Отговори
# 195
И аз всеки ден влизам в темичката с надеждата за добри новини за боличките мартенчета.Дано се оправят по-бързо мъничетата Praynig
Честит рожден ден на Савина -&)

# 196
Честит рожден ден ,Савина!Много здраве,обич и късмет ти пожелавам!
 Hugза всички болнички !Бързо да оздравеят и да са по-палави от преди!

# 197
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САВИНА! Бъди здрава, щастлива и много обичана.
Много се зарадвах на новините за Джорджи. Все така да продължава и скоро да се прибират вкъщи.
Зори, чакам добри новини и от вас.
Цвети, силно стискам палци за Дарето. Надявам се да не е толкова страшно при вас! Hug

# 198
  • София
Сави , честит празник !  bouquetДа си здрава ,щастлива и обичана!

много се радвам за Джия,дано тези дни е у дома! Praynig

Цвети,стискаме палци и за вас! Hug

Виви,много хубав аватар,прекрасен направо! Heart Eyes

Жорко е още отпуснат и лежи по леглата,даже вече от 30 мин. спи ,а иначе чак към 14 ч. заспива .Но имаме значителен напредък с яденето поне за сега.Сутринта сам си поиска закуска и изяде оризова каша,която направих с 180 мл. вода ,а после хапна и 5 лъжици кус кус.Да видим по-натам през деня как ще е.Водата не я иска много сутринта,но пък през нощта изпи към 200 мл.Мисля,че се подобряваме,дано. Praynig

# 199
  • около Варна
Честит рожден ден Савина, пожелавам ти здраве и много щастливи моменти с двете ти слънца!

Ангелче, радвам се, че Жори се подобрява вече, че и ти се изтормози.
Силно се надявам и на добри новини от Олимпия Praynig

Цвети, какво става с вас, миличка, надявам се че не е нещо сериозно, стискаме всички палци.

ive7aaa  Hug

# 200
  • Тук и там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, САВИНА!
Бъди здрава, весела, щастлива -
и не преставай да даряваш с обич и с топлота
твоето богатство - твоят мъж и вашите деца!

Весело изкарване на празника Hug

Цвети, стискаме палци и дано да няма нищо сериозно при вас  Peace
Зори, силно се надявам да вървите на подобрение, както и Олипия с Джиа  Praynig

Аз започвам по малко да стягам багажа ни. Ама и какво време за море хванахме...  Crossing Arms
Уж го дават да се пооправи, то не че ми трябват и 40-градусови темп., но все пак да е по-нормално за топване на глезените в морската вода  Crazy

# 201
МИЛИ МОМИЧЕТА ТРОГНАТА СЪМ Hug Hug Hug
Аз не исках да пиша,защото ми се струва неудачно,когато не съм се разписвала от месеци да ви товаря с моите грижи...
Вчера на консултацията педи откри шум на сърчицето на Дари...не е нужно да ви казвам как се притесних.Утре сутрин сме на док,много много ви моля стискайте палци детенцето ми да е добре и да не е нищо сериозно.
Зори много се радвам че се подобрявате,само така.
Савина на теб не на последно място Честит рожден ден!Да си жива и здрава и всичко най-най-хубаво.
Още веднъж безкрайни благодарности за съпричасноста ви  bouquet

# 202
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, САВИ! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОООГО ЩАСТЛИВА!

И аз много се радвам на добрите новини за Джиа и Жори! Сигурна съм, че от тук нататък ще се подобряват бързо и скоро ще влязат в предишната си форма!

Цвети, дано да не е нещо сериозно, наистина. Опитай се да не се притесняваш отсега, защото може да е нещо съвсем невинно. Дай Боже, утре на прегледа да се окаже точно това, или пък педи да е сгрешила Hug И не забравяй, че винаги можеш да си споделиш с нас всичко! Няма никакво значение откога не си се разписвала, ние сме насреща Simple Smile

Иве, кога тръгвате? Те по морето го дават 28 градуса и без валежи. Там е друга географска ширина просто Laughing

Виви, и аз се присъединявам към всеобщото възхищение от твоя аватар.  Heart Eyes

# 203
  • София
цвети,миналата седмица и аз писах същото.Жорко като се разболя и го водихме при майката кумата ми,която е педиатър и много я хвалят(четох тук във форума за нея много добри отзиви).Тя също чу шум на сърчицето ,а до сега никой не ни е казвал такова нещо.Препоръча ни преглед при кардиолог,но каза че няма нищо страшно и се израства.Той нали сега е болен,та не съм го водила на такъв преглед,но пък заради тези неразположения ,го  преглеждаха още 3-ма лекари и никой друг не ми е казал да има такъв шум.
Та се чудя сега дали да го водя и аз или не.
Стискам палци при вас всичко да е наред! Praynig

# 204
   Здравейте момичета.

САВИНА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК. ДЪЛЪГ ЖИВОТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ , ИЗПЪЛНЕН С МНОГО УСМИВКИ.

Цвети, ще стискаме палци утре всичко да е наред. Каквото и да ти кажа, знам че ти ще се притесняваш. Такива сме си ние майките. Но ние сме с теб и ще чакаме утре да се разпишеше с добри новини.

Много се радвам за подобрението на Жори и Джиа. Дано скоро няма и помен от болестите.

Виви, много мил аватар наистина. Как се справяш сега? Прочетох в миналите постове, че не си доспиваш, но пък сега се радваш на две слънчица.

Видях, че имаме и други мами чакащи още една радост в къщи. Честито от мен сега, защото от много време не се бях включвала.

