става въпрос за нещото което се слага в АМ за да стане по засищащо. Едно време на кака Зори на тая възраст вечер и давах мляко с бисквита ама сега нали са други времена...
става въпрос за нещото което се слага в АМ за да стане по засищащо. Едно време на кака Зори на тая възраст вечер и давах мляко с бисквита ама сега нали са други времена...

харесах си това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1032
Не че съм почнала захранването ама скоро ще почваме и ние
пък и ме зарибихте с тези столчета
,че ако не бяхте вие до сега да бях спряла да кърмя и да бях си захранила зверчето с пържоли и кюфтета(по съвети на близки).
Дано да няма повече включване от такива психо.

,ама едва ли.

Не ми се вярва да е мъж, аз си мисля за някоя пубертетка с хормонален дисбаланс или откачалка някаква.

,ама едва ли.
Обаче кумата ме предаде и сега си хартисах с един билет на супер място... Трябва спешно да си намеря женска компания за довечера (театрите на Блатечки на са мъже и за жени със слаби сърца
). Ех, че не ми е по-голяма щерката (разбирайте 18-20г. не по-рано), че да си отидем по женски ... 

Уж спрях Калина, за да ходи на плаж, пък то нито веднъж не можахме да я заведем.
:Препоръчани теми