Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 531
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Я,от форума ми замириса на сапун,пък то от нашта тема било  Mr. Green

Оле,ние торти от "Викиленд" хапваме. newsm22  http://www.vikiland.net/

Вики ги знам, ама забелязвала ли си, че имат много от тортите на Неделя ама по скъпи. На мен за Никол ми казаха хубави отзиви, ще разпитам и за Амбелино, мяркала съм си тука по темите. Христуш, Иве, благодая  Hug

# 121
Рапунцел, щом е захранена и с други млека, предполагам кисело, смятам, че трябва да е с АМ за възрастта. А на теб пожелавам бързо оздравявавен. Разбра ли от какво е алергията?
Аз съм имала уртикария ,но обривът е бил като цяло петно, без релеф, появи се и изчезне за 10-15 мин. Така и не разбрах към какво е. но когато съм на Дюкан почти не се обривам.

Дещовиди, аз готвя зелен боб така: първо почистваш и нарязваш боба, ако е по-старичък има едни жилки отстрани. Трябва и те да се махнат. Задушавам лук и чесън, настъргвам морков, брашно на око, за да е гъстичко / може и накрая да го добавиш/, червен пипер и заливам с водата. Слагам и боба, за подправка ползвам копър. Може и картофки да си сложиш. Накрая - домати. Който обича чесън, може да си сложи после счукан вътре, аз си слагам кисело мляко.

# 122
Oleto, Hristusha Eli_cz, denica70, мерси за отговорите  bouquet
Да, смятам да се цедя, за да си запазя лактацията и да продължа да кърмя Ивето след това. Много ми е мъчно, че трябва да прекъсна. Днес и дадох само вечерта, за да направя по-голяма пауза след приема на лекарството и цял ден мрънкаше и като я гушна, търсеше гърда. Много ми е кофти, но положението се влошава и няма как, ще трябва да се взимат по-сериозни мерки.
Не съм захранвала Ивето с никакви млека. Досега само кърма съм давала. Алергията не може да се установи от какво е. Трябвало да спра да кърмя, за да направят тестове. Тъпото е, че не минава, а се влошава.

# 123
Пумичка, щом на ръст расте, явно не качва на килограми от движението. Не мисля, че е притеснително, но се консултирай с още един педиатър дори само за успокоение  Peace

Нашата торта беше от Неделя. Разстече се червената панделка на жълтото пате. На снимките е леко..ужасно, че ми напомня на неживо пиле  Rolling Eyes А самата торта вътре беше мнооого сладка.

Рапузел, надявам се бързо да мине  Hug

# 124
Вики ги знам, ама забелязвала ли си, че имат много от тортите на Неделя ама по скъпи. На мен за Никол ми казаха хубави отзиви, ще разпитам и за Амбелино, мяркала съм си тука по темите. Христуш, Иве, благодая  Hug

Да ти кажа като им гледах каталога въобще не са по-скъпи от "Неделя". Вярно, че не споменават за колко парчета става въпрос, но на мен определено ми харесаха. Ако ги знаех по-рано щях да им хвърля едно око и на тях. Честно казано отдавна не бях поръчвала торта и направо ме разбиха цените им  ooooh!

# 125
Ох, Рапунцел Hug
Дано скоро се знае какво е и да се оправиш бързо.
Почни с 1-ца адаптирано, не давай ХА според мен.

Знаете ли приказката ''хванала се царската дъщеря на работа"? Е така съм и аз. Днес се изпотих 100 пъти и в момента съм болна. Към 8 вдигнах лека Т, но усетих, че ми е лошо и за това я премерих всъщност. В момента ме болят лимфните възли, схваната съм, зле ми е, цялото тяло ме боли, все едно са ме били. А в неделя е кръщенето, не съм готова още, питка нямам, обувки бели не намерих, чорапи... Изобщоооо ooooh!
Стиснете палец да се оправя до неделя следобяда.

И Пърли е болна, да стиснем и за нея.
До тук три палцестискания ви се събраха, но сме като женени с вас, какво да се прави Mr. Green

# 126
Дуци пий нещо. Клодрекс макс грип(не ман ми помага много), някой аспирин .............или друго, сега е момента да тръшнеш гадната настинка преди да те е тръшнала тя  Peace
 Ще стискам палци за всички мами и бебешори  по-бързо да оздравяват, че в това топло време направо грехота  Sad   Praynig

# 127
Дуци,  Praynig Ако може да ти помогне - в КК аутлета на Била Младост обаче  Confused имаше сандали мръснобели обаче велурени за 30лв на КК (поддръжката обаче при продължително носене ще е трудна)

# 128
Пих Панадол. Но за сега нищо. Нощес пак евентуално.

Джоли, гледах в Мола в КК, обаче само големи номера има. Анна е 19. Гледах и в Геокс.

# 129
Дуци,
да се оправяте! Не разбрах болна ли си или преуморена?
Аз вече получавам мигренозно главоболие от преумора.
Сключихме тъпия договор за квартира леко на доверие, тъй като в ап тече усилен ремонт. Базата е много добра, дано и завършения вид ми допадне. Единственото гадно е, че има балатум в спалнята, но поне е нов. Не мога да разбера как ще си сложиш джакузи в банята, а няма да бутнеш едно ламинатче в спалнята , НО - както казва майка ми: кусур трябва да има.
Още не ми е олекнало, той като се пренапрегнах, но се надявам до ден-два да се успокоя.

Пак в последните минути на деня - ЧЕстит рожден ден на Нико! Евридика, да ти носи само щастие!!!

# 130
Лора на мама rita_zita
Габриела на мама Pumichka
Лилия на мама Бухтичка
Владимир на мама prolet42
Миглена на мама Kisa05
Христо на мама Dida_333

newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041  ura  bigdance2 Tada  Party Time  4uu

Много да ви радват малките-голями бебешори!

# 131
  • София
Дуци, стискам палци до кръщенето на Анна да си забравила за неразположението си !  Hug

Стискам палци и за Пърли да се оправя по-бързо  Hug

Рапунзел, стискам палци и за теб нещата да си дойдат бързо на мястото и да си продължиш с кърменето на Ивето успешно. Аз АМ мляко давам само вечер - малко преди лягане. За съжаление не знам във вашия случай точно какво да дадеш, но ако не 3 ми се струва поне 2 да дадеш, че 1 няма да я засити. Иначе аз съм доволна от розовия Хип като марка.

# 132
Дони, болна съм изглежда, ей сега се събудих с 38.3, а снощи като лягах умирах от студ Rolling Eyes

Исках да ви покажа нещо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413219.0

# 133
  • София
 Cry  И Магито с Т Cry

# 134
bdbaloniЧести рожден ден на Лора,Габриела,Лилия,Владимир,Миглена,Христо bdbaloni

Преди 9 години в 7.30 се роди моето момиченце  Heart Eyes почерпете се за здравето на Катето

Общи условия

Активация на акаунт