Отговори
# 30
Ама сте големи писателки - пропуснах 1-2 дни и ето че цяла тема за четене имам. Отворих един Notepad  и почвам подред Simple Smile

nаiema - имаш си компанийка за биричката Simple Smile страхотни снимки Simple Smile

Фокси мила - дано се успиват юнаците, а ако мислиш че кашата ги засища не виждам проблем да продължаваш така. ние си спинкаме по цяла вечер от може би 2 месеца. Последното хранене е към 20:30-21:00 и след това чак сутринта към 08:00-08:30. Поне за сега много ми харесва така понеже имам време да наваксам с домакинските задължения вечерта, за да може на другия ден да си миткаме по улиците спокойно Simple Smile Друг е въпроса че не лягам по-рано от 01:00 Simple Smile ама аз съм си виновна Simple Smile За това пък от 2 седмици си спинкам при тати в спалнята, а двете кокони са си саминки в детската. Усилвам бебефона, а ако случайно му паднат батериите каката е инструктирана да вика. За сега не са ме будили - дано да продължава така.
Снимката на Гошко и Наско е страхотна - много пухкавички изглеждат и направо ми иде да ги нагушам и двамата Simple Smile

Колкото до заспиването сами - и двете съм оставяла да си поплакват по малко в кошарката - до ден днешен каката си ляга и заспива сама. Малката по същия начин за сега - само майка ми докато си бяха тук я поразглези с гушкане малко, но в момента го преодоляваме. Това не значи че я оставям да се дере с часове и не си я гушкам - напротив - през деня се гушкаме и играем, но трябва да знае че щом е в кошарката и се изгасят лампите е време за сън. Пускам музикалната играчка над кошарката (започват да се въртят разни рибки по стената и тавана) и за около 10-на минутки е заспала дълбоко без да реве -  пу-пу да не дарпам дявола за опашката.

4-тото зъбче ни озорва доста - постоянно гризим и доста изнервена милата, но се надявам скоро да прореже, че да си отдъхне милата. Честито на всички озъбилите се бебороци.

ТОни - честито ви християнче

alximika за шарката не вярвам че имат имунитет до годинката понеже позната роди месец след мен и бебока бе6е на по-малко от 2 месеца като се зарази от батко си (Варицела). С каката я изкарахме много леко - почти няма белези вече, а и с малко пъпки.

За пюретата - не мисля че Ганчев са отровни Simple Smile Каката храних с Ганчев в България и Гербер в щатите - не сме имали проблеми. Не знам, но сега с малката имам възможност да правя пресни пюрета и съм давала до сега само веднъж купешко. Приготвям си на 2 дни в къщи зеленчуковите, а и има голямо ранзообразие в момента от пресни плодове и зеленчуци - мисля че така ще продължим докато я запиша на детска кухня. Купих си вече и бурканчета Simple Smile много сладурски, поръчах и да ми направят надписи с името Simple Smile Най вероятно Август ще започнем кухнята - а до тогава на домашно приготвени вкусоти.

cutesmallcat честита ти племенничка - да ви е жива и здрава и много да ви радва, а на мама - бързо възстановяване.
Продължавам с четенето ...

# 31
Ето ви и отговора на мистерията Т., малко трудно го открих, ама си заслужаваше ровенето и е отговор от модератор, макар и в друга тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377002.165
Лека нощ от мен! Laughing

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 01:29 от Жълтият Ламтурник

# 32
Ейййй, догонване нямате! Тамън почна последната страничка и тя се появила още една. И затова сега ме сърби езика, ама .... Да съм чела и  писала навреме.

Фоксуно, на този хотел, на който си се снимала, предди години милото за първи път ме представи на приятелите си... Развълнувах се като тти видях снимките. А и  на стената сме се снимали и ние.

Честити празници на всички, най-хубави пожелания   bouquet

Много съжалявам, че късно прочетох за срещата и не можах да се организирам вчера, ава не съм се отказала, някой ден и за ще се класирам. А дотогава може пак да заповядате в Южния, много ми е домъчняло вече...

