Отговори
# 270
mama_pettty  Hug Hug Hug за паролката.
Момичета аз после ще се включа,защото имам гости Hug

# 271
Здравейте маминки,
честит имен ден на всички именници! Да ви е живо и здраво името и много късмет да ви носи!
Честита месечинка на порасналите ни бебоци Hug
Гея много гадно, дано по-бързо мине Hug
За столчетата ние взехме миналата седмица на Кенгуру-Snoopy. Някой пита май вчера за него ама не успях да се включа. Аз съм доволна от него, а и на Криси му харесва. Има 2 табли отгоре, едната е за ядене и се маха, та там му нареждам 5-6 играчки, той взима една играе си и я хвърля и взима следващата, и така докато не изхвърли всички. Това ми спечелва малко свободно време Laughing По-късно ще кача снимки от обедното ни хранене, че не съм го снимала още в него Heart Eyes
За тифанито направо не ми се вярва и направо настръхвам като си представя що за хора бродят из форумите, ама няма как да ги спрем Confused
Това е засега от нас, много Hug
PS Може ли и на мен паролката Hug

# 272
  • окр Пазарджик
Моля някоѝ да ми прати user i pass за албума.

Благодаря за пожеланията.

Гея аз преди малко ритнах едно незатворено чекмедже на бебешкото легло и подскачах като идиот от болка , представям си какво изпитваш , дано не те боли много  и да ти мине бързо  Hug

# 273

Заповядайте!

Коте, стигнах до твоят пост с карфиола - не му се притеснявай, защото този на Хипп наистина е много гаден. Ралица не яде карфиол, а също я бях пробвала и с броколи /нямаше такова мръщене/. Веднъж даже и предложих едно смесено пюре /с малко карфиол/, но пак ми беше отказано и аз вече не я мъча да яде като не харесва.

# 274
  • София
Гея дано ти мине по-бързи и да не те боли толкова. Hug

Честит имен ден на Маринчетата.  bouquet
Явно никой не е запознат с даването на плодовите пюрета или не сте ме забелязали, но почнах да му го давам следобяд вместо едното хранене и ще ги редувам с кашата, която още не съм почнала, но купила на Хип оризова и мисля да пробвам тази на Лактана, че ние сме на това АМ и сме доволни.
За столчето на мен ми хареса Чико Поли 2в1, но ми е скъпо и ще минем с другото от 170лв.

Мисля, че Мартеничка го беше купила, а и щом  по-малко място заема супер. PeaceНо ще съобщя като го купим надявам се в неделя.
Утре отиваме на пикник.Карбо вие горе-долу къде бяхте на Витоша и бещше ли хубаво?

# 275
Лара, на мен педиатърката ми каза, че плодовото се дава между храненията и не замества едно такова.
Четох някъде из форума, че някои майки правят шейк от адаптирано мляко смесено с плодово пюре и така вече може да се брои за хранене.

Честит имен ден!Да се слави името Ви!  bouquet

# 276
  • София
mamuri и на мен педито ми каза така, ама ще станем много дундави то през 1,5 ядене.А и като му дам едно бурканче плодово пюре и издържа 3 часа.Пробвала съм и другото между храненията , но тогава после не си изяжда млякото. Thinking И затова реших да попитам вас.

# 277
Привет мами и бебета!

Честито на всички именници - да им е живо и здраво името, много щастие и успехи  Hug
Ларакрофт, аз не ти отговорих, защото не съм много наясно, но сестра ми е направила така (аз се ръководя по нейната схема на захранване) - на 23 ден е въвела на обед ябълка с морков на Хип и след това е започнала следобед да дава плодово пюре, а на обед си е продължила със зеленчуковото - дано да съм ти била от полза  Peace
Гея, сигурно много боли, дано бързо мине  Hug

Ако може и на мен да пратите новата парола  Praynig Embarassed

# 278
  • София
А момичета забравих да ви пусна това, който има бездомни кучета около него е супер.КОгато се разхождате в парка или около блока.Моята приятелка го има и като се разхождаме с количките е много добре, че има доста кучета по улиците.
http://www.oragie.com/dazer.htm
Ох днес ще ви измъча, а по колко каша се дава.Егати тъпите въпроси ама нали сме затова да си помагаме.А пък живот и здраве, когато си имаме по още едно такова дребосъче ще знаем.

И последно къде ремонтират чадъри?Виждала съм някъде в центъра, ама не помня къде точно.Счупи ми се това на количката на ABC design. Cry А много ми харесва и не ми се дават пари за друго.

# 279
ЛараКрофт, златна си. Преди няколко дни точно това си говорихме с моя мъж- че трябва ад ми купи кучегон, за да не ни нападне с беба някой помияр. Аз много обичам кучета и котки, обаче откак забременях, съм станала доста страхлива от бездомните кучета. Все имам чувството, че може нещо да се случи.
Чадъри съм виждала да ремонтират до Министерството на земеделието, на една сергия като тези за вестници.

Днес е отвратително топло и няма да излизаме. А и следобед заминаваме на вилата на хлад. Нямам търпение да тръгнем за Варна вечееее. Обаче нямам никаква идея как ще издържа без мъжа ми 10 дни.  Sad Досега никога не сме се разделяли за толкова време. А той как ще издържи без нас двете, съвсем не мога да си представя.

# 280
mamuri и на мен педито ми каза така, ама ще станем много дундави то през 1,5 ядене.А и като му дам едно бурканче плодово пюре и издържа 3 часа.Пробвала съм и другото между храненията , но тогава после не си изяжда млякото. Thinking И затова реших да попитам вас.

За пореден път се убеждавам, че децата сами ни показват кое е най- доброто за тях, а на нас ни остава да се вслушаме в майчиния си инстинкт.
Със сигурност не грешиш, хранейки го по този начин.  Peace

Гал, как сте?

# 281
ето ни у дома гарнизонка  Simple Smile Операцията мина успешно, в понеделник отиваме отново за стягане на едни конци и малко цепване и така  Confused

досега четох назад, но не смогвам да пиша по темите, че щурчето е малко стресирано и само се гушкаме  Simple Smile ноооо....ще наваксам аз  Mr. Green

# 282
Ларичка,ама аз ти отговорих снощи по нощите..Даже и нашата схема на хранене ти описах...Как да не сме те забелязали,бе,душко Hug Иначе плодовото пюре го давам от 4 месец, а от кашата давам по 50-60 гр.
Уф,Гея,кофти работа това с крака! Дано да не те боли вече толкова много Tired
Гал,звучиш добре,значи и детенце е добре...Радвам се Hug

# 283
Хайде мами бързописки в нова тема пак да се развихрим  newsm47

# 284
Ние ставаме на 5 месеца днес, та по този повод заповядайте на масата  Hug

Честито на именниците и на бебета, които порастват днес

Общи условия

Активация на акаунт