Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 532
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Аз пускам почти всеки ден по малко, тук жегите са ужасни и няма как. За сега малкия добре се чувства с климатика, не го обличам повече когато е пуснат, оставям го по боди.

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА    
Габи, Лили, Влади, Миглена и Катето!!!
Да са живи и здрави и много весели дечица!!!

nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ! отново  Mr. Green
Емчовци и Емита да са живи и здрави!!!

# 152
Честит първи рожден ден специално на Лилия, Габи и Меги, както и на Лора, Владко и Христо!  newsm59 newsm67
Честит празник и на Катето на Мама Иви!   Gift
Болните мами и дечица да оздравяват час по-скоро, стискам палци!  Praynig
Рапунцел, не ти е лесно да успокояваш милата душичка без кърма  Sad Дано по-скоро почнеш пак да й даваш да суче!

# 153
за климатика снощи за пръв път го пуснах (беше 31С) -на 27С и на най-слабо , обаче Мики не ме пускаше да изляза от стаята. Явно го достраша от затворената врата, защото до сега не е правил така  newsm78. На няколко пъти излизах  ooooh! , то няма такъв плач , пищи, с хълцане , на пресекулки , целия червен..... Tired ooooh!
Май толкова ми беше....ще пробвам пак тези дни, но ще гледам да не излиза от стаята  Thinking.

Рапунцел горкат малка сладкишка  Tired , давай й вечер да си сукне (щом може по веднъж) и  дано по-бързо се въстановиш и да спре това страдание и за двете ви  Praynig

# 154
Здравейте и от нас с Норчето!
Честит рожден ден на патерица на всички,които съм пропуснала тези две седмици!Желая им много усмивки и весело детство!
Честит рожден ден и на днешните рожденници:Габи, Лили, Влади, Миглена и Катето!!!Да са живи,здрави и много щастливи!!!

Нашата температура от преди 2 седмици се оказа вирусна инфекция с афти в цялата уста,включително бяха слезли и по гърлото, затова и Нори торкова плачеше и не искаше да реве!От толкова прегледи ги видях аз #2gunfire и след неяденето и и никаквото пиене дори и на вода ,, се обезводни и влезнахме за 2 дни в болница на системи да живне малко!СЛАВА БОГУ вече сме по-добре , устичката и се изчисти, но нещо настина там и сега е със сополки и подкашля, но ще мине...А в болницата беше просто...на никой не го пожелавам,незнам откъде ми се появиха тези сили да не се срина,милата беше толкова отпаднала и безпомощна...но...мина.ТОВА Е ВАЖНОТО!!!
Най-готиното е , че от два дена ходи самичка, особено вкъщи, щъка като луда, много е яко , вече имаме 7 зъбчета и...така!Ще гледам да се включвам по-честичко!Много  Hug на всички!!!

# 155
apam4e,  добре че    всичко е зад гърба ви вече  Hug. Тази болест (с афти в гърлото) и иакараха и няколко дечица  от тези с които се събираме. До колкото разбрах се казвала : херпангина   . Важното е че сте добре вече  Wink
 Честити ходещи крачета на Норчето  newsm68, много да тичка  и да не пада   Hug                     

# 156
iucka, и Ивето не иска да стои сама в стаята. Въобще от няколко седмици е голям купон. Иска само аз да я гушкам. Ако някой понечи да я вземе, се вкопчва в мен като маймунка.
amap4e, много кофти нещо си преживяла, но важното е, че Нори е добре и всичко е зад гърба ви. Честити ходещи крачета и да е здравичка и да ви радва Hug!
Дуци, как си? Има ли подобрение? За рождения ден на Ивето съм приготвила една бяла рокля, но и аз не съм се подготвила с обувките. Не знам дали в Каварна ще намеря нещо подходящо. Ако ли не - май ще поръчвам по нета. Между другото се сещам, че май в Геокс-а продаваха много кукленски бели патъчки, намалени на 38 лева. Но нещо тогава ми досвидя, защото са практически буйки и надали ще и ги сложа друг път. Иначе бяха мноого готини.

# 157
Честит рожден ден на патерица на всички юлчета, които вече празнуваха! Желая им безгрижно детство!
Честит рожден ден и на днешните рожденници Габи, Лили, Влади и Катето! Да са здрави и носят само радост!
Почерпете се за първия рожден ден на Меги  Heart Eyes

Болничките дечица и мами бързо да оздравяват!
Рапунцел  Hug
Сакси ето граничните стойности за MCV: fL от 6 месеца - 3 години 73 - 101.
Надявам да намирам време да се разписвам по-често във форума  Sunglasses

# 158
Честит Рожден Ден на Габи, Лили, Меги, Катето на МамаИви и Владко, както и на другите празнуващи днес!!!

Рапунзел, дано бързо се оправиш. Стискаме палци.

