Отговори
# 180
   Момичета, благодаря ви за милите думи.    Hug ви всичките.

Явно не само аз избеснявам от лапането на разни мръсни неща. Вече си мислех, че аз нещо не съм в ред.

Зори, съжалявам, че и татито е болен. Бързо да минава и на двамата мъжаги.

Иве, радвам се, че Галето е добре. Пожелавам ви незабравимо прекарване на морето.

Марги, ще взема да се престраша и да почна да давам и аз на Лили малко салам. Тя не, че ще успее да го сдъвче (имаме само 11 зъба), но поне няма да й отказвам, докато ние хапваме.

П.П. Ние с мъжа ми сме заедно от 13години и нито веднъж не сме ходили на море. Сега копнея да заведем малката. Смятам, че ще е незабравимо преживяване не само за Лили. Ще е нещо ново и за нас. По принцип обичаме планината и на море сме ходили само като малки с родителите.

# 181
  • София, Борово
Привет отново.
Салам и колбаси - давам.
Боклуци от земята, ако не го видя си ги хапва...
Дразня се на майките, които си хвърлят фасовете по детските площадки, а после децата ни ги ядат. аз като пушех си носех чашка или нещо в което да си събирам фасовете и боклуците.
 Margy, не само в Люлин е така. На всякъде не се пази. Аз събота и неделя  чистя кофите по площадките, защото са в безобразно състояние..

# 182
  • София
Здравейте майчета-сестрата на Олимпия съм.Само да споделя как са с малката-благодаря,че мислите за тях!
Малката хич не е добре,не само че И откриха инфекция на пикочните пътища,ами и хвана някаква чревна инфекция,от която повръща и вече има разтройство.Вече пети ден е на антибиотик,но подобрение няма,шест доктори са я гледали днес,чудят се какво да правят-сега пък други тестове и изследвания ще И правят,че отказва да яде,отслабнала е,няма силички за нищо Sad-едва 8 500гр. е.И с Коко лежахме в болница 3дни от същата чревна инфекция,направо ужас,сега и той се лекува.
Пазете децата и мислете за Оля и беба/както ние си я наричаме/.Дано скоро разберат какво точно И има,та да започне адекватно лечение.

# 183
  • Тук и там
didito. - благодарим ти, че сподели за положението на малката Джия  bouquet Наистина имахме нужда да разберем какво става и макар виртуално и в мислите си - да изпратим силната си подкрепа за малката душичка и мама Олимпия Hug
Иначе като сте заговорили за салами и подобни: незнам доколко е полезно, но вечер Галя макар и с 6 зъба ме подяжда на мезето към винцето ми  Crazy Само да види, че се реже на дъската и бързо спринтира, залепва се за мене и подмята доволно в устичка късчетата, които й давам  Laughing Месарка си е на мама  Mr. Green
Ох, да ви кажа чудя се просто откъде да започвам с багажите за почивката. Мисловно подреждам нещата, правя списък на разни неща, за които се сещам в движение и за които изобщо няма да се сетя в последния момент да взема, но все имам чувството, че ще пропусна доста важни неща. Досега не съм се притеснявала толкова, защото когато сме пътували винаги съм знаела, че отивайки било при моите родители, било при другите - няма да е чак толкова фатално ако забравя нещо, но сега...  ooooh!
Как се справихте с багажите - дайте някой ценен съвет в такъв труден момент  Crazy
Тинче, дано все пак се организирате и заведете Лили ако не на моренце, поне на планина - със сигурност много ще се радва  Hug

# 184
  • София
Iva-1977 където и да отидеш вече има почти всичко, аз бях забравила шише за млякото на Гого и намерих,така че споко ако забравиш нещо. А иначе багажника на колата беше пълен и между седалките също имаше неща  Peace

Стискам палци на Джиа да се оправя бързо или поне да разберат какво и е за да я лекуват  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

За яденето на боклуци Гого посяга само на пясъка, а площадката е пълна с фасове и то от майките

# 185
  • София
 Миличката Джиа Sad! Това, което сподели didito. звучи наистина притеснително. Ще се моля бързичко да настъпи подобрение и да започне да се храни душичката малка Praynig Дай Боже и Олимпиа да има сили и кураж, за да преборят заедно гадните инфекции!

Зори, радвам се , че Жори е пропил водичка- най- важната за него сега.  Дано таткото да изкара по- леко вируса!

Иве, аз без списък не тръгвам никъде.

# 186
Стискам палци на Джиа. Дано по-бързо да й поставят диагноза и да настъпи подобрение. Олимпия е силно момиче и ще се справи, макар че са в толкова страшно положение.
Дано нашата обща положителна енергия им помогне.
Диди, благодаря, че ни държиш в течение. Ще чакаме пак новини от теб. Предай на Олимпия поздравите и съпричастността ни.

