Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 531
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Астарта,честит именик  Heart Eyes

Дуци,много сте хубави  Hug

Пумичка,Габи е сладкиш  Heart Eyes

Катче,радвам се че е добре сладуранката!

# 256
  • София
Тони, ама много е сладка тая Диана Панчева  Heart Eyes Много хубави снимки. А четворката какво символизира  : http://www.facebook.com/photo.php?pid=30254074&id=1088477394 … amp;id=1088477394

# 257
  • София
 newsm59 Честит рожден ден на Ема,  Елена, Карин, Николай-Томас, Богомил, Онур и Ясмин !  newsm67 Да са живи и здрави и много щастливи дечица !  nbirthday

# 258
  • Варна
Дуци,честито християнче! Много хубави снимки,и както винаги-изглеждаш като кака на децата  Heart Eyes

Пумичка,страхотно семейство сте! Малката Габка е адски сладичка  Heart Eyes Рокличката за кръщенето на нашето Габи малко прилича на вашата Simple Smile

Тони,чудна е Диана  Heart Eyes Много хубава тениска сте и направили,а тортата е прекрасна  Simple Smile

Честито на всички,чиито празници пропуснах! Не ми остава много време за четене тези дни покрай Габи,а и нали си имаме татко сега  Grinning

Благодаря на всички за поздравите за рождения ден на Габ! Снимки по-късно,че и тях не съм ги свалила още,макар че са малко.

Бързо оздравяване на всички мъници и мами!  Hug

Страшно съм завеяна,чак след като публикувах се сетих за какво съм влязла...  ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ема, Елена, Карин, Николай-Томас, Богомил, Онур и Ясмин! 
 newsm59

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 08:25 от -=Alegria=- (femme-soleil)

# 259
  • Варна
Тони, ама много е сладка тая Диана Панчева  Heart Eyes Много хубави снимки. А четворката какво символизира  : http://www.facebook.com/photo.php?pid=30254074&id=1088477394 … amp;id=1088477394

Това бяха номерата на масите Simple Smile
Дуцка, честито християнче!

# 260
Честит рожден ден и на днешните мъници!Да растат здрави,весели и умерено палави!Да радват близките си!

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ема ,Елена ,Карин ,Николай-Томас ,Богомил ,Онур ,Ясмин  newsm59

# 262
Честит Рожден Ден на Ема, Елена, Карин, Николай-Томас, Богомил, Онур и Ясмин! Да растат здрави, весели, умни и лъчезарни!

Дуци, Тони, Пумичка, много хубави снимки показахте от партитата на дечицата. И трите принцески са страхотни Heart Eyes

Иви, личи си колко хубаво сте си изкарали с Белинда. Изглеждате страхотно, мястото също Peace

На Илия му излизат горните кучешки зъби и е малък ад. Цяла нощ не спа, сега умира за сън, заспива, но се разплаква спейки Tired. Дано всъщност това се дължи само на зъбите, да не се окаже, че се разболява Praynig. И в този ред на мисли, надявам се всички болни деца и майки да оздравяват бързо Praynig

# 263
Честит рожден ден на Ема, Елена, Карин, Николай-Томас, Богомил, Онур и Ясмин! Нека имат весело детство!

Взех една каша за закуска (8 зърна) и добавям сирене. Сякаш нямам достатъчно кърма от както ми дойде цикъла. Спомням си, че преди някои мами казваха, че и при тях е така. Нормализира ли се това състояние и кога?

Забравих да се похваля - вчера бях на второ мнение за ръката. За сега операцията се отлага  Party Ако до септември няма подобрение ще трябва да се направи, но си мисля че морето ще ме оправи. Трябва да правя гимнастика на ръката във солена вода и да затоплям мястото.

# 264
Честит рожден ден на Ема, Елена, Карин, Николай-Томас, Богомил, Онур и Ясмин! Да са много послушни деца!

Много хубави снимки разгледах - Дуци, Иви, Пумичка, Тони, надявам се да не изпускам никой.