Да се похваля, че Лили от няколко дни си казва името и когато я попитам за годинките показва с пръстче и казва "Ена". Имаме къщичка, в която се пъхат 6 формички на животни и 5 други форми. Тези на животните до една сама си ги пъха на правилните места, но от другите бърка триъгълника и сърцето. Много се радвам, защото не сме я учили. Смятахме, че е прекалено малка, но й купихме за Нова Година тази играчка, защото беше музикална, а щеше да ни послужи и за по-късен етап. Явно е наблюдавала какво правим ние и сега прилага наученото. Също така много обича да си играе с конструктора. Интересното е, че до скоро не обръщаше внимание на този от ларедутската масичка (а уж е по-голям), а играеше с един с доста дребни части. Сега вече играе и с големия и обича да рисува на магическата дъска. Това ми създава доста проблеми, защото с моливите вече е нарисувала паркета, стените и хладилника.

Стига за тази вечер. Целувки и прегръдки на мартенчетата и техните майки.

# 205
Савина33,честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов ти пожелавам!
Радвам се,че Джорджи и Жори се подобряват,дано скоро забравите за болестите  Hug
Цвети,стискам палци всичко да е наред с малката Дари и притесненията ти да са били напразни  Hug
Тинче,пиши по-често,липсваш  Simple Smile Лили,много е пораснала и е много хубава  Flutter
Благодаря ви за поздравленията за университета,ще уча начална училищна педагогика,кофтито е,че във филиала на шуменския във Варна от тази година я няма тази специалност  и ще трябва да се разкарвам до Шумен  Close Направо ми се уби желанието като разбрах,но нямам друг избор,не искам да уча друго  Confused
Вчера бяхме на консултация,Нати е наддала 600гр. за 3 месеца и е пораснала с 4 см.Сега е 11.200кг. и 82см. по техните мерилки/винаги я изкарват с 2-3 см.по-ниска/ Не й биха Пентаксима,защото беше зачервила леко гърлото  Confused давам й Хомеожен и май й мина.Те са малки хапченца и направо й го давам като бонбонка,а тя си го схрусва и много се кефи и иска още.
Салам й давам,какъвто сме купили или има на масата,ако не сме си вкъщи,много обича шпек салам,кренвирши не съм й давала,защото вкъщи не ги ядем.
Лека вечер!

# 206
  • София, Борово
Привет на всички!
Сави, малко на патерици, но ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си жива, здрава, щастлива и издържлива  Wink

Цвети, стискам палци всичко да е наред Hug Шумовете знам, че не са страшни и са доста често срещани при дечица. ...и недей да си мислш такива работи Hug
Днес съм в очакване да чуя още по-хубави новини да Джорджи и Жорко Heart Eyes
Виви, наистина много хубав аватар Heart Eyes
Тинче, наистина липсваш, както и всички останали Sad
Да споделя, че вчера бяхме във Фемина на ФМ и 3Д, та си видях момичето Heart Eyes Всичко с бебето изглежда добре, но е факт, че снимки, като на Марков никой не прави.
Весел ден на всички

# 207
Ето ме с доклада и отчета Party
Всичко ни е наред,има някаква хорда,която е останала при изграждането на митралната клапа (ако изобщо така се пише Embarassed) ,но се израства с възрастта.Благодаря на всички ви от сърце,имаше ефект от вашите положителни мисли  bouquet
Wiwi аватара ти наистина е страхотен,такова щастие.... пу пу Two Hearts Two Hearts
Диана много се радвам,че всичко с малката принцеса върви наред. А защо не ходиш при Марков?
Хайде хубав ден от нас на всички Hug

# 208
Здравейте, мами Simple Smile

Тинче, отдавна не си писала, минавай насам, много  хубави снимки на Лили Simple Smile
Цвети, браво за успокоителните новини. И аз дълго време си носих шум в сърцето по рождение, но малко след пубертета го израстнах - изчезна  Peace
На мен вчера ми откриха камъни и в двата бъбрека - за ранообразие Simple Smile МИсля да си направя курбан за здраве , както ме постветва Виви, че ми идва в повече вече(не че знам как се прави Rolling Eyes). Като стана дума за Виви - другите са казали, но и аз да потвърдя, че аватара й е страхотен и буди най-мили чувства у мен  Hug
Зори, надявам се при вас нещата да са добре, че видях, че днес си питала за местоположението на инфекциозна болница... Confused
Чакаме добри новини и от Олимпия, стига са се мъчили вече мам и дечица Praynig Praynig
Аз вчера бях на срещичка с мамите от декември 2009 и малко с носталгия се сетих за нашите бременни срещички:) А сега не може да се наканим цяло лято Whistling
Хубав ден на всички и много усмивки!

# 209
  • София
Диди,много се радвам за тези прекрасни новини ,да расте все така малката беба! Hug

Цвети,браво на Дари ,да го израсте бързо това чудо!

Жорко е много по- жизнен и весел ,хапва и пие повече ,но сега увеличи и дрискането - вчера следобед започна и през нощта и сутринта. ooooh!Водих го в инфекциозна,но там казаха че ни минава вече и коремчето не се бунтува много.Ако обаче и следобед е така с дрискането,ни даде талон за постъпване.Ще му сложат система ,защото не приема никакви соли,а ги губи с акането.
Тъкмо се прибрахме и се наака пак,а преди малко заспа.Ще видим как ще е като се събуди,много се надявам да ни се размине болницата ,защото е много по-жизнен.

И на мен много ми се иска среща,не съм виждала на живо много от сладурите ни.

Общи условия

Активация на акаунт