Отговори
# 210
   Да драсна някой ред преди малката да се е събудила.

Космополитън, честито студентство. Ще се справиш. Сигурна съм.

Диана, Поли, ще гледам да се отчитам все по-често. Мислех си, че темичката ни е замряла след чата, а там аз не мога да смогна. То и времето сега е хубаво, а Лили в къщи не седи (освен, когато спи), та затова зачезнах. А сега имам и стимул да следя темата. Не искам да изпусна вълнуващите мигове, за които споделяте сега с вторите бебоци.

Дианче, радвам се за добрите новини около бебка.

Поли, съжалявам за всички неволи, които преживяваш сега, но важното е точицата да е добре. А курбана и аз не знам как се прави, но дано другите споделят.

Зори, ще стискаме палци да се разминете с болницата.    fingerscrossed

Цвети, прекрасни новини.    Hug

# 211
Зори стискаме палцииииииии Praynig дано се разминете и Жори да се събуди добре.
Благодаря на всички ви още веднъж...

# 212
  • BG
Привет,и аз май се поизгубих като Тинчето Heart Eyes

отдавна не съм писала,но ви чета редовно.Виждам,че доста болни дечица има,но са май вече към оздравяване.И ние от два дена нещо сме сополиви и май нещо й е сменеен гласа и понакашля леко,но утре ще я заведем на лекар.Докторката по телефона каза,че може да е алергично нещо ,но аз не мисля така.Дано се разминем леко този път.
Зори,дано вече сте добре и вярвам,че няма да стигате до болница.
Диана,много се радвам,че нещата при теб са само добри.
Космополитън честито приемане и на теб и успешно взимане на изпитите!
Цвети,браво-щом няма място за притеснение е добре.
Тинче много хубави сте на снимките. Hug
Виви,супер сте на снимката.Как е сега с двамцата сладури вкъщи?

Ние също бяхме малко на море,но аз си изкарах последните няколко дни сама на плажа Laughing
Но малката хич не е за плаж-то голямо търкаляне и ядене на пясък падна.Очите й се напълниха с пясък-ужас.
Наистина много добре си починах.Скоро пак ще прескочим за ден-два,а другия месец заминаваме 10 дена на почивка в чужбина.Естествено с децата-само пътуването малко ме притеснява за Дара,но се надявам да ми не всичко благополучно.
Ето малко снимки и от нас,на който му се разглежда.

Толкова за сега от мен Hug

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 15:51 от ღVivi_anღ

# 213
   Пак се включвам. Върнахме се от педиатърката. Лили похъркваше днес и прокашля един - два пъти, та за мое успокоение я заведохме да я видят. Изписа ни спрей за уста и още един за нос. Отделно ще пие и витамин С два пъти на ден. Дано всичко да е ОК, защото още не сме направили последния Пентаксим. Успокои ме, че може да се направи до 1г. и 8м., но предпочитам да ми се махне от главата и да не мисля за ваксини.

Виви Ан, много хубави снимки. Малката вече не е бебе, а истинска малка дама. На снимките ми се видя, че много си приличат с кака си.

Ставам, че чувам как Лили пищи отвън. Ще ида да отменя баща й.

П.П. И един въпрос - давате ли корнфлейкс и какъв? Съжалявам, ако е коментирано преди това.    Blush

# 214
  • около Варна
Благодаря на всички ви за милите думи Hug

Цвети, радвам се че няма нищо сериозно при Дари.

Ангелче пиши как е Жорката, размина ли се болницата.

Виви Ан много са ти сладки и двете принцеси

Поли, за курбана и аз не съм много запозната, в църквата трябва да питаш, някой правят еднократен за здраве, а пък други си нарочват някой голям църковен празник и всяка година правят курбан, ама подробности не знам.

Отивам да къпя Ева, че сега се прибра и след нея става пътека пясък ooooh!

# 215
  • София
Вивиан,прекрасни госпожици имаш,много са красиви!

Тинче,дано не се разболее Лили! Praynig

Жорко е добре ,не е акал за сега повече ,хапна си добре и след малко ще го слагам да спинка.Надявам се,това да е края на гадната болест,че ни изпи силичките на всички.

# 216
Добро утро!
Зори много хубави новини-много се радвам за вас,че инфекциозна болница направо е ooooh!
Дано сега и Олимпия се включи с добри новини.
Тинче надявам се и вие да сте добре и повече да няма болни дечица Praynig
Аз имам един въпрос (сигурно е разискван,но ще съм ви благодарна за отговорите)-има ли и други дечица,които все още сутрин и вечер да са само на мляко?
Хайде хубав ден на всички от нас  bouquet

# 217
Здравейте, момичета  Hug
От снощи сме си у дома (в сестра ми).
Много е трудно да си с две деца на диета, особено когато на всяка крачка предлагат изкушения...Синът ми се събужда с крясък "Искам истинско ядене, не искам вече бисквитииииииииии"  Sad
Бебка е слабо комарче след боледуването - падна на 8420г/80см  Cry
Възстановяваме се още, ще пие антибиотик 17дена, двойната инфекция й срина имунната система...
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА И МИЛИТЕ ДУМИ  Hug

# 218
  • София
Да оздравявате бързо и пак да правят бели малчуганите   newsm10

# 219
  • около Варна
Олимпия, ей тази новина чаках Grinning Радвам се, че сте си у дома, дано бързо се възстановяват малките душички и да забравите за всякакви болести, че много ви дойде накуп.

# 220
Зори, много се радвам за добрите новини. Дано да му се е разминало вече на малчугана.
Олимпия, ти си много силно мамче. Добре че вече сте се прибрали. Нека бързичко да се оправи и Джия. Знам, много е гадно с диетите. ooooh!
Цвети, моето момиче спря да пие АМ от 3-4 месеца. Изведнъж реши, че не го харесва. От тогава вече си е все на манджички-супа вечерта и попара или нещо друго сутрин.
Аз тази седмица поработих малко и тооолкова ми хареса да не съм постоянно в къщи. Мисля, че и на Кристина и хареса, защото поне се затъжва за мен и и е интересно вечер да си поиграем. Преди нещеше да ме види накрая на деня. Много съм и омръзнала вече Sad

# 221
Олипмия Hug Hug Моля те, целуни Джорджи от мен и Иван, и дано баткото скроро омете една истинска пица:)  Heart Eyes

# 222
  • София
Слава Богу, че вече всички дечица са добре!

Ето най- накрая и обещаните от нас снимки.

# 223
  • София
Ей, isihia80 , видях те! Пиши как сте с Марти! Hug

# 224
   Здравейте момичета.

Да се оплача, че съм болна. Мнооого ме боли гърло и съм доста отпаднла. Изпратих Лили при майка ми и баща ми, че да не я заразя и нея. Споделте нещо за гърло. Изпуснах личната лекарка. Благодаря ви, че стискате палци Лили да не се разболее.     bouquet

Цвети, не помня, от кога Лили не пие мляко сутрин, но мисля, че е от преди годинката. Но все още пие по 230мл. АМ вечер, а другите 3 хранения са твърда храна и готвено.

Олимпия, браво за хубавите новини. По-скоро да минават дните на диета. А тоя АБ е гадна работа, но щом трябва.

Хехе Надето, много хубави снимки на Любчо и Рали.

Общи условия

Активация на акаунт