Отговори
# 165
Коте,благодаря!Взехме това моделче на Чико.Мисля,че вие вие бяхте с по-скъпия модел.Много ми хареса и той,ама много парички.Пък и това е по-компактно,а ние сме в гарсониера и нямаме много място вътре.

Мислех по-късно да го купим,ама пусто гузна съвест днес,че падна дребната,че отскочих до долу в Пикадили и го взех.Онова,което си бях харесала ми се стори много кичозно  Laughing

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 22:10 от naiema

# 166
  • Пловдив
Момичета много са ви хубави столчетата.Честито!

Наема,колко парички е вашето

Не е лошо да пишете и цени,за да можем да се ориентираме ние-не купилите столчета

# 167
Елфи,170 лв. струва.Честно да си кажа на мен ми е скъпо,но леля и и даде преди време 500 лв.за подарък та затова си го позволихме.Другото моделче беше 260 лв.

# 168
  • Пловдив
Скъпичко е,да,но е много джиджино и функционално.Материята на седалката е като мушама,нали.Така ще го поддържаш много лесно

# 169
Гледам говорите за столчета за хранене...моля,предложете ми най-най евтиния вариант,защото честно казано не сме гледали изобщо за столчета...Даже ако има мами,които имат по-големи дечица и случайно им е останало столче за хвърляне,може да ни го  продадете Blush Свеки иска да купуваме проходилки,които да ползваме и като столчета.Само че тя не мисли,че трябва седнала на земята да ги храня тия деца и ако проходилките имаха спирачки щеше да е още по-добре ooooh!Тя,милата мисли как да съчетаем 8 в 1 ми се струва..и  е права,но за някои неща просто няма начин...за съжаление..

# 170
  • Пловдив
Фокси,гледах във Вис Виталис-най-евтиното е 70 лв.Другите са от 130 до 300 лв.

Ще ходя и в Чиполино и ще ти кажа как е там

Алтернатива на столчето за хранене е седалка,която се закрепя за масата.Заема доста по-малко място и не се чудиш после какво да го правиш.Незнам дали се сещате за какво говоря?Ако намеря снимка,ще пусна

# 171
Ми множко ни е..дано не ни помислите за някакви скръндзи,ама ако беше само столчето за хранене..бял кахър..
Видях сега едни в нета по 36лв.Най-вероятно не са първа прелест,но поне са евтини...
http://www.bebence.com/index.php?main_page=product_info&cPat … c501a2ed32a674767
Какво ще кажете?

# 172
Това е 45 лв.

Фокси,сега видях че са еднакви.Ебати разликата в цените  Twisted Evil

# 173
  • Пловдив
naiema,от къде е това столче?

# 174
Найема,аз точно за това столче дадох линк и в сайта пише 36лв newsm78 Трябва да видя къде ги продават тия столчета...

Ще взема да проверя и в Продавалника каква е хавата...

# 175
  • Пловдив
ето това е столчето,което се захваща за масата http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=266578&cat=5

# 176
В Хиполенда - между другото столчето е сладурско,с удобна леснопочистваща се и широка седалка.Също така е и компактно.Аз бих си го купила.Разходи се до Пикадили и ще го видиш Фокси.Имате в Пловдив Пикадили,нали?

# 177
  • София
Елфи това столче няма да стане за сега, защото главичките няма да са им подпрени.Може би като пораснат още.

# 178
Здравейте мами   bouquet
Едно въпросче за мамите, които са по-напред в захранването - Колко пъти в седмицата давате месно пюре на бебоците си? Аз и давам на моята беборанка 2 пъти и се чудя дали е ок  newsm78

С тая Тифани голям екшън се заформи, ама честно много луди се навъдиха, то по улиците, в нета... Crazy

Аз днес реших да се поглезя. Използвам намалението, че баткото е на бабин дом и реших да отида на маникюр. Минахме с бебка да вземем тати от работа, връчих му я официално да се разхождат и аз отидох. По едно време цъфнаха, щото нещо притъмняло, аз бях почти готова и като се качихме в колата, като зафуча една буря, като залетяха едни клони  #Crazy Седяхме в колата половин час пред блока, не можехме да слезнем от нея. За малко да ми излезе през носа. А сега милото мие чинии, понеже мама е лакирана  Flutter Утре смятаме да изпратим и малката при другата баба и ние с милото да отидем на плаж малко, че вече не издържам. Дано да е хубаво времето  Praynig
Ох и ние трябва да взимаме столче за хранене, ама аз още се ослушвам дали някой няма да се излъже да и подари  Mr. Green Моята алтернатива за сега е коша за кола, там я храня принцесата.
Лека и поспалива от мен Hug

Ааа, и някой може ли да ми прати и на мен новите пароли, плийз.

# 179
В Хиполенда - между другото столчето е сладурско,с удобна леснопочистваща се и широка седалка.Също така е и компактно.Аз бих си го купила.Разходи се до Пикадили и ще го видиш Фокси.Имате в Пловдив Пикадили,нали?

Имаме си даже две Пикадили-та.Едното е на 10 минути път от нас...Мерси за информацията Hug
Може ли и на мен паролката Praynig

Общи условия

Активация на акаунт