# 187
  • София
Благодаря ви майчета,
преди малко се чух с Оля-добри новини-малката е започнала да се храни,живнала е,играла е с играчките си.Утре ще е последния ден на антибиотик и ако не повръща утре,вдругиден е възможно да ги изпишат.
Ще предам поздравите ви-още веднъж-благодаря! Hug

# 188
Здравейте мили майки и бебчета.Отдавна не съм ви чела и писала,днес като по чуди успях,да ви насмогна.
Стискам палци на Олимпия и Джиа. PraynigДано скоро има развитие в добра насока.
Зори и за Жорката ми стана мъчно,преживяла съм същото с каката и в болница лежахме,точно на тази възраст беше като малките сега.На 15 места я бучиха не могат да я удържат да и сложат системите,тя беше 2-ра степен на обезводняване....(моят тати почина точно докато бяхме в болницата)......за това на море ,само с храна от консерва или всичко от магазина със съобразен срок на годност.Тази година точно така изкарахме морето и се върнахме здрави,да чукам на дърво.
Съболезнования на Ангелфиш и Ането,милички знам какво ви е,моята дъщеря често ме пита за дядо и а Явор дори не го е виждал....... Cry

Гледах много снимки и на малкото Къдриче ,на Емили ,на Маги,на Лили,на Алис ,на Вики и много други-невероятно сладки и пораснали деца,майките им и те  изглеждат зашеметяващо и доста липсващи килограми видях тук там Sunglasses Wink
Радвам се много на всички бременнички,да сте живи и здрави.
Полина 13-стискам палци всичко с точица да е наред .
Още щях да пиша ама какво беше newsm78ей знам аз ,че ще пропусна нещо......
обещавам да пусна и снимки скоро........
До скоро,че мъжо си дойде и му прилоша от днешната голяма беля на Явор #Crazy

П.П Ей колко се радвам за малката Джиа Hug

# 189
  • София, Борово
Диди, благодарности, че сподели хубави новини!  Hug Дай Боже утре Джорджи да е здравичка.
Зори, дано и вие споделите хубави новини Hug
Дианче, много се радвам че се разписа  bouquet

# 190
  • около Варна
Влизам да пожелая на Джорджи бързо оздравяване, а на Олимпия кураж Hug, много ти се събра, мила!

Зори, дано Жори да се пооправил да се успокоиш и ти.

Тъй и тъй съм влязла да  ви се оплача набързо. И ние сме се натръшкали семейно - Ева с хрема и температура, зарази и дребния, не можах да го опазя, аз с болно гърло и куп още болежки, таткото с летен грип, направо сме картинка.

Иве, приятно изкарване на морето, не е задължително да се върнете с вируси, не е толкова страшно при нас Grinning

Тинче, къде се губиш, направо ме уби, как не сте ходили на море толкова години, аз не мога да живея без него, ако живея в  планината ще се задуша. Лили е много пораснала и е голяма хубавица.

Ева също яде много боклуци, ама много, бе хора. Някой път ми писва и я оставям да рови в мръсотиите и да прави каквото си иска, но като се замисля колко болести може да си довлече ooooh! лошо ми става. Тя най-обича да рови из градинките, в камъните, по пясъка, изкопала ми е всичките саксии, че и не се отказва, колко шамара изяде и все е там наредена като ме издебне.

# 191
Браво, Джорджи! Само така, на мама смелото момиче е тя, продължавам да се моля за теб! Да се оправят бързо и братчето Коко, Жори на Ангелчето и дано вече няма болни душички!

# 192
И аз влизам да пожелая само на всички болнички бьрзо оздравяване HugНе пиша често,но винаги ви следя.

Виви,снимката на аватара ти е страхотна Laughing

Савина 33,честит рожден ден!Пожелавам ти здраве,щастие,любов и сбьднати мечти.Много да те обичат и слушат тримата ти мьже.Весело изкарване на празника.

# 193
Добро утро и от нас!
Влизам на бързо само да кажа браво на малката Джорджи и все така хубави новини да се чуват.
Сега и Зори да се отчете с добри вести  Praynig
и набързо само да ви помоля стиснете по едни палци и за нас...

# 194
Савина 33,честит рожден ден!пожелавам ти двойното щастие което имаш вкъщи да те радва дълги години..много здраве и любов
           много се зарадвах на добрите новини за Джорджи все така хубави да бъдат....
Зори ти си на ред да кажеш че и при вас всичко минава вече...както и  прио всички останали пипнали по някой вирус... Praynig Praynig Praynig
лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт