам глупавичка,че й повярвах и че чак ЛС си пращахме ooooh!
Гея,честита ти християнка,миличка Hug .Вчера съвсем забравих да ти честитя покрай клюките за Т. Извинявам се HugИ аз може и да ставам нахална и се извинявам,че нахлувам в личното ти пространство,но все искам да те питам какво става с мъжа ти...Тогава много мъчно ми стана и все се моля да се оправи човека...затова и все те питам,ама ти не си длъжна да ми отговаряш...
Съгласна съм с Дорето,че и Шерил трябва да е санкционирана...
Ками,Ками..пак ме пренесе в страната на мечтите с твоята картинка....
Мечи,радвам се ,че без да искам предизвиках нахлуването на хубави спомени у тебе Mr. Green Hug

# 48
А може би наистина не е в ред? И е малко шизо?... Shocked

ЧОВЕК, КОЙТО ИМА ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ И ИСКА  ДА ПРИВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕ Laughing
МОЖЕ ДА Е НЯКОЯ ВЪРЛА ФЕНКА НА ДЪРЗОСТ И КРАСОТА Mr. Green

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЮЛИЯ И НА ВС ДРУГИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 09:24 от kamelllia19

# 49
Ламтурниче,признавам те!Класата ти е ненадмината!  newsm20 Как успя да я изровиш тази тема? Сега вече 100 % съм сигурна,че Тифани и Шерил са едно и също лице със силна клинично изявена шизофрения! То бива въображение,но това не е същото...Момичето има сериозни личностни отклонения. А как и дали ще разберем какво е установил модератора?
Котето е права,че много важно дали съществува,но не мога да си представя какви подбуди би имал човек за толкова лъжи... ooooh!

Този хотел на яз.Въча е уникално разположен,а и в ресторанта готвят вкусно,НО...(винаги има едно "но"... Laughing)...не мисля,че е подходящ за много майки с колички.Пространството около басейна е малко,а пред хотела всъщност е паркинга и шосето,по което не става за разходки с колички,защото е натоварено.Иначе оттам започват еко-пътеки и гледката просто ти спира дъха!

# 50
Толо,за хотела си права.И аз исках да го кажа,но си помислих,че ако хареса на повечето мами,няма да се обаждам много-много... Blush

Дайте да си ходим на Здравец-а и да не му мислим много,защото от много избиране накрая ще останем на сухо...
Инче,ако ще звъниш наляво -надясно и ще правиш резервации,попитай,моля те,дали апартамента е с две отделни помещения /разделени с врата/,защото ако не е ,нашия единствен избор остават двете отделни стаи.Но ми се иска да знам предварително,защото трябва да си направим някаква сметка.. BlushбЛАГОДАРЯ!
Ох,толкова ми се иска да ви видя всичките...Нямам търпение чак! Дано нещо не осуети плановете ми Praynig

# 51
Добро утро бг-детективи  Joy

Радвам се, че истината за "Тифани" излезе наяве. Сега ако успеем да разкоснперираме и милата и дружка ще е много добре. Едно е да пълниш темите с линкове на някакви скъпарски стоки, съвсем друго е да караш хората да преживяват някаква твоя може би нереална трагедия.

В този ред на мисли, някой има ли инфо за Прити. Не си спомням кога се очакваше да роди, но май беше към кра на годината. Дано този път всичко е ок с тях.  Praynig

Момичета определете някаква дата за срещата, за да мога да кажа дали ще имам възможност да дойдем. Поне да не се надявам излишно и после да се окаже, че няма да се видим. Ние все още не сме планирали почивката ни, но като цяло говорихме да я направим края на Август -нач. на Септември.
Но с толкова много хора трудно ще изберем дата, която да е удобна за всички. Така че важно е да се съберат повече хора,а пък ако някои не успеем ще се пробваме за следващата среща.

Сега погледнах, че след включването на модератора, Тифани повече не се е вясвала във форума, т.е. не е писала нищо.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 09:56 от ^desika^

# 52
Ааа това и аз искам да го знам..Значи поне поне според мен май ще е най-удобно /и заради Десика,и заради чужбинските мами,и заради Карбо/ срещата да е някъде към 20-25 август..Нали така? Ако греша-казвайте,защото смятам да пусна анкета с потенциалните дати...

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 09:33 от foxy81

# 53
  • Пловдив
Добро утро

Значи Тифанитуууууу ни е пързалял/а.

Ламптурниче бравос за откритието  Peace

# 54
# 55
  • София
Прити я засякох в някоя отчетна... Добре е! Simple Smile

# 56
Хамелионче,отврат това с коментарите! Sick Дано не си ги изчела докрай!Ейй,изроди гадни,скотове... Sick Ще ме прощавате,ама ги мразя тези насилници неистово...

Много сме обаче късопаметни.. hahaha Пак напълнихме темата с имената на "заподозряната",а уж щяхме да си мълчим!

Деси06,какви химични съединения превеждаш от немски? Малко здравословно любопитство.. Laughing А вие сте явно късметлии с две места в детски градини.Доколкото знам в Германия е изключително трудно да се доредиш до такова място.

Ако не ме лъже паметта,Прити е при октомврийките.

Миме,ама вярно ме сърбят вече ръцете! Blush

# 57
Толо,ами тя заподозряната вече е разконспирирана.Защо да не я одумваме? Mr. Green

# 58
Ами защото нали щяхме да провокираме новото й аз в лицето на Шерил... Laughing

# 59
Аз все си мисля, че е добре да информираме модератор за нашите съмнения и ако се окаже, че двете хихита са едно лице да блокират ип-то.

Общи условия

Активация на акаунт