Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 531
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден и на Катето!    bouquet

Мама Иви, да ти е жива и здрава и много да те радва!

# 136
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, ЛИЛИ, ВЛАДИ, МИГЛЕНА, ЛОРА И ХРИСТО !  newsm67 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ! МНОГО ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ !  newsm59

nbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕТО !    ura ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА И ГРИЖОВНА !   nbirthday

# 137
Честит рожден ден на Лора, Габриела , Лили, Миглена и Христо !

Мамаиви, честита ти голяма рожденичка!

Дуци, ще те бия!

Луда работа съм аз - всички спят, а аз станах в събота в 7 да ходя на фризьор от 8 Whistling

# 138
честит рожден ден Лора, Габриела , Лили, Миглена, Владимир и Христо !

честит рожден ден и на кака им Кате!!!

щастливо детство им желая!!!

Майра ще чакаме снимки на прическата  Party

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 09:02 от iucka

# 139
 Честит рожден ден на
Лора  на мама rita_zita,
Габриела  на мама Pumichka,
Лилия на мама Бухтичка,
Владимир на мама prolet42 ,
Миглена  на мама Kisa05! Д а растат здрави, силни, умни и красиви!

Мами, има грип, поразявал цели семейства! Момо също е с висока Т.

# 140
Честит празник на днешните рожденици-Лора,Габи,Лили  и Меги  Heart Eyes ,Влади!Да са здрави,весели и безгрижни!Да получават и да даряват обич!

Честито и на Катито!Да порастне като мама чаровна и добра!

# 141
Честит рожден ден на Лили  Heart Eyes, Владо, Меги, Катето и всички останали празнуващи днес! Нека малките рожденици да носят само радост на родителите си!

Дуци, бързо да се оправяш  Hug

Майра, кефф..супер, че работят от 8 часа. Така не ти се губи денят.

Вчера да се похваля се видях най-накрая (след като от 3 години не сме се виждали) с една приятелка от Варна. За първи път видях детенцето й на живо. Вярно е, че й следя снимките от раждането, чуваме се веднъж месечно; но като видях Нелито на живо щях да се размажа  Heart Eyes Абе варненци сте все едни готини хора  Hug

# 142
Честито на рожденниците   bouquet

Всички болни бързо да се оправят  Praynig Praynig Praynig

Ние сме на вилатаааааааааааа, е няма такъв кеф, спокойствие, природа, чист въздух ... трябва само мъжО да ми купи един джип и се пренасям в планината  Mr. Green

Рапунцел, там ли ще се лекуваш  Rolling Eyes Аз като се мъчех да отбивам Бобо не искаше никакво АМ, нито кис.мляко ... дано вие се справите щом се налага Confused Спокойно мила, аз също отбивах по здравословни причини  преди около месец-два, но намерих достатъчно компетентни лекари и с тяхна помощ, както и на Господ,  не се стигна до болница и отбиване  Grinning Сигурна съм , че скоро ще се оправиш и пак ще цока малката бузанка  Hug

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 09:59 от Shada

# 143
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА :

Лора на мама rita_zita
Габриела на мама Pumichka
Лилия на мама Бухтичка
Владимир на мама prolet42
Миглена на мама Kisa05
Христо на мама Dida_333

Катето на мамаиви

Дуци, Пърли, да оздравявате бързо! Praynig Hug
кетито, дано на Маги да и се размине! Praynig
Да оздравяват всички болнички! Hug

Момичета, мерси за съпричастността! 1000 X   bouquet
От днес съм по-добре, но трябва да пия лекарствата. През нощта повече от час съм се опитвала да успокоя Ивето. Плаче, иска да посуче, а на мен ми са къса сърцето... Cry  Разхождала съм я на ръце, докато взе да ми се вие свят от тегели в стаята. Сутринта я залъгах с кашата, а вечерта се изкушавам да и дам да си цокне. Много тъпо, защото лекарката, която изписа лекарството, каза че не е много желателно да се кърми, но ако е 1 път, нямало проблем. Бу, също ми писа, че въпросното лекарство е съвместимо с кърменето, но питах в една тема за дозировки и състав на лекарствата и получих отговор от компетентен човек, че трябва да спра да кърмя, защото има риск за детето. И сега съм като пиле в калчища. Не знам какво да правя.

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 12:51 от rapunzel

# 144
Катето е трогната от вашите пожелания и много ви благодари  Hug

# 145
                           ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
ЛОРА, ГАБРИЕЛА, ЛИЛИЯ, ВЛАДИМИР, МИГЛЕНА, ХРИСТО И КАТЕТО

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС ЕМИЛ, ЕМИЛИЯ, ЕМИЛИО

Да растат здрави и мноооооого щастливи дечица.

# 146
  • София
 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ! ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО С МНОГО ЗДАРВЕ И КЪСМЕТ !   bouquet

Всички болни - да се отчетат с добри резултати  Hug

# 147
  • София
Дуци, Дуци, чувствам се виновна за тия бели обувки.... никой няма да ти гледа обувките на кръщенето..  сигурна съм, че ще мине гладко, даже и пита да няма... но то туй да ти е проблема.. навсякъде можеш да си поръчаш пита.. оздравявай и се стягай за празник  Hug

# 148
  • София
Ето ни и нас на една годинка Heart Eyes  Мами, почерпете се за здравете на Габи Hug

Честит рожден ден и на ЛОРА, ЛИЛИЯ, ВЛАДИМИР, МИГЛЕНА, ХРИСТО И  КАКА КАТЕТО! newsm67
Да са много здрави и щастливи!

# 149
Честит празник на Лора ,Габриела, Лили,  Владимир , Меги и Христо ! Да са живи, здрави  и много щастливи!
Честито и  на Катето на Мамаиви!

Да оздравяват бързо всички болнички- малки и големи!
Момичета, пускате ли климатици в стаите с бебетата? При нас започнаха жегите и от два дена пускам, но ме е страх. Станах много плашлива след тази гадна болест дето я изкарахме, но иначе Мартина като плувне в пот пак не се издържа.
И да ви благодаря от сърце за вчерашните поздравления. Обичам ви всички!

Общи условия

Активация на акаунт