Отговори
# 60
Добро утро!

GALL78, стискам палци!И много положителна енергия!Ще чакаме новини когато успееш да се включиш.

Лаптурниче,браво!Разбули мистерията!

За приспиването - Белослава заспива сама.Гледам вечерното хранене да бъде направо в кошарата и тя пиеки си млякото заспива.Е случва се и татко и да я приспива с песен и дундуркайки я.Понякога когато е по-крива я слагам в количката и возейки я заспива и се местим в кошарата.Спим на нощна лампа,защото на мен ми е по-удобно вечер като се пробудя да я погледна.

За хотела - нямам претенции.По принцип обаче май х-л "Здравец" ще ни е по-удобен.За датите на нас ни са удобни през седмицата,защото тогава мъжо по може да отсътва.А иначе почива само неделя следобед.Но когато му казах за срещата каза,че няма проблем ще дойдем.Така че довечера ще обсъдим датите и ще гласувам.Със сигурност обаче няма да е 5-6 септември,защото заради нац.празник предполагам,че ще е допълнителна лудница по пътищата.

Ками,страхотна закуска с прекрасен изглед!

Писче,много са сладки и двамата юначи на снимката!

Честито на празнуващите днес именници и на сладурите,които днес имат мини рожден ден!

Десика,Прити май октомврийче щеше да ражда  Wink

Приятни разходки!

# 61
Имам отговор за Черил- IP- адреса е същия като на Тифани. И двата акаунта са баннати, но не се знае дали не е създала и други.
Такааа, тази мистерия я разрешихме, да преминем към следващата. МИслите ли, че американците първи са стъпили на Луната? newsm78 Ще я видим тая работа. Mr. Green
Хамелионче, много гадно, наистина, ама да е само в Интернет. За съжаление, света съвсем пощуря и педофил може да е и любезния съсед, който се радва на детето ти. Много е гадно, но аз съм нащрек всеки път, когато някой се радва на децата. Confused
За датата, при нас все още не е сигурно дали ще можем да дойдем, пък и ми е малко далече. Така че решете, пък аз ще се постарая да отразим събитието. Иначе 22-23 е добре. Peace

# 62
Ами аз като ви казвам да говорите за BIG T вие не та не  Joy

# 63
Имам отговор за Черил- IP- адреса е същия като на Тифани. И двата акаунта са баннати, но не се знае дали не е създала и други.
Такааа, тази мистерия я разрешихме, да преминем към следващата. МИслите ли, че американците първи са стъпили на Луната? newsm78 Ще я видим тая работа. Mr. Green

hahaha Joy hahaha

# 64
Юле Честит имен ден

Хайде да ги видим тези американци  Laughing Стъпили били на луната , хайде де  Twisted Evil РАЗСЛЕДВАНЕ  Naughty

# 65
Инче,а не може ли да се обадим в хотел "Здравец" ,да обясним ,че ще ни трябват вероятно около 20-ина стаи,да ни кажат за периода 21-23 август дали имат свободни и оттам като дадат координати ,всеки си преценява и изпраща капаро по сметката на хотела за резервация.Защото иначе голямо назландисване пада.Така.който е сигурен,че иска и ще дойде ще си резервира веднага.Който изчаква поради някаква причина ще се включи по-късно,ако все още са останали свободни стаи.А и друг начин да се съберат пари за капаро няма,а не върви организатора да се ангажира с такава сума.

Ей,тази Шерил сега сигурно място не може да си намери... Joy...и се чуууди откъде й е дошло!Голям мерак да е жена на американец или поне на французин...Да видим сега какво ще измисли!

# 66
Жълтият Ламтурник награждаваме ви с почетния орден на Бг-Мамма Инспектор Дюдю

newsm20 newsm20 newsm20

# 67
# 68

Юле, да ти е живо и здраво името- то да те краси и ти него!
Мерси, искам да благодаря на мама и татко, които ме създадоха толкова умничка (и скромна!), на всички вас, специално на Деси(която драсна клечката), на мъжо, който гледаше децата, докато аз ровех из интернет и на опцията "виж публикациите..." в този форум! Simple Smile

# 69
Хелоу!! Благодаря за поздравите. Аз не знаех, че имам имен ден Embarassed Ама сега вече знам и си имаме баба = ще празнуваме навън довечера Mr. Green
 За Тифани ми е жал. Мисля, че има някаква лична драма зад тези измислици. Вероятно си няма дечица и по този начин поне за малко става една от нас. Вълнува се за раждането с нас и изживява радостта ни... Не знам. Със сигурност не е съвсем в ред момичето.
 И аз съм всеки ден на "Балкона" , но рядко имам какво да пиша, обаче винаги има какво да чета.
 Благодаря Ви Hug

# 70
  • София
и квооо? Отпадна ни целия замисъл  Tired  Joy

Ламтурник, евала ашколсун  Joy

Отиваме на Витоша, ако някой има мерак /днес съм на търска вълна  newsm78/ ще сме на Дендрариума Simple Smile

# 71
  • Варна

не мога да си представя какви подбуди би имал човек за толкова лъжи... ooooh!
избива комплекси девойката......
Честит имен ден на Юлито. Много късмет и поводи за усмивки

# 72
Днес правим 5 месеца newsm44

По темата за Тифчето,леле,още не мога да повярвам!Браво момичета за острият нюх.Обче ми стана интересно КАКВО Е НАКАРАЛО МОДЕРАТОРА ДА Я ПРОВЕРИ ТОГАВА/на 9 март,когато й отправи предупреждение/???
Ние отлитаме по задачи,лек и весел ден Heart Eyes

# 73
Ехей, направо ме разбихте, Ламтурниче  newsm20 страшна си  Joy Егати, голяма простотия е това, и аз явно съм от наивните  Embarassed
Юли, Честит Имен Ден, да ти е живо и здраво името, много семейни радости и късмет  Peace
Относно срещата - ако е края на август мисля че ще успеем да се класираме, защото по това време ще сме 2 седмици в Стара Загора, така че Пв ни е супер близо  Peace

# 74
Дарима,ами доколкото аз прочетох тя е писала в друга тема за чужбински мами и още след "раждането" една от тях нещо се е усъмнила,но незнам какво е породило съмненията й.Може би тя е информирала модератор...

Общи условия

Активация на акаунт