Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 531
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честито на днешните рожденици и на Емчо!   bouquet

Днес направихме кръвните изследвания на Яна. Много се притеснявах за хемоглобина, че нали е почти само на кърма, но той си е ок - 124.  Обаче има един показател MCV, който е 75,5 fL и е подчертан, защото пише, че границите са 82-98.
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОГЛЕДНЕ КОЛКО Е БИЛ MCV при неговото бебе?

# 91
Джоли, Дуци, Пумичка   bouquet  Hug
Извинявам се, че не мога да коментирам снимките или нещо друго, но още не съм намерила време да седна на спокойствие пред компютъра. Дано утре успея!

# 92
Джулс, сега прочетах ..дано температурата на Дари е нещо мимолетно и да няма проблеми  Praynig

# 93
  • София
Вие пък сега - нищо сериозно не е, надявам се. 37,7 - топла е, но не е чак да пари. Сънлива и кисела, но има апетит - суче както друг път, на обяд супичка хапна. Надявам се да не вдига по-висока и да не стигаме до лекарства.

Пумичка, щом си хапва (а сигурно не се и спира), не можеш да я напомпаш, за да качва. Нали знаеш, че е индивидуално  Hug Важното е да се чувства добре и да не е болнава.

(...) Обаче има един показател MCV, който е 75,5 fL и е подчертан, защото пише, че границите са 82-98.
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОГЛЕДНЕ КОЛКО Е БИЛ MCV при неговото бебе?
Сакси, щях днес да пускам изследванията, но заради температурата се отказах. За четене намерих това. Там пише: "Нормалните стойности за деца 6-24 месеца на MCV и MCH се колебаят съответно от 72-100 фл и...". Т.е. изглежда в рамките за бебе.
Дори и да не беше в тези граници, нали знаеш, че не трябва да бързаш да се притесняваш, а да говориш първо с педиатъра Wink Браво за хемоглобина  Hug Аз подозирам, че на Дари няма да е много висок и може и да ми дръпнат едно конско в стил "стига с това кърмене, ще се разболее детето"  Mr. Green

# 94
  • София
Поздрав Simple Smile :

http://www.youtube.com/watch?v=_Ye8GLPUVsM

Не знам защо, но ме разчуства точно тази версия на песента. Може би и заради момичето, на което сигурно сърцето е щяло да се пръсне, заради близостта му с Боно Simple Smile

# 95
Пфууу, чистих, бърсах къщата, мих банята и тамън влезнах да си сложа един душ и Анна се събуди.

Джули, дано бързо й спадне Т и не се стига до л-ва наистина!

# 96
  • София
Дуци, бях чувала 'да си взема един душ',  но за пръв път чувам 'да си сложа'  Laughing много смешно ми звучи  Joy  и нелепо  hahaha

Джули, благодаря за инфото.. май повече се шашкам. да се оправя малката Дари  Hug

има авария и ще сме без вода до 20.30... иде ми крещя... много ми е гневно като няма вода, побеснявам... с яна излизаме, че като съм си у дома се ядосвам.  Crossing Arms

# 97
  • София
Аз пък и друг път съм чувала израза "да си сложа душ".

И ние нямаме вода. Спря следобеда... Оператора на ВиК каза за Модерно преградие, че няма да има до 22 ч., а не точно за нас, ама сигурно и ние сме в кюпа...

# 98
Честито на днешните рожденници и специално на Нико  Heart Eyes

И аз обикновенно си "слагам" душ  Mr. Green добре ми стои  Laughing

Ние изчезмаме на чист въздух, така че ..... приятна събота и неделя Дами  Simple Smile

# 99
Микаел  спа от 12 до 15  Shocked и аз нищо не свърших..."все си викам ей сега ще се съдуди "  ooooh! , та в 15:20 обядва  Shocked
  Този израс за слагането на душа и аз за пръв път го чувам(чета)..............ама не раздрах къде  си го е сложила душа  Mr. Green Дуци да не се разсърдиш  Hug   bouquet

# 100
А къде се взима душа? Под мишница?
Колкото се слага, толкова се й взима Laughing
Не ме мислете, сложих си го Mr. Green

# 101
Хубави ли са тортите на Неделя? Детските имам предвид. Някой има ли впечатления?

Душ ми падна от сърцето Дуци, че си си го сложила  Laughing

# 102
Оле, аз ги харесвам!

# 103
  • София
Oleto, julie, Джоли, благодаря за отговорите Hug
Джоли, като казвам, че нито грам не е качила, разбирай го буквално. Стоя 3 месеца 8100, този месец е 7700. На сантиметри расте по 1-2 на месец. Педи, разбира се, казва че се е метнала на мен и затова е слабичка...ама поне по 100-200 грама да качваше, а не да сваля Rolling Eyes Наистина е много подвижна, ама и другите деца са подвижни, някои даже вече и ходят.
Сакси, ти си се притеснила за един показател извън нормите. А аз какво да кажа като почти всички са извън нормата и педи вика, "ама това са норми за големи хора, нормално е всичко". Чудя се дали да не отида за второ мнение. newsm78

# 104
Не ме мислете, сложих си го Mr. Green

Къде Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт