Отговори
# 225
Какво може да ми кажете за брашното което се добавя в млякото? Това говори ли ви нещо?
За оризово брашно ли става въпрос или за нещо друго?
Де да знаех и аз  newsm78 става въпрос за нещото което се слага в АМ за да стане по засищащо. Едно време на кака Зори на тая възраст вечер и давах мляко с бисквита ама сега нали са други времена...
Май точно за оризовото брашно става въпрос - но да е за бебета.Ако не откриеш вземи оризова безглутенова,немлечна каша и слагай по една лъжичка във вечерното мляко.Засища повече.Препоръчва се и за деца с рефлукс и такива,които повръщат.Поне така съм чела.Аз вечер давам по-малко каша преди млякото или слагам малко от нея вътре в АМ.

# 226
  • София
Ей тази съм си харесала аз:

http://www.njpartners-bg.com/
БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША LACTANA® С ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ОРИЗ
след 4-тия месец

Характеристики:
• Пълнозърнестият ориз е преработен така, че да бъде лесносмилаем за кърмачета и малки деца след 4-тия месец. Поради използването на пълнозърнест ориз, хранителните свойства на зърното са запазени до голяма степен. Прилага се само като част от разнообразен хранителен режим!
• Скорбялата е разградена по начин, който позволява на кърмачетата да я усвояват по-лесно.
• Направена от биологичен пълнозърнест ориз.
• Не съдържа глутен.
• Не съдържа добавена захар.
• Не съдържа добавени аромати, оцветители и консерванти*.
• Не съдържа мляко.
• Не съдържа генно модифицирани организми (GMO), благодарение на биологичния произход.
• Приготвя се лесно, защото няма нужда от преваряване.
• Може да се употребява по няколко начина в зависимост от възрастта и предпочитанията на Вашето дете:
- като вкусна  каша;
- като добавка към зеленчуково пюре.

Има и с банан!

# 227
Доста поизчетох за захранването и сега в главата ми е пълна каша  ooooh!
Но ми хареса една схема и реших да я следвам-първи месец от захранването се въвеждат зеленчуци; втори-каши и плодове; трети месо.

Друг е въпроса че гивизето щеше да се захрани вчера с шоколадов бонбон. За една секунда се разсеях и той си грабна от кутията  Mr. Green

# 228
Сферичке и аз тая безмлечна оризова каша си харесах ама после си взех на Хипп тая :

Обаче си мисля че това не е за в шише с биберон  ще ми запушва дупката Confused

# 229
Сферичке и аз тая безмлечна оризова каша си харесах ама после си взех на Хипп тая :

Обаче си мисля че това не е за в шише с биберон  ще ми запушва дупката Confused
Ползвам биберони Авент с 3 дупки и като сложа малко каша в млякото нямам проблем.Сега се сетих,че и Нук имат биберони с по-широка дупка.

# 230
Да, да, да, искам и аз да слагам каша, бисквити или каквото и да е вечер! Като Фокси! И направо остатъка ще го дояждам... Ще се разорииииииииммм! Tada

Абе да ти кажа май им действа по-засищащо кашата,дори и по толкова малък грамаж и си спят много по-спокойно почти без да се будят,за разлика от преди.А иначе тая бананова каша с бисквити на Ганчев е просто върха..Каквото остане аз го дояждам с голям кеф Mr. Green
Ние взехме каши на Ганчев и на Хип...Сега ползваме Ганчев,а след това идва ред на Хип-а Mr. Green

Аз давам кашата с лъжичка,както пюретата...
Децата още не са се събудили..това е добър знак.Последно ядоха в 20.00ч.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 01:03 от foxy81

# 231
Да не би за бишкоти Плазмон да става дума:

http://adria2001-bg.com/index.php?m=320&category=196&pc= … 86;ти 'Биберон'&lang=1
Слагат се в шишето с мляко, разтварят се напълно, за да засища повече. newsm78
На мен най-вкусни ми бяха кашите на Хумана. Каквото останеше след Калина го дояждах с кеф, ама рядко оставаше нещо, явно и на нея и харесваха.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 01:11 от Жълтият Ламтурник

# 232
  • София
И аз да се отчета - 67 см и 7500 гр е бебка вече. Вече съм сигурна, че има атопичен дерматит:( , но докторката не се трогва. Обриви и грапави участъци има на бузата, на гърдите и на раменете. Не минават изобщо. Сега ще трябва пак с кортикостероиди да мажа, но щяли пак да се появяват и никой не можел точно да каже от какво се провокират. Както досега давах само пюре от картоф и сок от ябълка, морков и череша, така изведнъж минаваме на сериозни неща - да пробвам различни зеленукови пюрета, а през ден и с месо. А за следобедна закуска - каша с добавен плод или нишестено кремче. Въобще става сложно. Питах дали няма да се алергизира от нещо и не трябва ли по-кротко да го даваме, но педиатърката е категорична. Аз ентусиазирно и дадох пюре на Хип с картоф и морков - едвам изяде 5-6 лъжици с отвращение. Ама и то беше страшно гъсто, та може и заради това да е.
Ми това е от нас. Лека нощ!

# 233
Момичета сега гледах столчета за хранене  Grinning харесах си това  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1032
Чико и пег перего много ми харесват ама нещо не ми се изръсва с толкова пари  Confused
Ама сега забелязах , че на тях пише ,че са за над 6 месеца а ние сме на 5  newsm78 Не че съм почнала захранването ама скоро ще почваме и ние  Party пък и ме зарибихте с тези столчета

Моля и аз за паролка за албумчето и данните  Praynig

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 01:37 от wondertedy7

# 234
  • София
Момичета, чета, чета и се чудя да се плаша ли да се смея ли.Аз съм я пропуснала тази Тифани ама нали от скоро съм сред вас и то добре, че ви има Hug,че ако не бяхте вие до сега да бях спряла да кърмя и да бях си захранила зверчето с пържоли и кюфтета(по съвети на близки).
Аз скоро не съм ви показвала малката, а пък знаели човек може да и излезне късмета с толкова красиви младежи.