Стискаме и на Дуци , Пърли , Момо на Дени и Маги на Катче, да се оправят бързо. И на всички други болнички, дано не изпускам някой.

Апамче, добре че всичко е зад гърба ви. Честито ти проходило дететнце.

Дуци, нали има сайт на капчица? Те имат бели обувки. Защо не им звъннеш да ги питаш къде ги имат в наличност в София?

# 159
Честит рожден ден на днешните рожденици-Лори,Габи,Лили,Влади,Миглена,Христо и на кака Кате-да растат здрави и усмихнати!
Честит имен ден на именниците! Heart Eyes  bouquet
Рапунзел,Дуци-скорошно оздравяване Hug
Апамче-честити ходещи крачета и дано всичко лошо е зад гърба ви вече Hug

Танита,на жегите тук не можем без климатик и пускам постоянно за да се охлажда-внимавам да не му духа директно,а където спи е сложен да не му духа също.
А ние сега ще купуваме столче за кола-ако може да ми препоръчате от кои сте доволни,ще ви бъда благодарна

# 160
Привет и честито на рождениците!

Сега прочетох за Рапунцел..мн гадно, дано бързо мине и Ивето да не се отбие. Фенистил и Ериус не са ли и те някакви такива противоалергични? Тях ги изписват на кърмачета...

Днес беше първият басейн на Ели, ужасно и хареса, не иска да излиза от водата, пищи от кеф, рита, скача  ooooh!

Имам въпрос към морските девойки. Знаете ли хубави оферти за Балчик - за възрастен с 5 годишно дете, би било добре да има включено и поне едно хапване, но може и без - просто нещо изгодно.

# 161
  • София
И Маги е с температура Confused. От вчера свалям с панадол и нурофен, но като мине действието пак се качва. Вече се чувствам безсилна, а и досега не се е разболявала, та нямам много опит. Съвети приемам всякакви. Кети, при вас как са нещата?

# 162
Момичета, какво става Confused Толкова много болни Confused
Аз цял ден се влача като парцал, сутринта ходих и намерих обувки в Най-най(ортопеда Драганов дето го препоръчва) за 33 лв. Взех и хавлийка, чорапи, сега ги пера. Свеки ще направи питка, помолих я днес.
Баба ми цял ден ми помага с Анна, не знам какво щях да правя без тази жена, да ми е жива и здрава! Мъжът ми беше на работа на къщата, той също вдигна Т вечерта, но цял ден го е пекло слънцето. Поне съм сигурна, че не е нищо заразно и няма опасност за децата.
Сакси, не се чувствай виновна, няма за какво Hug

Рапунцел, относно лекарството бих се доверила на Бу, защото тук светилата ни не знам кога последно са отваряли книги, не може да сме сигурни. А тя постоянно чете, информира се, превежда...
За Геокса бях писала, че само от 21 номер нагоре имат, Анна е 19.

Пърли е с мастит, 40 градуса имаше днес, на АБ е. Сега я е свалила малко.
Ирония на съдбата ли е, че преди една година на днешния ден ни изписаха, а аз изгарях от температура у дома от белята с катетъра Tired

Утре в 10.30 съм на маникюр и фризиор newsm78 Добре си ги нахендрих, но бях здрава като си записвах час.

Купа, Габи е страхотна на рождения си ден и не само Simple Smile

Честито на днешните рожденици ГАБИ, ЛИЛИ, ВЛАДИ, МИГЛЕНА, ЛОРА И ХРИСТО и кака Кате!
Желая им много, много здраве, защото това е най-важното!
Да са щастливи и умерено послушни.

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 21:06 от Дуци

# 163
Влизам да се похваля - след година и девет месеца имам цикъл отново  bowuu Почувствах се като, когато за пръв път ми дойде  Laughing

Еии, много болни  ooooh! Като че ли зимата нямаше чак толкова масово боледуващи. Дано бързо се размине. А Пърли как сега направи мастит  Shocked

# 164
Ау, Пърли как го докара тоя мастит, милата!

Мен едното зърно ме сърбеше, помислих си да не съм хванала някакви гъбички, някак много ме сърбеше. После започна да ме боли. Сега ме боли, когато Елена засуче в началото, после ме пуска болката. Има леко зачервяване, сякаш като цепнато - точно където започва изпъкналата част на зърното, между него и плоската част на ареолата...разранено ли да е, кво ли... от долната страна е, не усещам Ели да ме хапе с венците като суче.

Да започвам ли да се притеснявам и че няма и помен от зъби или е рано?

Верно много болни, а в тия жеги с температури не искам и да си представям какво ви е. Стискам палци за по-леко изкарване навирусите и по-бързичко да се махат!  Hug

Дуци, днес се разминахме пак за таралежите, до вторник ще знам ще може ли да мине друг приятел, по-скоро в понеделник още. Тоя път се надявам да стане, Яна гледа снимките и много иска и пита...

Общи условия

Активация на акаунт