Отговори
# 150
  • София, Борово
Милата Джроджи Hug
С пожелания за много бързо справяне с болестта Praynig Олимпиа, кураж мила! Hug

Лично аз обаче не разбирам връзката на повръщането с пиелонефрит...

# 151
Ох, голям кошмар! Милото детенце. Дано бързо се оправи и да не я боли!
Олимпия, не ми се мисли какъв ужас изживяваш. Ако имаш нужда от нещо, само кажи.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 21:23 от Margy

# 152
Момичета ,здравейте,
Стискам палци за всички болнички да се оправят бързо.
Милите,не стига че е топло ами и да им е лошо - много кофти.Аз самата бях болна тези дни /от климатика на работата/,и знам какво е.
Честити празници на всички ви.
Аз да почерпя че утре имаме имен ден по католическия календар -Вяра ,Надежда и Любов.
И Любчо и дядо му ще празнуват.
Е не че не празнуваме и по православния - абе купон да има.
ВЕсела вечер и бързо оздравяване на дечицата.

# 153

Rally_and_Betty , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЯАСТИЕ И ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ТОПЛИНА В СEMEЙСТВОТО!
Зори  честита годишнина ! с пожелание за още дълги години щастлив семеен живот!  bouquet
     Praynig Praynig Praynig ЗА Джорджи и Жорко бързо да се оправят за да спрат притесненията на своите майки Hug
desi.a честит празник и на вас....
    утре ще ви пусна малко снимки и клипове да видите моето гардже...... baby_neutral
Савина голям купон при вас, голямо нещо hahaha

# 154
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЛИ! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!!!
ЗОРИ, ЧЕСТИТА КРЪГЛА ГОДИШНИНА!ОЩЕ ПОНЕ 5 ТАКИВА ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!

Стискам и аз палци за малката Джия! Дано бързичко да минава всичко и скоро с мама да са си здрави вкъщи! А какво представлява пилонефритът? Нещо свързано с бъбреците ли?
Зори, много е гаден този летен вирус! Обикновено бързо минава, дано и с Жори да стане така! А и този сън... Scream Но е вярно това, че лошите сънища означават нещо хубаво. Дай боже лошото да си остане в сънищата, а Жори бързо да влезе в старата си форма!

Момичета, специално за повръщането горещо ви препоръчвам един хомеопатичен препарат- Вомитус Хийл. Продава се под формата на свещички и капки. При нас и познатите ни, на които се е наложило да го използват, винаги е действал безотказно. И не на последно място е безвреден.

# 155
http://vbox7.com/play:f25f3770- едно ръмжащо.....
http://vbox7.com/play:e83bd9bf
http://vbox7.com/play:61f8fd7f- като си нямаме люлка и това свърши работа
        и да споделя и аз нещо за повръщането,когато на моята приятелка децата повръщаха..доктора беше казал да им дава подсладена вода..за да неутрализира гаденето и да не губят течности така...не знам до колко е ефикасно..

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 00:25 от radi^

# 156
Стискам палци,Джия и Жори да се оправят бързо,на Жори му пожелавам да му се разминат всякакви болници и да си е същия палавник,а на Джия по-скоро да излиза от болницата и да забравят притесненията  Hug Hug Hug
За повръщането и аз ще похваля Вомитус хил,хомеопатично е и е много ефикасно,знам го от много майки,а аз съм го давала веднъж/на капки/,а за подсладената вода-тя се дава да не се обезводни детето  Peace
Ето малко снимки от нас,че много отдавна не съм пускала http://www.facebook.com/album.php?aid=2875&id=10000007561309 … d=100000075613094
Ради,сега ще разгледам клипчетата ти  Simple Smile
Зори,честита годишнина!
Моята кръсница вчера ми се оплака,че нейното дете,е лепнало вируса и е било на системи/докато изтече системата,не са лежали в болница/   Confused

# 157
Момичета забравих да ви се похваля,че на есен с песен ще съм студентка  newsm44 newsm44 newsm44
Вчера излезе първо класиране и съм приета,много се радвам.

# 158
cosmopolitan - едно голямо ЧЕСТИТО!
 надявам се днес вече болничките малчугани да са по добре и майките им да са по спокойни...

ставам нахална но ето вии и малко снимки...http://picasaweb.google.com/Ogi.Stoqn/Ogi#
бяхме на гости в братовчед ми и аз се възползвах от двора им за декор

# 159
  • Тук и там
Привет от нас   bouquet
radi^ - браво на малкия сладур от клипчетата - личи си, че си те слушка   newsm10 А градината на братовчед ти е разкошна   newsm53 Някои ден се надявам и аз да имам такава, защото засега сме доста далече от целта  smile3506
Космо, честито ти приемане и живот и здраве наесен с песен newsm10 Сега остава да кажеш и какво ще учиш  newsm47
Ние втори ден сме с разтройство, иначе сме весели, игриви и палави, но... и идея си нямам от какво е това. Водичка пием, нямаме някакви отклонения в поведение - обаче естествено преди моренцето трябваше да стане напечено. Дано да се пооправим тези дни  newsm17
Някой да има новини от Олимпия ? Зори, как са при вас нещата ?

# 160
Здравейте и от нас  Grinning
Само дасе разпишем ,че много отдавна не сме се включвали  Blush
На всички болни дечица бързо оздравяване,на студентите честито Wink

# 161
Леле, сега влизам и настръхах...не е честно. Как може толкова малка душичка с пиелонефрит, стискам палци бързо да се оправя Джорджи и силна прегръдка за Олимпия Hug

Зори, а вие по-добре ли сте, дано се оправяте скоростно!

# 162
  • София, Борово
Привет на всички  bouquet
Някой чувал ли се е с Олимпия? Някакви новини за Джорджия?
Зори, надявам се Жорко да е добре вече Hug

# 163
  Ох,милата Олимпия, хич не й е лесно в момента...
  Джорджи все още не е добре...
  За капак на всичко Коко и братовчед му са в инфекциозна болница с ентеровирус...

Ужас направо..

Да се помолим по- бързо да се оправят милите дечица, че не ми се мисли какво преживява майка им...

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Олимпия, с теб сме! Вярвам, че скоро всичко ще се оправи!

# 164
  • София
милата Джия,дано се оправя бързо! PraynigСтискам палци и за Коки!

Жорко и той милият още не е добре и утре пак ще го водим на лекар.При него се започна с Т във Вторник,в четвъртък започна голямо повръщане,а вечерта и дрискане.От тогава не е спирал да дриска.Единият ден ака 12 пъти за 6 часа.Днес тъкмо мислех,че е по-добре,защото ака само 6 пъти и той повърна 2 пъти преди да заспи и отказа ядене. SadДоста е отслабнал,крачетата му са като щеки.

Космо,честито - да имаш прекрасни студентски години и успешно взети изпити!

Общи условия

Активация на акаунт