И срам не срам една с мама на мойто село.(да съблазним никой момък и аз къде се бутам между шамарите)

Извинявайте, че ви затрупах със снимки ама това ще ми е май за дълго време напред(от срам)
И да продължавам да следя темата за столчетата.
Хайде лека нощ от мен а и да помоля за паролите ако може БЛАГОДАРЯ предварително.

# 235
Здравейте и от нас пак по никое време,но сме 7 часа назад и обикновено вечер имам повече време Wink

Доре браво!Добре че си им разяснила на декемврийките,въпреки че не изглежда да са много впечатлени,а мен тази история направо ме разби Crazy Crazy Crazy Дано да няма повече включване от такива психо.
За пюретата и аз не давам месни,мисля от 6ти или даже 7 ми месец да ги почна не знам защо,но ми се иска да изчакам.Само да ви питам жълтък от кога може да се дава?
Ние се прибираме след две седмици и вече нямам търпение и само броя дните.Ние за национална среща няма да се класираме,че ще ходим на други места,а се прибираме само за 3 седмици,но една софийска среща с удоволствие Naughty
Ако може и на мен паролите  Hug

# 236
Ама момичета сега седя тук и още си мисля за тая Тифани и какво ми просветна! Ами защо си мислим че е жена,може да е мъж! Като се замисли човек коя жена(та била тя и без деца) ще причини такова нещо на бременни момичета с историите за изгубени бебета.Само някой мъж психар седи зад всичко това,дето няма майчини чувства.До този извод стигнах аз Naughty
Абе много ми се иска да го хванат този който и да е и да го линчуват #2gunfire,ама едва ли.
Айде лека нощ,че много ми се развинти фантазията

# 237

Добро утро
! Hug Вчера при зъболекаря вс мина мн спокойно, детото стоя в количката и си вири краката, нямаше ревове и лиготии. Направи ми зъбчето, че дори си записах час за август пак,за един мини кариес Mr. Green
naiema, мн кофти това с падането на малката. Радвам се, че е добре и честито и столче Flutter
алхимика , благодаря за баничката и аз така вита обичам да я правя. ЕЙ, страшен тоя баш алхимик с тез обучения в коритото Joy

maraia01 отностно тая Тифани, аз си мисля, че постигна целта си да е център на вниманието. Дори и разкрита все за нея си говорим hahaha Не ми се вярва да е мъж, аз си мисля за някоя пубертетка с хормонален дисбаланс или откачалка някаква.
Далеч съм от мисълта, че тя ще се откаже да си фантазира във форума. Айде от тях  може да не може да влиза, ама малко интернет зали има. Щом още на същият ден след като са я предупредили прави нов акаунт и измисля нови фантастики....скоро пак ще има включване #Crazy
Ама момичета сега седя тук и още си мисля за тая Тифани и какво ми просветна! Ами защо си мислим че е жена,може да е мъж! Като се замисли човек коя жена(та била тя и без деца) ще причини такова нещо на бременни момичета с историите за изгубени бебета.Само някой мъж психар седи зад всичко това,дето няма майчини чувства.До този извод стигнах аз Naughty
Абе много ми се иска да го хванат този който и да е и да го линчуват #2gunfire,ама едва ли.
Айде лека нощ,че много ми се развинти фантазията

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 07:30 от kamelllia19

# 238

Добро утрооооооо...  Hug

Марина7711, пу,пу, голяма хубавица си имаш! А тази мадамската снимка на Габи, където се е хванала за бузката направо ме разтопи - готви я от сега за фотомодел.  Heart Eyes

След толкова много приказки за столчета и особено след снимките на Найема реших - днес отиваме за столче. Аз нали ви заправях, че се влюбих от пръв поглед в това на Чико, точно като на Белослава. Само дето не знам кака ще я сколасаме, че днес имаме 100 ангажимента: 3 срещи, гости на дядо (става на 77 г.  Mr. Green) и като за капак - довечера съм на театър с Блатечки  Heart Eyes Обаче кумата ме предаде и сега си хартисах с един билет на супер място... Трябва спешно да си намеря женска компания за довечера (театрите на Блатечки на са мъже и за жени със слаби сърца Joy). Ех, че не ми е по-голяма щерката (разбирайте 18-20г. не по-рано), че да си отидем по женски ...  Wink

# 239
Да почерпим за нашата пета месечинка:

Мерси на Теди за снощните пожелания!  bouquet
Ужасен вятър тука. Като го видя вече този по БТВ да казва: "Днес отново най-приятно ще бъде по морето." ми иде да го наплюя. Sick Уж спрях Калина, за да ходи на плаж, пък то нито веднъж не можахме да я заведем.
За Тифани и аз мисля, че е жена. Доста отбира от гледане на деца и от чужбински закони, ама кой знае колко е обикаляла из Форума. И като цяло е доброжелателна и има доста свободно време. Мисля, че втори път няма да рискува с някой от чужбинските подфоруми- колкото и да разбира, явно там по-лесно я ловят, но и аз мисля, че скоро пак ще си намери нова отчетна.
Толо, открих идеалната торта, с която бих могла да те поздравя за РД, за жалост късно  Cry Wink  :

Наистина е много сладка Габи! Пу-пу!

Общи условия

Активация на акаунт