ами и ние не знаем,мислим до неделя да сме тук,но ще видим.
Днес Жорко беше с 37,5 , дано не вдига повече,че вчера с тая висока Т.Водихме го и при майката на кумата,която е неонатолог.Гърлото и гърдите са чисти и сигурно е от ваксината.Тя обаче каза,че чува физиологичен шум на сърцето.До сега не са ни го казвали и се надявам заради Т да се е чувало нещо по-различно ако е възможно изобщо от нея де.Отделно той има едно топче на вратлето от бебе,което е пораснало и тя ни каза да го заведен на хирург,че може да е някаква киста.Тия в Белгия ,колко пъти им казвах за това,но според тях нямаше проблем.Дано не е нещо сериозно.
Сега ще трябва да се поровя и за добър хирург.
Мен пък днес ми и дойде,та голям плаж ще бъде до неделя - намери кога.

Гале,да ти е живо и здраво християнчето!Сподели ,моля те ,къде го правихте кръщенето.Ние мислим през септември да го направим и събирам мнения.

По пътя за вкъщи заспа в колата,защото се измори,но като спряхме се събуди веднага и по-добре тя се беше наспала за обяд преди да тръгнем,тъкмо сега ще си ляга навреме.
Беше много готино
но иначе беше страхотно, Елза Парини беше гост и се спукахме от смях,много яко шоу прави
това е единствения недостатък,който усещам на този етап от това,че Нати спи при нас,но мисля след Коледа живот и здраве да й направим детска стая и да започна да я свиквам да спи сама,даже и обзавеждането съм избрала вече

Мамини отмени
Едно време много ходех, и сега така ми се е доденсило, че вечер си правим домашен купон с малкото и танцуваме преди да я метна в креватчето й, а мъж ми ме гледа странно 

Пиши ни за състоянието й,че ще ви мислим
Аз общо взето излизам 1-2 пъти през седмицата,но определено ми се отразява много добре,особено контенето преди това
Приспивам Натали и излизам,не ми тежи на съвеста,че я пренебрегвам,защото тя така или иначе спи,пък и през всичкото останало време съм с нея.Свеки и майка ми се справят много добре с нея,но само през деня,наближи ли 20.00ч. започва да ме търси,но им я оставям само ако имам някаква работа,а това е много рядко