Отговори
# 135
Олимпия, дано се оправи бързичко малката Джорджия. Силно стиснати палци.  Hug

# 136
Здравейте, момичета!
Ние се поизгубихме малко. Бяхме малко при мама на гости, после докато вляза в ритъм...., разходки .....и  не ми остава никакво време. Утре ще стягаме багажа  и в събота живот и здраве заминаваме на моренце. Така го чакаме това море - 2 години във Финландия и изпуснахме, миналата бяхме, но не го броя, защото едвам се движех, просто се надявам сега всичко да е наред. Praynig
Иначе сме добре - по цял ден сме на разходки с бебешката група (10-на дечица + родители) и е много приятно. Само че вече постепенно всички започват да ги пускат на ясла и започваме да се събираме само вечер.
Ето малко снимки, на който му се гледат. Последните са от Боровец. Качихме се с един лифт на хижа Ястребец и тъй като не го бяхме планирали, бяхме доста летни. На 10 градуса сме с къси памталони и сандали. Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234272&pid=13893543

Зори, Олимпия, бързо да се оправят Жорката и и Джия. Hug

Честито кръщене на Ванеска. Heart Eyes
За пишкането - направо ми се струва страшно. От 2 месеца Марти ми отказва гърнето и нямам идея как ще се учим без памперс. Имам чувство, че  все още не разбира. ooooh!
Лека вечер от нас и много целувки на всички. Hug

# 137
Олимпия ще стисна и аз едни палци Praynig Hug дано бързо да се оправи малката госпожица и да нямате проблеми
Зори надявам се и вашите проблеми да са свършили
   Честито кръщене на Ванеска.  Heart Eyes
         гледах снимките страхотни са  и децата ни вече изглеждат по големи...и фотогенични..
   малко позавидях на Пепе и  на Савина за хубавите места на които са..но надявам се някой ден да успея и аз да превзема някоя височина hahaha....
още щях да пиша ама.....

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 00:37 от radi^

# 138
  • Лондон
Олимпия, напълно разбирам притеснението ти, моето дете изкара нещо подобно за 10 дни, от които 3 не хапна нищо, точно 72 часа повръщаше при първото залче или глътка. Никой не можа да ми постави диагноза тук, но на 4 тия ден в отчаянието си й показах едно пюре, от тези, които обича най-много, и тя се нахвърли да яде, не знаех да се смея ли или да плача, понеже коремчето се беше свило и ме беше страх да яде толкова изведнъж...Както и да е, след това, което ни се случи, да ти кажа да даваш водичка колкото може и да да не се отчайваш Sad

# 139
  • София, Борово
Добро утро, Олимпия, стискам палци за Джорджи да се оправя бързо  Praynig
Има такъв вирус тук.... Племенникът ми 1 седмица беше много зле и го водеха в инфекциозна да му вливат системи за да не се обезводни..
Пепе, прекрасни снимки  а Марти е сладък, ама много сладък Heart Eyes

# 140

ХАЙДЕ ДОБРО УТРО И ОТ НАС.ИМАМ ДНЕС РОЖДЕН ДЕН, ТА ВИКАМ ОТ РАНО ДА ПОЧЕРПЯ,ЧЕ ПОСЛЕ МОЖЕ ДА НЕ УСПЕЯ Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 08:40 от Rally_and_Betty

# 141
  • Тук и там
Rally_and_Betty  - Честит рожден ден!
Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи!
Бъди много усмихната, силна и обичана, а януари да гушкаш още едно сладурче /или сладурко/ като Бети !

Олимпия, надявам се всичко при вас да е наред - пиши какво става  Praynig
Пепе, както казва Диначето вашията Марти е много, ама много сладък  Hug Невероятни красоти сте си снимали  Crazy
Космо, иска ми се на дискотечка ама... далече от всички - не само баби и дядовци, но и от старите кумонджии е мнооого сложна работата с излизането. Ще изчакам още малко Галето и ще ходим двете да ми прави компания  Mr. Green /шегичка ей  Crazy/
Хайде оставяме ви засега, защото днес сме много по-добре след ваксината и вече тичкаме - друго си е и мама да спринтира след маратонката, а не да си пие спокойно кафенцето докато се разхождат в парка Laughing

# 142

Rally_and_Betty , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЯАСТИЕ И ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ТОПЛИНА В СМЕЙСТВОТО, ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ ДНИ, НЕЗАБРАВИМИ ДЕТСКИ ИГРИ! НЕКА ПРЕЗ ЯНУАРИ ПОЛУЧИШ НАЙ-МИЛИЯ, УСМИХНАТ, ЗДРАВ И КРАСИВ ПОДАРЪК
!! Hug

Олипмия, как сте? Драсни някой ред, когато е удобно, че ни е притеснено. Моята мома сега ме подритна и каза, че праща сили на Джорджи да се оправя бързичко и на теб - да не тъжиш Hug

Пепееее, Марти е бонбон от класа, пу пу! Много сте мили, напълнихте ми душата!

