nаiema - имаш си компанийка за биричката

Фокси мила - дано се успиват юнаците, а ако мислиш че кашата ги засища не виждам проблем да продължаваш така. ние си спинкаме по цяла вечер от може би 2 месеца. Последното хранене е към 20:30-21:00 и след това чак сутринта към 08:00-08:30. Поне за сега много ми харесва така понеже имам време да наваксам с домакинските задължения вечерта, за да може на другия ден да си миткаме по улиците спокойно

Снимката на Гошко и Наско е страхотна - много пухкавички изглеждат и направо ми иде да ги нагушам и двамата

Колкото до заспиването сами - и двете съм оставяла да си поплакват по малко в кошарката - до ден днешен каката си ляга и заспива сама. Малката по същия начин за сега - само майка ми докато си бяха тук я поразглези с гушкане малко, но в момента го преодоляваме. Това не значи че я оставям да се дере с часове и не си я гушкам - напротив - през деня се гушкаме и играем, но трябва да знае че щом е в кошарката и се изгасят лампите е време за сън. Пускам музикалната играчка над кошарката (започват да се въртят разни рибки по стената и тавана) и за около 10-на минутки е заспала дълбоко без да реве - пу-пу да не дарпам дявола за опашката.
4-тото зъбче ни озорва доста - постоянно гризим и доста изнервена милата, но се надявам скоро да прореже, че да си отдъхне милата. Честито на всички озъбилите се бебороци.
ТОни - честито ви християнче
alximika за шарката не вярвам че имат имунитет до годинката понеже позната роди месец след мен и бебока бе6е на по-малко от 2 месеца като се зарази от батко си (Варицела). С каката я изкарахме много леко - почти няма белези вече, а и с малко пъпки.
За пюретата - не мисля че Ганчев са отровни

cutesmallcat честита ти племенничка - да ви е жива и здрава и много да ви радва, а на мама - бързо възстановяване.
Продължавам с четенето ...