Благодаря на всички, които ми отговориха за юздичката, ще събера смелост, още малко ми трябва  Rolling Eyes

Опитвам се да си представя как е възможно детето ти да заспива към 21 часа и да се буди в 8:30!!!!!!!!!! Ама не мога, прекалено хубаво е, завиждаааааааааааааааам  Hug А и кака 4-то зъбче  #Crazy Леле, Хамелеонче, какъв въздух диша това дете, с какво го храните  Joy Да е жива и здрава, все такава безпроблемна и послушна  Hug

Забравила съм да споделя - една приятелка доста години не можеше да забременее, много операции, извънматочна, неуспешни опити ин-витро и т.н. В крайна сметка забременя ин-витро и роди момченце преди 2 години почти. Тогава е имало доста яйцеклетки, оплодили са се няколко и са замразили. Тази година решиха да пробват пак - размразиха, те преживяха и най-важното е, че тя забременя! Аз толкова и се радвам, медицината е толкова напред вече... Реших да споделя с вас, защото е нещо хебаво, а и си мисля - двете деца реално са от "една реколта" яйцеклетки, т.е. са нещо  като разнояйчни близнаци  newsm78 Интересно...

Айде лека, стига съм ви занимавала с глупости   bouquet

P.S. не  мога да се въздържа - Ламтурниче, страшна си  smile3501! Мисля, че можем да вдигнем ветото в темата? Да си съскаме на воля, че то това а нищо те прилича  #Cussing out

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 01:45 от Mecholana

# 33
.... хахаха - и аз много обичам кашите и плодовите пюрета, но сега каката ще е с предимство за останалото от беба Simple Smile

Червеношийка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен с малко закъснение - да си жива и здрава, много щастие, късмети и любов ти пожелавам.

Мартеничка - напълно те одкрепям за метода на привикване към самостоятелен сън. И ние като теб пускаме да пее играчката на тъмно и за отрицателно време сме откъртили (разбира се докато не започне да се заглежда детенце това не помага Simple Smile ) - ето такава е нашата http://www.tableandhome.com/prodimages/79948.jpg Разликата при нас е, че не подпирам с нищо понеже много се въртим.

Ламтурник наистина в нет-а има най-различни хора. Точно заради такива се принудих да махна онлайн албумите на децата - единствено тук пускам снимки, които след няколко дни изтривам. Преди няколко месеца получих странни коментари на някой от акаунтите в Webshots. Не им обърнах внимание - на следващата сутрин албума на каката беше препълнен с отвратителни педофилски коментари - не говоря за един-два, а за над 50. Бях бясна - само да ми беше насреща долния болен мозък който ги беше писал бих го одрала - пък после да си го излежа. Веднага изтрих всички снимки и го "нахраних" но това не променя нещата... не искам да се връщам понеже се изнервих само като се сетих сега... Много трябва да се внимава - има всякакви хора, някой безобидни, някой със задни мисли... пазете дечицата, себе си и семействата си от такива болни мозъци.

Даримка и аз не слагам сол в картофеното пюре.

# 34
Eee Жълтият Ламтурник разбули тайната покрай Тифани най накрая.Аз като прочетох за съмненията ви и страх ме хвана.То момичето си е с по развинтена фантазия,но има и по сериозни случаи.Мъжа ми е май е прав.Той хич не обича такива интернет изяви,дори се сърди че качвам снимки на бебока ни в Fasebook,ама аз си качвам.Той изобщо не знае че някой път пускам и тук снимки,ако разбере ще има  argue

Иначе ние си хапваме пюренце всеки ден,вече заместихме едно хранене.Все още не е ял плодово пюре,че педито препоръча към 6тия месец,за да не свикне със сладко и после нямал да иска зеленчуково,но аз днес му взех от круша и утре ще пробваме да видим какъв ще е резултата.
Честити месечинки на всички бебоци празнуващи днес newsm67

# 35
В крайна сметка къде ще се събираме за срещата??? - току що попитах тати и е навит - ко да ма прай, като съм такава усилна пущина Joy

# 36
Не смогвам да ви прочета!
Затова само се записвам засега Simple Smile

# 37
Цитат
Много съжалявам, че късно прочетох за срещата и не можах да се организирам вчера, ава не съм се отказала, някой ден и за ще се класирам. А дотогава може пак да заповядате в Южния, много ми е домъчняло вече...

Mecholana ние живеем до Южния и  там ми е най удобно за ежедневните разходки.Ние се прибираме след малко повече от две седмици.Ако искаш ми пусни на лични тел. да ти се обадя за разходка.

# 38
  • София
Сферичке, ако се чудиш защо някаква с бебе в ръце те зяпа на спирката на Спортната палата - аз бях. Ако не се чудиш значи съм се припознала и съм оглеждала други хора:) Всъщност заради клипчетата Любов и отмъщение познах Румен, Йо Йо беше с гръб и затова хич не бях сигурна, но после го видях и него, ама вече бяхме тръгнали с колата, иначе щях да те заприказвам. Нищо, следващия път (ако все пак сте били вие ).
Айде лека и от мен!

WOW, ние бяхме! Като ви видях си казах, че сте на същата възраст като Йойо! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Даже ми направи впечатление бабата как се опитва да си общува с бебето през прозореца...

# 39
Eй, добро утро на всички!!!      bouquet
Да ни е честита пак новата темичка! И никакви тъжни февруарки да няма  love001  От мин. седмица съм си записала час за зъболекар и днес дойде денят. Отиваме заедно със Сияна и дано да не ме изложи и да е кротка Praynig Стискайте палци! Честото на всички с повод днес     bouquet  !!!!
Ей,Жълтият Ламтурник наистина мн болни мозъци с богато въображение, може би промито от мн гледане на сапунени сериали Joy Joy
Коте, аз пуснах линка към говорещите кърмачета, радвам се че си се посмяла...на мен не ми остана време да я дочета Crazy
И Бон Апети! Flutter Whistling

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 08:04 от kamelllia19

# 40
Добро утро и от нас,аз мистерията Т не съм я засичала но явно е било за добро.
за срещата аз досега не съм писала коментар защото незнам дали ще мога да дойда защото все още не сме решили твърдо ще ходим ли на почивка или не и затова се въздържам,но определете място и дата твърдо и аз ще съобщя дали моя милост ще дойде да се види с вас и сладките ви бебоци. Heart Eyes

А сега ще пия едно кафенце и после започвам санитарен полуден,колкото и да не ми се ще защото времето при нас е супер,но ако започна веднага чистенето може и да ми остане време за разходчица с дъщеричките ми.

Ей Писче гледам Ачко много се е разхубавил бе ,ех тоз младеж колкото повече расте все по хубав става.

# 41
Жълтият Ламтурник newsm20

# 42
  • София
 smile3521 smile3501 newsm10

Ламтурник=Инчхаааай!

Обаче мисля, че и Шерил трябва да бъде санкционирана, особено ако шокира другите с истории за починали близнаци... Малко ми е странно двете да пазаруват от един магазин и то този:

http://www.jcrew.com/AST/Browse/CrewCutBrowse/Girl_Shop_By_Categ … R~16842/16842.jsp

http://www.jcrew.com/AST/Browse/CrewCutBrowse/Girl_Shop_By_Categ … R~16489/16489.jsp

Shocked Shocked Shocked

1) http://www.jcrew.com/AST/Browse/CrewCutBrowse/ShopForGirls/Girls … R~12001/12001.jsp  2) http://www.jcrew.com/AST/Browse/CrewCutBrowse/ShopForGirls/Girls … R~96735/96735.jsp
3) http://www.jcrew.com/AST/Browse/CrewCutBrowse/ShopForGirls/Girls … R~13373/13373.jsp
4) http://www.jcrew.com/AST/Browse/CrewCutBrowse/ShopForGirls/Girls … R~13275/13275.jsp

# 43
A добро утро !
 Ейййй аз пък изобщо не се бях усъмнила в това Тифанито  ooooh! много съм найвна значи  Tired. Просто често й прескачах постовете като започнеше много да се хвали с цифровите покупки, или да показва колко е нерешителна и не може да избере за собственото си дете рокли или играчки. Не ме е дразнело или да завиждам, просто й се чудех и подминавах. Ама да се усъмня че е нереална.....нъцки.
 Ааааа Софи убавец е детето , само се чудя на кой се е метнал, май за щастие на тате че той повече има визия , така че свата е хубав да знаеш. Дано да е оправен  и умен като мама си тогава  hahaha
 Алекс как е изниха ли зъбчетата дето май хрема и докараха?
И аз със закъснение да честитя на Червеношиика, и само да вметна, че и аз бях впечатлена от отличното състояние на млекоцентралите. Евала да даде господ на всяка млада мама подобна визия Simple Smile
  Честито християнче и на Гея , Мила найстина е красавица и май ти е одрала кожата.
Честито и за племениците на Деси и Котето   bouquet
 Сега да ви пусна една снимка как християнче Криско и все още езичниче Ачо убиват няколко дъждовни часа  Joy

# 44
Обаче мисля, че и Шерил трябва да бъде санкционирана, особено ако шокира другите с истории за починали близнаци...
Мерси,момичета, просто малко предчувствие и малко късмет! Embarassed Sunglasses
Вече помолих да проверят и Черил. Освен магазините в една от темите тя пише, че наскоро е била на гости на приятелката си в Маями  Wink, където са ходили на плаж. Ако помните и при нас писа, че ще ходи на гости на Тифани.

Общи условия

Активация на акаунт