Дуци, сподели магазина за обувките, че и аз съм в търсене на бели а не мога да намеря

# 265
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА  Ема, Елена, Карин, Николай-Томас, Богомил, Онур и Ясмин
Астарта, дано да са зъбки и на Илийката да му няма нищо! Hug
Джоли, дано не се налага операция Hug  И да питам нещо - как разбираш, че ти е намаляла кърмата? Аз не мога да преценя по колко изсуква Ивето.
Pumichka, снимките ви са супер! Много сте готини!
Тони барабони, много сте сладки. Лейди Ди е истинска дама в тоя тоалет!

# 266
Сега разгледах Дуцините снимки. Тази ми е любимата: цък
Дуци, защо целуваш ръка на кръстника?  newsm78 Пепи много важен със свещта  Heart Eyes
И да питам - трудно ли се чисти боята от лицето?

# 267
Честит рожден ден на Ема, Елена, Карин, Николай-Томас, Богомил, Онур и Ясмин! Да са здрави и щастливи и да радват мама и тати!

Тони, Пумичка, много са хубави снимките от партитата, а Ди и Габи са големи сладуранки  Heart Eyes

Иви, много хубаво изглежда в този аквапарк, добре сте се забавлявали с Белинда  Simple Smile

Джоли, мерси. Ще видим как ще си организираме времето, дано успеем да отидем до там.

Астарта, дано му избият скоро зъбките и да не го мъчат много Ил  Hug

Бързо оздравяване на болничките!

# 268
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ема ,Елена ,Карин ,Николай-Томас ,Богомил ,Онур ,Ясмин   ura  party023

Благодаря на Ninche, мамаиви, femme-soleil, Астарта, Oleto, rapunzel и kupa за комплиментите и милите думи по наш адрес  Hug

Toni, и вашите снимки са страхотни. Тортата ви изглежда супер, а малката принцеса е истински бонбон и гордо си носи блузка с нейния лик Wink
мамаиви, имали сте страхотна неделя. Дечицата са били много щастливи да се плацикат цял ден Simple Smile

# 269
  • София
Вече с момичетата си имаме паспорти  Simple Smile
Пумичка, вие като пътувахте за Гърция, за детето само паспорт ли ви искаха или трябва и копие от акта за раждане.

С Дея яденето ми става все по-кошмарно със всеки изминал ден. Както си ядеше всичко и то много чисто, така почна да не иска да яде обедните пюрета. Така обедното ядене ни се превръща в кошмар, защото ядем по 1 час и то общо днес например изяде половин бурканче. Все трябва да я занимавам с нещо и да й давам разни НОВИ неща, за да се излъже да хапне малко. Мислех си, че може вече да не иска готови пюрета и вече 2-ра седмица ми носят храна от Ян Бибиян, но сестра й я яде, защото си мисля, че както сега яде пюретата с голям зор и ако се научи на кухня, на морето съвсем ще ми откаже готовите пюрета, а не искам да я храня с месна храна там. Ясно че, че след морето ще сме на кухня, но се чудя сега на момента какво да  правя  newsm78
Кремчетата обаче от кухнята нито едната, нито другата ги искат. Вашите деца ядат ли ги.
За моя голяма радост пие яйран и то с удоволствие - от както лекарката ми каза, че давам много сокове, минахме на айран, а чиста вода уж почна да пие от минералните води Девин с биберон. Утре мисля да не й давам айран сутринта, за да видя ако е по-гладна дали ще яде повече от обедното пюре. Сега вече разбирам какво са имали предвид мамите, като казват, че децата им не ядат. Дано да е само някакъв период де, защото попарата с кис. мляко и бисквити, кашата и кус- куса си ги яде сравнително добре.

Забравих и вчера да се похваля, че след няколко неуспешни опита, вчера сутринта взехме пиш и мисията ни в крайна сметка приключи успешно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт