Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 531
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
Ема, Елена, Карин, Николай-Томас, Богомил, Онур и  Ясмин!!!
Да са живи и здрави дечица, много игри и чудесни подаръци им желая!!!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Пълно страхотни снимки гледах  Party

Пумичка, Тони барабони, Иви и Дуци... да не взема да пропусна... но чудесни снимки  Wink Mr. Green

Иначе след 4.те предни първо илизат първите кътни зъби, пък чак тогава кучешките Peace

# 271
Нинче, предполагам, че е период, който ще премине. И дано да премине скоро Praynig. И мойто добро прасенце отказва да яде. Той пък от цялата храна от кухнята изяжда само десерта за следобедна закуска, а супата и второто май само си ги взимам Rolling Eyes. Дори не иска и да ги опита. Ако е много гладен, предпочита да гризе коричка хляб или някакъв плод, но не и манджа. Аз си го обяснявам с горещините и се надявам по-нататък пак да прояде.

# 272
Ели, ама на Илия му излязоха горните кътници и сега му излизат точно кучешките Simple Smile. Дори единия проби напълно, а втория ще излезе всеки момент Peace

# 273
  • София
Само паспорт беше достатъчен за Гърция Peace
Габи също не яде кремчетата от кухнята, ама аз и без това предпочитам да й давам кисело мляко с плод следобед. Айран не съм пробвала да й давам още, вода пие само ако е с малко сокче. Ninche, дано отказът да яде да е от жегите или просто временно явление.  fingerscrossed

# 274
За взимането на пиш много ме улесниха от аптеката пликчета за стерилна урина. Има за момчета има и за момичета. С дупчица и лепенки са. Слагам пликчето, отгоре памперса и след половин час проверявам. Особено за момиче е много по лесно така.
Илона също не яде кремчетата от кухнята.

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на
Ема,Елена,Карин,Николай-Томас,Богомил,Онур и Ясмин!!!
Да растат усмихнати,палави и здрави деца
 nbirthday

Много красиви снимки разгледах  Heart Eyes
Иви,Белинда,добре сте си изкарали на басейна  Simple Smile
Дуци,честито християнче!
Пърли,вече по-добре ли си?
Астарта,дано са зъбки  PeaceЧестит имен ден на Илия(с малко закъснение),да ви е жив и здрав  Heart Eyes
На всички болни пожелавам бързо оздравяване  Hug

# 276
  • София
И аз момичета се надявам да е временно неяденето на Дея  Hug Те мойте не са и по плодовете много - вчера разрязах един пъпеш и само аз си го ядох в крайна сметка.

Пумичка, благодаря ти за отговора за паспорта.

Луча, аз също ползвам колектори за вземането на урина, но пак не ми се получаваше няколко пъти, а ако сложа и памперс отгоре, всичко си отива в памперса и нищо в колектора. Специално вчера го сложих колектора и така се разхожда по голо дупе Дея, като й давах да пие айран, пусках й чешмата, виках й "пишшшш", правих й вятър на дупето, за да й стане студено и най-накрая се изпишка, защото 2 пъти преди това бях пробвала и 2 колектора отидоха в боклука Simple Smile

# 277
  • София
Честит рожден ден на днешните ни рожденници!
На всички болнички мами и бебоци пожелавам бързо оздравяване!  Hug
Дуци, много сладко християнче си имаш! Да ти е живо и здраво!

Гледам за ядене си говорите. Мариела никога не се е отличавала с апетит, пробвах я на Ян Бибиян с променлив успех. Кремчетата определено не ги ядеше с апетит. Мисля че защото са като изстинало нишесте и се налага да ги дъвче, а не направо да гълта както е по-лесното. Сега взимаме от Ози. Също с променлив успех. Има си предпочитания детето и това е. Десертите обаче ги яде. Те са по-течни някак си, по-редки. Много обича сирене. Може да тъпче сирене по цял ден. Яде го сама и маже навсякъде. Пък от позасъхналото сирене се разнася един аромааат  Sick
И да се похвалим, имаме си нова количка. Ето тази - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/8513
Взех я за да ми е по-лесно бутането, че с комбинираната голям зор. На Мариела й харесва Simple Smile

Не знам дали скоро ще пиша, нямам никакво време, а като седна не се сещам какво да напиша. Да знаете обаче, че ви следя  Sunglasses

# 278
И аз с колектора не пожънах успех, всичко се изля извън него, едва успях да събера 5 капки. Добре че се оказаха достатъчни за изследванията. Пък да ви кажа какъв глупчо е моят син. Всяка сутрин го слагам на гърнето, уж да му създавам навик. Той си седи и си играе без да прави нищо друго. Тази сутрин започна да протестира почти веднага след като го сложих. Изправи се бързо все едно нещо го смущаваше и ... изпишка се на пода край гърнето hahaha. Ха кажете ми сега, как да му обясня на малчо, че всъщност идеята е да пишка вътре, а не да го опазва сухо newsm78.

# 279
Честит Празник на рождениците   bouquet

Нинче, Катето е на периоди - един ден яде стабилно на другия всяко хранене е борба. И аз мисля, че е период при вас и ще мине.

Десертите от Ози хич не ги харесва, за разлика от мен  Mr. Green Затова за следобедна закуска забърквам кисело мляко с плод, зърнена каша или бисквитки.

ToHu_, честита количка със здраве да я ползвате!

Щях да забравя - Катето проходи преди няколко дни Heart Eyes Затова утре ще правим рожден ден с прощапулник.
Все още си е с 2 зъбчета. И пика и ака на гърне, когато се сетя да я сложа  Laughing

Леко зъбоникнене и бързо оздравяване на болничките  Praynig Flowers Four Leaf Clover

# 280
Тони, честита количка. На Сами на Аелия е такава.

Джоли, боята я чистя първо с мокри кърпички и после в банята накиснат. Той без това вечно изрива мръсотията поулиците, без предпране не минаваме Laughing
Я кажи на Amway от къде взимаш препарата?

Оле, обувките са от Най-най, магазина на Драганов, бях писала Whistling

Анна пак е с температура Shocked, има записан час при хомеопатката на Пепи за интервю за 15-ти август, вече ми писна от тия болести. До тогава ще крепим положението някак Close
Днес баба ми е рожденичка, почерпете се за нейно здраве, много я обичам тая жена, едничката ми помощ е тя.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на

# 281
 Благодаря на всички за пожеланията по случай рождения ми ден.
 Марти е на море с майка и татко, а на мен ми е много празно и тихо. Иначе той си прекарвал чудесно, отново не излизал от водата.

# 282
  • София
Дуци, да ти е жива и здрава баба ти !   bouquet Още много години да я обичате и да ви помага !  nbirthday

# 283
Дуци ,да е жива и здрава баба ти!Още мноооого години да се разбирате,помагате и радвате една на друга!
На Катето ,на Гнидка  smile3501 .Честити ви проходили краченца-лекичко да стъпват,бързичко да бягат и все в правилната посока да вървят!

# 284
Здравейте и от мен  Hug
не ми остава време да се докопам до компа  Crazy
Имам си мама  и тати на гости  Heart Eyes
малко диагонално ви попрочетох , но за сметка на това разгледах всички снимки. Всички малки пухчета  на Пумичка, Тони барабони, Иви и Дуци (дано не иззпусна някой) много сладки

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на

и манлко на патерици , но  да са живи и здрави вчерашните иненици и на рожденичката Лора

Дуци още 10 пъти по толкова да години колкото е изживяла , да живее баба ти !!! Да е здрава и да ти помага (и ти на нея )

пускам малко снимки , че ставам да храня звяра : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401450&pid=13635943

п.п. от днешната консултация : 9700 (+450ГР) И 76,5 СМ(+1см) хемоглобин 118  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт