Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 531
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Рапунцел, дано се разминат нещата по-скоро и не се наложи да спираш кърменето! Това, което Джоли е постнала като съвет от Хедра звучи окуражаващо!  Hug
Пумичка, не се тревожи за Габка, расте си детето на ръст, а кг едва ли са толкова показателни на тази възраст.  Peace
Аз имам малко време за форум, защото свекърва ми дойде по-раничко и помага в забавляването на Никола, та аз успях да приготвя всичко и да си почина малко дори.
Благодаря сърдечно на всички за пожеланията!  Hug Heart Eyes

# 106
На Неделя са им много мокри тортите и не ги харесвам.

Майра, по цялото тяло, плюс косата Laughing

# 107
Рапунцел, стискам палци бързо да се оправиш и да няма проблем с кърменето  Praynig

Пумичка, на твое място сигурно бих потърсила второ мнение за собствено спокойствие, въпреки че най-вероятно си е нормално.

Аз пък си измих прозорците на балкона, защото свекърва ми гледа Катето днес (ползвам промоция  Mr. Green).
Изумих се като отидох до кварталния магазин за битови потреби. Търсех четка за миене на прозорци и понеже нямаше каквато ми трябваше, продавачката ми предложи да ми услужи с нейната, дето ползва в магазина  Shocked Не знаех, че още има такива хора  Heart Eyes

# 108
Аз пък ще взема да си ударя един душ!  Flutter

И аз днес питах за изследванията, педиатърката каза, че са ок и не сме коментирали стойности. Елена също беше само на кърма дълго време преди да и вземат кръв и урина, а и килата ги държи на 8900 вече 3-4 месеца. На см изобщо не знам дали расте, защото оревава света като я гътнем да я мерим и не ни се получава.

Дайте сега една рецепта за зелен боб - да става и за Ели, не съм готвила такова чудо, а имам много.
Подозирам, че само двете ще го ядем.

# 109
На см изобщо не знам дали расте, защото оревава света като я гътнем да я мерим и не ни се получава.

Ноеми последния път я мериха права до стената - имат една ролетка която се спуска отгоре и се опира до главата. Не знам колко точно я премериха (че нямаше разлика с предното мерене), ама поне не реве в онова корито за малките бебета. А и на кантара се мери вече седнала и ровъчка по бутоните Crazy

# 110
  • София
На Неделя са им много мокри тортите и не ги харесвам.

Майра, по цялото тяло, плюс косата Laughing

Eeee, Дуци, развали ни интригата  hahaha
И аз съм по взимането на душа, слагането за пръв път от Дуци чух, сега втори  Laughing

Ние бяхме поръчали "Неделя", детската торта не е кой знае какво на вкус, но украсата им е чудесна. Ако има поканени по-големи деца на празника, си заслужава, според мен. Ако е само за малкото рождениче, по-добре обикновена торта или домашно приготвена  Peace

Хм, Дари мирува и за меренето в кутията и за кантара. Случила съм на кротушка  Grinning Педиатърката ми беше казала, че някъде след годинката така или иначе започват да ги мерят изправени до стената и при първото мерене прави даже им се "загубва" по някой сантиметър.

При нас пуснаха водата!

# 111
Гнидка, вселенската теория знаеш ли я...ти си такъв човек и затова привличаш такива хора...  Hug

И забравих какво още щях да пиша  ooooh!

# 112
Честит Рожден Ден на днешните рожденници и по специално на Раян,Мартина и Никола!Да са живи и здрави и много красиви!
Поздравления и за рожденниците от миналите два дни!
Ние през половин час с Тигъра си взимаме по един душ,защото вкъщи не се живее-29.2 градуса показва термометъра!
От днес малкия се научи да се изправя без да се подпира на нищо и много се кефи на новото си умение!Нарочно пада ,за да тренира ставането!
 Joy

# 113
Oleto, хубаво, че Симонка е по-добре.
Джули, дано няма нищо сериозно с Дари.
Пумичка, най-добре се консултирай и с друг лекар за твое лично успокоение, но моята педиатърка беше споменала, че когато децата почнат да се движат по-активно, може да има месеци, в които не качват нищо и даже свалят. Ти като си я мерила на голо и гладно ли я мери, защото и това има значение.
Тортите на Неделя не са лоши. Любимата ми беше Фантазия, но последния път нещо я бяха развалили. От съфорумка, която работи там прочетох, че почнали да ги правят с много кофти съставки. Кометираше се по-специално крема. Писа, че въобще не ги препоръчва за деца.

# 114
kaто заговорихме за "слагане" на разни неща , се сетоих че  пропуснах да ви се похваля  Mr. Green . МъжО снощи ми направи изнената и се прибра в къщи (а щеше чак в неделя) и купил бяло винце и няколко вида сиренцеееее  Heart Eyes ...................то как да не си сложи човек един...........душ   Mr. Green Heart Eyes  loveuuu

# 115
Имам въпрос, към мамите, даващи адаптирано мляко. По колко пъти дневно се предлага?
Май ще се наложи да давам на Ивето АМ, в периода на лечение Sad. Не знам какво да купя, при условие, че никога не съм давала. Дали да е от тези за началните месеци или направо полу-адаптирано? Thinking

# 116
Ако не си и давала никога досега, може би е добре да започнеш с някое ХА. За повече, нека по-компетентни да кажат. А ти ще се цедиш ли да запазиш лактацията? Дано бързо се оправи всичко и скоро пак да си кърмиш Ивето  Hug

Юцка  hahaha

Изглежда ще си нося торта от Варна към Търговище  Thinking  Joy

# 117
Rapunzel, според мен трябва да дадеш подходящото за възрастта /2 или 3/. На Мартин му давам сутрин и вечер Аптамил 3

Оле, тортата на Мартин беше от "Неделя", но не ми хареса. На украса беше хубава, но вътре не ми се понрави. Може би е въпрос на вкус. Можеш да провериш в Амбелино /на Нептун имали сладкарница/. Зълва ми каза, че те били хубави /дано само не бъркам името/

# 118
Я,от форума ми замириса на сапун,пък то от нашта тема било  Mr. Green

Оле,ние торти от "Викиленд" хапваме. newsm22  http://www.vikiland.net/

# 119
Рапунцел
може би ХА но съобразено с месеците, не за новородени, то ще й е като водичка...

Общи условия

Активация на акаунт