Мами, вие си се шегувате, ама аз съвсем серизоно смятам да си ходя по дискотечки със сина и щерката, някак си не ми се одъртява духом, пък дано не ги срам от мен;) много  hahaha Мъжо  ми оня ден развиваше теории, че той щял да си почива през това време, ама не е познал Simple Smile Нали някой ще трябва да ме пази от ухажори  Joy

Лек ден от нас и много усмивки!

# 143
  • Sofia
Здравейте! Ние свикнахме вече с новата обстановка и вече спят слава богу спокойно.  Praynig
Обаче нещо нанагорно взе да ми идва "почивката". Дойдох тук с идеята как баща ми ще ми помага за децата и аз ще си почина малко поне. А той не стига, че не ми помага, ми ми тръсна и неговото дете, което е на 4 год. А мъжа ми си е в София и ще дойде чак в понеделник. И сега съм по цял ден сама с три деца.  ooooh! Лудвам направо... Ма иначе съм на "почивка".  Joy

# 144
  • София
здравейте.

Рали,честит празник - да си жива и здрава!

Олимпия
,стискам палци!

И ние сме зле като Джия ,но и с разтройство. CryВчера беше кошмарен ден!Започна още през нощта с ужасен сън - оставих Жоро в количката на една поляна пред свеки и се качих до тях ,изведнъж заваня адски и изтичак да взема Жоро.Нямаше го в количката,лежеше в една локва покрит с вода целия,развиках се вдигнах го на ръце,не дишаше,беше лилав,със затворени очи......събудих  разтреперена.Сутринта реших да не ходим на плаж,макар че нямаше Т.Отидохме на една площадка ,той подремна час  и реших да го нахраня.Отказа ми,но с упорство успях да го нахраня с половината поне.След 30 мин. както уж играеше дойде ,гушна се при мен и започна да помънква,след малко повърна огромно количество на фонтани.Аз бях омазана от косата до чехлите,той също.След малко пак същото.Обадих се на мъжът ми да дойде да ни вземе.Гушнах Жорко на една пейка,а той бял като платно,отпуснат и леден.Моето щуро момче,което за 2 мин. не мога да го накарам да се спре,седеше неподвижно .Пред очите ми непрекъснато картината от съня ,как го държа в ръце отшуснат и недишащ.Не спирах да плача,умирах от страх.Прибрахме се и пак повърна,започна и разтройство - 5-6 пъти за час.Ядене никакво,течбности също отказваше.Успя да дремне 2 часа и после беше малко по-добре.Пийна водичка и спря повръщането,но не и дрискането.Заведохме го до спешното,беше ме много страх да не ни вземат там,че само ужаси чета за тази болница.Прецениха,че ще ни пуснат щом не е повръщал вече 3 часа,но казаха ако и днес е така да отидем.
Днес за сега не е повръщал,но дриска.Много ме е страх,дано се оправи без да влизаме.Ако днес е добре,утре мисля да си ходим в София.

Днес имаме и годишнина - 10 г.  сме заедно с моето момче и дано още много щастливи мигове ни очакват.

# 145
Рали, честит рожден ден! Бъди много щастлива майка на две /може и повече/ прекрасни деца!

Зори, честита кръгла годишнина! Бъдете още много години лудо влюбени като тийнейджъри и се обичайте силно като в красив романтичен филм!

Олимпия, Зори, дано дечицата се оправят още днес! Praynig
Зори, направо ме разтрепери с твоя пост. Представям си колко си се уплашила. И тоя отвратителен сън... Ама нали знаеш лошите сънища са предвестник на нещо хубаво.

# 146
  • София, Борово
Рали, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава, щастлива и благословена! Лека бременност и прекрасно пухкаво бебе около термин!

Зори, честита годишнина! 10 години са серизона работа, дай Боже да сте все така щастливи и да не спирате никога да се обичате.
Бързо оздравяване на Жорката! Зори, заведето го до някоя болница да не се обзезводни... недей да чакаш.
Олимпиа, надявам се Жорджи да е по-добре вече Hug
Поли, ще ни взимате и нас Hug

# 147
  • Тук и там
Зори, кви са тия страхотии при вас #Crazy
Оправяйте се много бързо Praynig Дръж ни в течение какво става с Жорката, че всички си го мислим  Rolling Eyes
...И честита ви годишнина - да се обичате и уважавате с половинката все повече с годините   bouquet

# 148
  • София
благодаря ви! Hug

Диди,ние го водихме още снощи и ни дадоха лекарства,прегледаха го,просто се надявам да не стигаме до оставане в болницата.

Днес не е повръщал,но дриска много.Хапна обаче 3 пъти и пие вода,което е добре.
Кофтито е ,че и на кумувете бебенцето на 8м. се разболя сега и то повръща милото и сме такава картинка. ooooh!
Голяма годишнина ще изкараме.

# 149
 Момичета, да стиснем палци за малката Джорджиа. В Токуда са от снощи, с диагноза остър пиелонефрит:(( Малката е на системи, което не мога да си представя какъв ужас за милото детенце и за майка му е................ Дано по-бързо се оправя и да излизат от там Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 10:47 от KikiNiki

Общи условия

Активация на акаунт